Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
hürremi ben seviyorum
bütün saray bir oldu onunla uğraşıyor az bile yapıyor onlara
mahi devran mıdır nedir ona sinir oluyorum
aynı şeyleri mahi devran yapınca üstü kapatılıyor sultan deniyor ,hürrem yapınca kıyamet kopuyor
hürrem yaptığı her şeyde çok haklı

viktoryaya aşıkmış.resmini yapmış pargalı yakaladı.söyledi.

hadı ya bende tam o anda icerı gıttım dedım acaba o da mı hatıceye asık ıbrahım öldürrü dedım Allahtan vıktoryaymıs,ya kızlar pardon ben yukarda kaburgalı yazmısım pargalıymıs:KK60::KK60:

Süleymanin ibrahime sana bir can borcum var dile benden dilersen de dediginde,
ibrahim icindekini keske süleymana söyleseydi hatice meselesi aradan cikmis olurdu..
o zamanlar ne cok kelle korkusu varmis.. ask icin ölmeli ask o zaman ask:)

Victorianin boncuk agaya verdigi notu sümbul aganin anlamadan etmeden yirtmasi cok sacma
güya herseyi didik didik edip haremin düzenini koruyor, süphelendigi halde üzerine gitmeliydi.
victoria iyi uyduruyor ama yakinda onun foyasi ortaya cikacak,kalfanin gözünde oda süpheli artik

hürrem artik sülüman degil süleyman diyor, farkettiniz mi?:KK9:
türkceyi daha iyi söktügüne isaret yada dogru telaffüz nedeniyle sikayet gelmistir..

ve nihayet akillaniyor artik..

ya bu hürrem de ınsanı sınır edıyo sureklı yalan soyluyosunuz kaçırdınız öldürdünüz anaa,aslında bıraz yumsak olsa valide sultan sevecek

o öyle söyledikçe

yetenek sizsinizde sefa onun taklidini yaptı ya
o geliyor gözümün önüne :KK60::KK60:

ya bu hürrem de ınsanı sınır edıyo sureklı yalan soyluyosunuz kaçırdınız öldürdünüz anaa,aslında bıraz yumsak olsa valide sultan sevecek

hürremle ilgili bir kitapta hürrem saraya geldiğinde zaten yaşı küçükmüş.sarayda çok korkmuş olanlar onu çok ürkütmüş.korkusundan hırs yapmış,önüne gelen her engeli yok etmiş.güçlenmek için herşeyi yapmış bundan bahsediliyordu.sanırım bunu yansıtmaya çalışıyorlar sanırım.hürrem baya korkak olmaya başladı

kimse de kapıyı kendi açamıyor.kapıları açmaya görevli tayin etmişler.

korktugundan degıl akıllandı baktı ki cıngar çıkarsada çıkarmasada herkes ıkıyuzlulukle iyi oluyor,oynuyor.öğrendi artık tekniği iyce :KK1: içinden geçeni çat diye yapmıyo artık . neyse nasılsa doğurcak yıne oğlan zaten :KK9: ay şu mehmet şehzade hep guluyo yerım yaa :KK9: mustafada çok tatlı şehzadelerı guzel seçiyolar

hürremle ilgili bir kitapta hürrem saraya geldiğinde zaten yaşı küçükmüş.sarayda çok korkmuş olanlar onu çok ürkütmüş.korkusundan hırs yapmış,önüne gelen her engeli yok etmiş.güçlenmek için herşeyi yapmış bundan bahsediliyordu.sanırım bunu yansıtmaya çalışıyorlar sanırım.hürrem baya korkak olmaya başladı

evet oyle olabılır 14 yasındayken mı ne gelmıs

sümbül ağaya çok güldüm ya hadım ama demekki yinede birşey hissedebiliyor

mahidevrann yuz ıfadesi :KK9: eğlence yeni başlıyor :KK9: :KK9: :21: kesın bıtırcekler en heycanlı yerınde amaan :63: ama zaten pargalyla evlenceklerne gore yakalanmaları gerekıyodu artık yani :KK1:

eğlence niye bu kadar sorun oluıyor anlamadım.süleyman ne konuştuki sadrazamla merek ettim.tahmini olan varmı

saraydaki kölelerin birilerine yardım yapmaları yasaktı, bu eğlencede ondan mı yasak ki, sümbül ağa gitti kelle diyordu.
hatta hürrem bu yardım meselesini lehine çevirip sülümandan azad etmesini isteyecek, azad olan kölelerde ilişkiye giremez günah diyecekmiş hürrem ve nikah isteyecekmiş. tarihdeki ilk imam nikahı onlarınmış.

ay dayanamam ibrahimi nasıl çömerttiler öle kollarını pinokyo gibi sallandırdılar ,yazık pargalıyaa aşkından kellesi gidecek..
ayrıca o kağıtta haitce diye bişey yazıyor mu ki??
pargalı demiyormuydu bende kendi çapımda bişeyler karalıyorum diye,belki şiir hemen öyle karga tulumba getirtiyor ya..en heyecanlı yerinde ama yaaaaaa

sanki pargalıya süprizz sana şaka yaptık sadrazamla birlikte diyecekmiş gibi geldi.

bence piri paşayı emekliye ayırdı ibrahimi vezir yapacak ve ben sana kardeşim dedim sen benden sevdiğin kadını saklıyorsun diycek
nasıl tahminim

X