Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
[video=dailymotion;x1snabu]http://www.dailymotion.com/video/x1snabu_magnificent-century-suleyman-s-moments-1520-1558-hurrem-faints-in-suleyman-s-arms_shortfilms[/video]

hürremin ölüş anı ve ilk görüş anıııı

ah ahhh ne günlerdi o günler doğru ise meryem flm çekimlerine gelcekmiş inş doğrudur

Ekranların en çok izlenen dizisi Muhteşem Yüzyıl 1 hafta ara veriyor. Finale doğru giden dizi 14 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanmayacak.

14 Mayıs gecesi 20:00'da dizinin belgeseli yayınlanacak. Daha sonra 21:45' de UEFA Avrupa Ligi final maçı olan Sevilla ve Benfica takımlarının karşılaşması yayınlanacak.

GİZLİ DÜNYA BÖLÜMÜ YAYINLANACAK
Yapımını Tims Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, Türkiye'de ve dünyanın pek çok yerinde 200 milyonu aşkın kişi tarafından takip edilen 'Muhteşem Yüzyıl'ın yapım belgeseli 'Gizli Dünya' Star TV'de başlıyor. Star TV'de yayınlanan 'Muhteşem Yüzyıl'ın kamera arkasındaki tüm bilinmeyenleri, gizli kalan, en çok merak edilenleri içeren 'Gizli Dünya' 14 Mayıs Çarşamba akşamı ilk bölümü ile izleyicisiyle buluşacak. Her bölümünde farklı konuları işleyecek olan yapım belgeseli, 8 bölümden oluşuyor. 14 Mayıs akşamı yayınlanacak olan ilk bölümü; çok konuşulan; dekor, kostüm ve aksesuarları konu alıyor. Oyuncular ve tasarımcı ekibinin röportajları eşliğinde kamera arkası ve hatta Kapalıçarşı çekimleriyle kumaşların seçimine, taçlar ve miğferlerin hazırlanışına kadar tüm detaylar izleyicisine sunuluyor. Oyunculardan yapım ekibine, yönetmenlerden, tarih danışmanına kadar röportajlarını yer aldığı yapım belgeseli için toplam 56 röportaj yapıldı. Röportajlar, sette yaşanan acı-tatlı anlar, en çok zorlandıkları sahneler, kazalar, vedalar, beklenmedik ayrılıklar, set atmosferi, makyajlar, görsel efektler, yurtdışında gösterime girdiği ülkelerden izlenimler ve Muhteşem Yüzyıl'a dair merak edilen her şey dört sezonluk muhteşem dizinin 'Gizli Dünya'sında.

Eeee...ilk bölüm 14 mayısta olacak ta, kalan 7 bölüm ne zaman yayınlanacak acaba?:44:

ellerine sağlık:KK56::KK56:
kimbilir ne lezzetliydi hürroşun helvası:KK1:
sahi mustafama niye yapmadın?:26:
şöyle söyliyim pargalı da ve hürrem de dizi de ve okuduğum kitaplar da her ne kadar haklı görsem de hep bir kızgınlığım vardı.helvalarını kavururken biraz da işin eğlencesindeydim,işte facede paylaşırım falan gibi gibi..ama mustafa da öyle olmadım o akşam bölümü gerçekten yas tutarak içten üzülere izledim inan helva kavuracak şevkim bile yoktu..
mesela pargalı da ve hürrem de ağlamadım ama mustafanın ölümü sahnesinde ciğerim yandı üzüntüden..helva yapmak içimden gelmedi...dua okuyup ruhuna hediye ettim..:KK5:
Ya tarihte hep Hürrem sultanın evet adı geçiyor tarihe adını yazdırmışta
ben ciddi ciddi bu Nurbanu uyuzunuda merak etmeye başladım acaba Selim tahta çıkınca bu karıcık neler yaptı kiiii:KK53::KK53:
bence hürremden sonra nurbanu keyif için de yaşadı.selim tahtta fazla kalmadı ama kaldığı süre zarfında hürremin ona sunduğu güzelliklerden yararlandı..hürrem bir sultan olarak kadınlarınların önünü açtığını düşünüyorum.hürremden önce hürremden sonra diye ayrıldığını düşünüyorum..
hürremden önce sultanlara laf düşmezken,bir çok kanun sultanlara katı iken hürrem bunların çoğunu yıktı.nurbanuya da keyfini sürmek kaldı gibi görüyorum..bence rahat bir dönem geçirdiler selim ve nurbanu...
ve derler ki selim osmanlının çöküşünü hazırladı diye bence alakası yok selimden sonra oğlu murat geçti tahta ne olduysa murattan sonra oldu...
4.murat a kadar kafamda gayet yerleştiriyorum konuları ezberimde bir çok olay ama murattan sona ortalık karışıyor çorba oluyor...

tam üstüne bastın bacım:13:, aynen ben de oraya bi kızdım bi kızdım anlatamam.. bi de gülfeme dertleniyor:KK53: ..
e gülfem de senin karın, kime dert yanıyosun farkında değilmisin:KK19::KK20:
ula sülo yatacak yerin yok:KK53:
l
Gülfem sanki dert ortağı sülonun,anlattı durdu yedi beni bitirdi resmen.hain sülo ne olacak bide utanmadan dert yanıyor beter ol emiiiii :KK57: :KK57:
Bide dervişler gbi giyinmiş acıtasyon yarattı sarayda,yiyiorsa mıstığı öldürttüğün zmaan böyle giyinseydin nerdeeeeee sende bu vicdan hain valla bu zalımmmm sülooo :KK47::KK47:

beyazıtta resmen kaşınmış. saltanat tayin edilen şehzadenin üstüne orduyla gitmesi, kendi sonunu hazırlamış resmen.

dünkü bölüm çok etkileyiciydi bence.hep nerden nereye gelindi diye düşündüm durdum.daha hürremin ilk zamanlarını düşündüm selimin beyazitin ilk doğduğu zamanlar falan.şimdi torunlar bile sancağa çıkmışlar.yanlız bana murat da orhan da fazla tüy bitmemiş geldi.son 3 bölümmüş bakalım ne olacak son 3 bölüm.
bir de kızlar en azından son bölüm eski günlerdeki gibi burda toplansak.gelmeyenlere de mesaj yollayalım herkes gelsin o gün.

aynen mustafa tahta geçseydi ona da mı böyle yapacaktı ben tam anlamadım neyin peşinde:KK52:

Ya bunlar abimiz,canımız abimiz diye dolanıyorlardı ama cidden Mustafa geçseydi ona da elbet bir şeyler yaparlardı :)

Zaten bu dizide olan bir şeymiş. Gerçekte kardeşim kardeşim diye dolaşmıyorlar :) Rakip olarak yetiştiriliyor

Birde şunu anlamıyorum. O kadar erkek çocuk delileri . Şehzade şehzade diye ölüp bitiyorlar tahtın boş kalması gibi birşey olmaması için. E biri tahta geçince diğerini niye öldürüyorlar yedek niye tutmamışlar?

Şimdi Selimin erkek çocuğu olmasa ve ölse ne olacaktı mesela taht varissiz kalacaktı.

İyi ki sultanların ve onların oğullarının taht hakkı yokmuş. Düşünemiyorum Selim'in Mihrimah'ı öldürdüğünü .

Ya bunlar abimiz,canımız abimiz diye dolanıyorlardı ama cidden Mustafa geçseydi ona da elbet bir şeyler yaparlardı :)

Zaten bu dizide olan bir şeymiş. Gerçekte kardeşim kardeşim diye dolaşmıyorlar :) Rakip olarak yetiştiriliyor

Birde şunu anlamıyorum. O kadar erkek çocuk delileri . Şehzade şehzade diye ölüp bitiyorlar tahtın boş kalması gibi birşey olmaması için. E biri tahta geçince diğerini niye öldürüyorlar yedek niye tutmamışlar?

Şimdi Selimin erkek çocuğu olmasa ve ölse ne olacaktı mesela taht varissiz kalacaktı.

İyi ki sultanların ve onların oğullarının taht hakkı yokmuş. Düşünemiyorum Selim'in Mihrimah'ı öldürdüğünü .

valla dizide aklımızı bulandırıyor tatlım bi iyi yerden giriyor bi kötü yerden
ama tek bir doğru var tek hanedan soyundan 600 küsür yıl ilerleyen tek devlettir Osmanlı devleti dünyada .bu gerçekten kolay bir şey değil
Kanuni den sonra durakla gerileme diye çöküyoruz yavaş yavaş

yani bize saçma gelen bu sistem 600 küsür yıl boyunca devam etmiş dünya üzerinde tanınmış güçlü saygın bir devlet
ama bize nasıl garip geliyo işte.
bi 500 yıl sonrada bize gülerler bunlar nasıl yaşıyordu ne kadar saçma diye:KK1::KK1::KK1:
tabi bi osmanlı zamanlarında ki topraklarımıza bak bi de şimdi:KK14:

Beyazıt ı da yeğeni mi öldürüyor yoksa
hep öyle olur Türk dizileri damardan acıklı

Ama kaşındın beyazıd....fazla hırslandın.keşke böyle olmasaydın,oysa selim tirtir titriyordu senden korkusuna....

atmaca sana sülümanın mişrimaya kızdığı gibi kızıyorum. nefes almadan sayacam ağzıma geleni.
bir hayırlı iş yapamadın.
önce mustafaya sonrada beyazıta kılavuz kargalık yaptın adamların burnu pislikten çıkamadı gittin bide gül gibi rüstemi (napim kötü mötü seviyodum ben rüstemi) öldürdün.
ben beyazıtın yerinde olsam seni selime yollardım git birazda ona musallat ol deyü bak o zaman talihi nasıl dönüyordu beyazıtın.
ugursuz herif öldün sonunda.

keşke mustafa ve beyazıtı hain gösterselerdi de kanuniyi önüne her gelenin kandırdırdığı bir hükümdar olarak göstermeselerdi....koca hükümdar bu imaparatorluğu nasıl yönetti diye sormazlarmı adama ?

keşke mustafa ve beyazıtı hain gösterselerdi de kanuniyi önüne her gelenin kandırdırdığı bir hükümdar olarak göstermeselerdi....koca hükümdar bu imaparatorluğu nasıl yönetti diye sormazlarmı adama ?

Haklısın valla dizi işte ölmüş olanları masum gösterecek sonuçta.o zaman kanuni bilmez mi neyin ne oldupğunu.dizide sarayda herkes hizmetçisine kadar herşeyi biliyor.tek bilmeyen sülo.:KK37:

kızlar dün beyazite ok saplanınca gözlerim doldu ya etkileyici yapmışlar o sahneyi.bu arada beyazit çocuk yapma konusunda baya bereketli farkında mısınız.daha yeni sancağa çıktığında bile 3 lemişti çocukları.şimdi de sürüsüne bereket.
dün bir de beyazıt diyor ya mihrimahın desteği arkamda diye mihrimah destek olsa ne olur destek olmasa ne olur kendine hayrı yok onun.bakalım gelecek bölüm ne olacak duygusal sahneler olabilir

Haklısın valla dizi işte ölmüş olanları masum gösterecek sonuçta.o zaman kanuni bilmez mi neyin ne oldupğunu.dizide sarayda herkes hizmetçisine kadar herşeyi biliyor.tek bilmeyen sülo.:KK37:

kızlar dün beyazite ok saplanınca gözlerim doldu ya etkileyici yapmışlar o sahneyi.bu arada beyazit çocuk yapma konusunda baya bereketli farkında mısınız.daha yeni sancağa çıktığında bile 3 lemişti çocukları.şimdi de sürüsüne bereket.
dün bir de beyazıt diyor ya mihrimahın desteği arkamda diye mihrimah destek olsa ne olur destek olmasa ne olur kendine hayrı yok onun.bakalım gelecek bölüm ne olacak duygusal sahneler olabilir

dün bende çok ağladım o sahnede çokkkk yetenekli bir çocuk yılların sanatçısı gibi ifade ediyor kendini ....eskiden hürrem varken hem sayfanın hem dizinin çok iyi takipçisiydim hürrem gidince eski tadı kalmamıştı dizinin ama dünki bölüm çok etkiledi beni..... özellikle beyazıtın yeğeninden aldığı ok darbesi ve kanuniyle mektuplaşmaları..... çok guruluymuş suçu olmadığı için ölüm pahasına kabul etmedi ya suçlamaları...

keşke selimin tahta geçtikten sonra banyoda ayağının kayıp ölmesini ve o oku atan oğlunun tahta geçerek bir gecede kardeşlerinin hepsini öldürmesinide verselerdi de görseydik bakalaım nurbanu evlat acısıyla yanarken hala oğluna seninle gurur duydum diyebilcekmiydi

rüstem paşa böylemi ölmüş. ben ishalden öldü diye biliyordum :KK1:

osmanlıya rüşveti bulaştıran paşa. o kadar rüşvet almış ki padişahtan sonra en zengin ikinci kişi olmuş. Rüşvet için demiş ki, ''ben osmanlıya öyle bir bela sardım ki, daha da belini doğrultamaz '' diyen paşa.

İshal olunca, yemek yiyemez içemez olmuş. gözlerinin feri sönmüş bir durumda altına kaçırdığı için kokudan yanına kimse yaklaşamıyormuş. inleye inleye can verdiğini biliyordum..:44: Alla alla değiştirmişler senaryoyu :KK1:

kızlar ne zamandır aklımda da fotoğraf atmadım yasemin allen daha önce keremcem le elif dizisinde oynamıştı yıllar önce ama bu kadar parlamamıştı ayrıca siyah saçlı fotoğraflarıda şu an kendisiyle alakasız ve komik duruyor
ama şimdi güzel kadın :KK1:
elif dizisini izlemiş olduğumdan dudaklarından tanıdım değişik bir dudak diş yapısı var yoksa hayatta tanıyamazdım:KK1:
$19866387.jpg-r_640_600-b_1_D6D6D6-f_jpg-q_x-xxyxx.jpg $yasemin-allen-2688-1g.jpg

Eklentiler

• $images.jpg
    $images.jpg
    2,4 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
X