- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
O lalanin sakallarini yolasim geldi pis herif
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
zaten herşey Lala yüzünden oldu o tarafa geçmeseydi gönderdiği elbise ile ilgili gerçekleri Selim'in yaptıklarını anlatsaydı böyle olmazdı sonra da üzülüyor söz de pislik. Hayır Bayazıd neden kaçtı sanki İran'a. Madem savaşacak gücü yok babasına sığınsa daha iyiydi kardeşim savaşı devam ettirmek istiyor bana karşı yürüyor koruyun deseydi belki babası öldürmezdi. Gerçi tarihte teslim alan ve öldüren babası ama o zamanda işte kaçmasaydı. Ya da kardeşi yakaladı öldürdü diyelim babasına Selim bunun hesabını nasıl verecekti. Daha babası yaşıyor ölüpte arkasından olan bir taht savaşı değil ki. Şimdi nasıl açıklayacak peki İran şahı mı öldürmüş diyecekler acaba bu durumu nasıl sindirir Süleyman gerçi sindirmeyip ne yapacak taht varisi tek erkek evlat kaldı başka yok eeh başka şehzade yapacak gücü de yok. Yalnız haftaya son bölüm ve ben Selim'in tahta çıkmasını ve onun çöküşünü de ölümünü de görmek istiyordum gösterecekler mi acaba bence birkaç bölüm daha uzayıp gösterseler iyi olurdu şarapçı Selim'in halini.