Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öff şimdi 1 saat bekleki özet bitsin.................:97:
Bir muhteşem yüzyıl günü de geride kaldı. Hürrem çıldırıyor Mahi gibi onu da istemeyecek Sülüman'ı diye. Ama anlamadığım birçok nokta var dizide. Mahidevran da bir erkek çocuk vermiş, Hürrem'de bir erkek çocuk verdi ikincisi de yolda. Mahi Hürrem'e neler yaptı öldüresiye dövdü, zehirledi ki padişahta zehirlenebilirdi tam bir suikastti daha neler neler ayrıca Hürrem'in yüzüğünü çaldırdı etti. Ama hemen affedildi. Hürrem bir o yaktırdı dedi diye Kanunu konuşmuyor. Sefere giderken bile öpmüyor bir kerecik bu haksızlık olmuş.
Sonraa, Ayşe Sülüman iel bir kerecik birlikte oldu hemen kendi odası oldu ortada dolanıyor Hürrem dahil herkese çemkiriyor şehzadesi bile yok. Gülnihal iki kere halvete girdi ama yine Hürrem'in hizmetine verdiler hemde Hürrem'in gazabına uğradığı halde yine ateşe atmak gibi oldu kızı. Bebeğe bakıcılık yapıyor. Ayşe kim oluyor ki ona bir de Victorrayı hizmer etsin diye veriyorlar. Ayrıca Kanuninin kurtulam hikayesi aceleye gelmiş nazıl kurtuldular kim yardım etti o kadar su alırken nasıl batmadı ve kıyıya geldiler doğrudüzgün anlatılmadı. Hem bir Rodos'a gitmeleri o zaman şartıyle ne kadar sürdü gittiğind Hürrem'in karnı daha büyümemiş karnı büyüdü doğuracak vakte geldi etti. Şimdi doğurur doğurmaz hemen Kanuni gelmiş olursa çok saçma olur geri dönüş yolu bir o kadar sürer. Hem odadski diğer çocuklara ne oldu yandılar mı. Akıbet belli değil. Bu Victorya gelir gelmez neden Ayşe'ye verildi hani eğitimi, hani Hürremlere yapıldığı gibi hamamda kontroller felan bilmiyorlar etmiyorlar kimmiş neymiş ne çabuk Valide aldı yanına ne kolaynış casusolarak girmek saraya. Bayansan birazda sadakat rolü yaparsan tamam. Bir Valide sultan kızı padişah kardeşi nasıl birini sevdiğini söyleyemiyor hadi diyemiyor nedne o çocukla evlenmek istemediğini söylemiyor. Bir sürü boşluk var dizide..
pis hürrem meleğini emzirmedi ,hep kendını dusunuyo
kadırgalıya bı sey olcak dıye nasıl korktum
çocunumu emzirmedii ayyy inamıyorumm ben de sizin anlattıklatrınızla izlemiş gibi yapmaya çalışıyorum kızlar ama haftaya bende izleyebilicem:93:
padişahı hançerle vurcakalardı kadırgalı atladı ona geldı ama ölmedi şükürnewden bişiy olucak dsiye korktun noldukiii
padişahı hançerle vurcakalardı kadırgalı atladı ona geldı ama ölmedi şükür
ayyy hurrem çok duygusal konuştuuu ana yuregı dayanamdı işte annen senı çok sevıyor hep yanında burnun anneme benzıyo dedı bıde ayy aglicimm mahıdevranda adak adamış lokma bılmemle dağıtıyo kutlama yapıyo tobe ya sanki ölü doğdu bebek..