Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
orası biraz muallakta kaldı..hadi hürrem bilmiyor diyelim logusa iken halvet olmaz diye..ki mümkün değil..koskoca cihan padişahı da mı bilmeyecek..yuh yaniii..
hürremde doğurgan çıktı şükür gebeliği 2 hafta sürüyor
bu çok güzelmiş ya
kizlar benmi yalnis biliyorum yoksa 'süt korur' diye birsey yokmu?? tabii 100% korumaz ama daha 40i cikmayan veya emziren bir kadin nasil hamile kalir?
40 ı çıkmayan kadın da hamile kalabilir canım olabiliyor bu.arasında tam dokuz ay olan kardeşler var.hatta eşimin amcasının çocukları böyle.
Gülfem sülümanın ilk karısı,erkek evladı olmuş ama ölmüş,saraydan gitmemiş,Haticenin çöp çatanlığını yapıyor işte...ya bacılar bişey sorcam bu gülfem kimin nesi oluyo ben hala bulamadım :26::26::26:biri söylesinde rahatlim
ya hürrem nasıl bilmez.koskoca kadın. rahim genişler bi kere
film hızlı ilerliyor,ondangaliba.lohusalığı geçmiş öyle halvet olmştur heralde
dip not: filmin hızlı ilerlemesi güzel
Gülfem sülümanın ilk karısı,erkek evladı olmuş ama ölmüş,saraydan gitmemiş,Haticenin çöp çatanlığını yapıyor işte...
evet kesinlikle dizi çok hızlı ve bu çok keyfili oluyor,izlerken sıkılmıyorum hert yeni fragmanda ileri atılması çok iyi oluyor,yaprak dökümü neydi öyle ya,tuvalete gittiklerini bile söylüyorlardı repliklerde...
fragmanı tv de izledim..kanuni Pargalıya hatice sultana yaraşır bir nişan olsun deyince, Zavallı Pargalının sözleri boğazına düğümleniyor cevap verirken..üzüldüm..
pargalı benı patlattı zatenn körmü desın ben ewlenecem hatıceyle korkakkkk:95::95::95: ancak kemanla gıy gıyyyyyyyyyyyyy al sana gıy gıyyyy