Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,4%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 44 19,0%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,1%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,4%

• Ankete Katılan
    231
daha etkileyici bir final olabilirdi...mustafanın sahnesini kaç gün unutamadım.:KK14::KK14:....(neden acaba)

Tam üzülüyordum öyle böyle kaç senedir izlediğim dizi bitiyor bi boşluk olacak diye,kösem sultanı gördüm :KK52:

Arkadaslar şimdi de kösem sultan çıktı. Dizisi baslıcakmıs starda. Böyle böyle bütün osmanlıyı ogrencek bu millet :KK70:

kızlar kösem sultan süleymanın tam olarak nesi oluyo bi bağlantıları var galiba ama tam bilmiyorum:KK9::KK9:

Final final olalı finalliğinden utanmıştır herhalde

Alalade bir bölüm sonu gibi olmuş.Hiç etkilenmedim ay bitiyor nereden nereye geldi havasına bir türlü giremedim.Zorladım yok olmadı.
Koskaca 3 saatte ne anlattılar bunlar ya süleyman yürüdü inledi mahi gene beddua etti aynı şeyler.Beklerdim süleyman ilk saatte ölsün arkasından gelişen olayları kısaca izleyelim felan ama nerdee:KK50:

Çok havada kaldı herşey

Arkadaşlar. Kösem sultan da star'da şeklindeki fragmandan sonra birşey çıktı mı
Yoksa öyle bitti mi?????????????????

Saymış bir de tek tek :KK53: Safiye'nin hikayesi de çok hoştur. :KK14:

Hacı biliyorsun dön dolaş çalış mecbur ezberliyorsun :KK53: hoş hatunları ben meraktan araştırmıştım.:KK9:

Keşke sıra ile yapsalar değilmi Hürremi yaptılar Sonra Nurbanusu Sonrada safiyeyi oradan köseme atlasalar aradaki sultanların pek bişeyi olmamış ne hoş olurdu:KK31:

Hacı biliyorsun dön dolaş çalış mecbur ezberliyorsun :KK53: hoş hatunları ben meraktan araştırmıştım.:KK9:

Keşke sıra ile yapsalar değilmi Hürremi yaptılar Sonra Nurbanusu Sonrada safiyeyi oradan köseme atlasalar aradaki sultanların pek bişeyi olmamış ne hoş olurdu:KK31:

Safiye'nin 3 kitap roman serisi var okumadıysan tavsiye ederim çok güzel. :KK31:

Nasıl söylenir bilemiyorum ama çok üzgünüm,sevgili kardeşimiz zhebani'yi maalesef kaybettik ..
Sağlık sorunları vardı,ameliyat olmuştu son dönemde durumu biraz zorlanmıştı.
Dün kardeşi beni aradı haberi verdi,14 mayısta vkaybettik dedi..
Mekanın cennet olsun zeboşumuz,seni seviyoruz ailenede baş sağlığı diliyoruz.

X