Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,4%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 44 19,0%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,1%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,4%

• Ankete Katılan
    231
Arkadaşlar. Kösem sultan da star'da şeklindeki fragmandan sonra birşey çıktı mı
Yoksa öyle bitti mi?????????????????

Gösterdiler canim yine starda yayinlanacak...fragman çıktı yeni yayin doneminde kosem sultan dedi.üstte muhteşem yüzyıl altta kösem sultan yazıyordu....bunu aylar öncesi açımladar zaten ben heyecanla bekliyorum....hürrem sultan kötülükte kösemin eline su dökemez o kadar diyiimmm :)))

Gösterdiler canim yine starda yayinlanacak...fragman çıktı yeni yayin doneminde kosem sultan dedi.üstte muhteşem yüzyıl altta kösem sultan yazıyordu....bunu aylar öncesi açımladar zaten ben heyecanla bekliyorum....hürrem sultan kötülükte kösemin eline su dökemez o kadar diyiimmm :)))

Evet Kösem'i yeniceriler boğarak öldürüyor. Film de çok etkileyiciydi. Sinemada izledim

Süleymanın son sahnesi çok duygusaldı yaw.
Kalenin fethini gördü.
Sonra beyaz bir at geldi. Aynı validesinin ölürken gördüğü beyaz at gibi.

Nasıl söylenir bilemiyorum ama çok üzgünüm,sevgili kardeşimiz zhebani'yi maalesef kaybettik ..
Sağlık sorunları vardı,ameliyat olmuştu son dönemde durumu biraz zorlanmıştı.
Dün kardeşi beni aradı haberi verdi,14 mayısta vkaybettik dedi..
Mekanın cennet olsun zeboşumuz,seni seviyoruz ailenede baş sağlığı diliyoruz.
Ne diyeceğimi bilemedim, boğazım düğümlendi...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Ailesine de sabırların en büyüğünü versin Rabbim:KK14::KK14::KK14:

Arkadaslar ben pek ızleyemedım suleyman oldugu zaman askerin moralı bozulmasın dıye canlı gosterıyolardı o sahneyı verdıler mı

Nasıl söylenir bilemiyorum ama çok üzgünüm,sevgili kardeşimiz zhebani'yi maalesef kaybettik ..

Inanamıyorum..Rabbim mekanını cennet eylesin.
Çok üzüldüm

Muhteşem Yüzyıl'ın ekrana veda etmesinin hemen ardından yeni dizi 'Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan'ın fragmanı yayınlandı.

4 sezondur izlenme rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisi final bölümüyle ekrana veda etti. TIMS Productions hemen ardından yeni projesi 'Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan'ın fragramınını yayınladı. Dizi, Eylül 2015'te yine Star TV ekranında yayınlanacak. Kulislerde başrolünde yine Meryem Uzerli'nin olacağı konuşulan diziyi, Muhteşem Yüzyıl'da olduğu gibi Yağmur-Durul Taylan Kardeşler yönetecek.
$kosem_sultan.jpg
Keskin zekasıyla tanınıyor
Osmanlı tarihinin en etkili kadınlarından biri olan Kösem Sultan, 1590 yılında Yunanistan'da, Anastasya adıyla doğdu. 15 yaşındayken İstanbul'a gönderilip Sultan I. Ahmet'e haseki oldu. Keskin zekasıyla padişahı etkileyen Kösem Sultan, kısa zamanda bütün saraya nüfuzunu kabul ettirdi. Kösem Sultan'ın hayatı birçok kez dizi ve filmlere konu oldu. Ankara Devlet Tiyatrosu tarafından hala sahneleniyor.

Inanamıyorum..Rabbim mekanını cennet eylesin.
Çok üzüldüm

Çok acı bir kayıp oldu maalesef..

aiilesinin başı saolsun,rabbim geride kalanlara sabır versin,mekanı cennet olsun

rica etsem arkadaşın nickinin linkini yollarmısın,benim sürekli konuştuğum zeboş vardı o mu yoksa:KK50:

Başka zeboş varmı bilmiyorum ama,hep burada olurdu,sıkı br hürremciydi reyiz derdi hep

http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=182073

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: Meg

şuan o kadar kötü oldum ki boğazım düğümlendi inanamıyorum
Mekanın cennet olsun zeboşum meleğim ,ailene baş sağlığı diliyorum
yazarken bile zorlanıyorum çok üzgünüm...

şuan o kadar kötü oldum ki boğazım düğümlendi inanamıyorum
Mekanın cennet olsun zeboşum meleğim ,ailene baş sağlığı diliyorum
yazarken bile zorlanıyorum çok üzgünüm...

Kimse inanamadı,şaka gibi değilmi laydim,dün telde konuşurken bile zor dayandım..

aynı kişi maalesef :KK43:

çok üzüldüm çokkkkk

benim gibi o tanıyıpta haberi olmayan çok arkadaşı vardır.acaba bdv ye konu açsanızmı,dua yollar tüm arkadaşları,mune taşırdı sonra off bilemedim.

Hayyalin daha önce açtığı konu vardı,oraya yazdım bende dün,sonra kapatıldı konu,belkide iyi oldu kapanması..
Her okuduğumuzda daha kötü olabilirdik herhalde..

Kimse inanamadı,şaka gibi değilmi laydim,dün telde konuşurken bile zor dayandım..

Hayyalin daha önce açtığı konu vardı,oraya yazdım bende dün,sonra kapatıldı konu,belkide iyi oldu kapanması..
Her okuduğumuzda daha kötü olabilirdik herhalde..

​Halen şoktayım cnm ya inan gözyaşlarıma tutamıyorum şuan boğazımda o düğüm kaldı resmen ;keşke şaka olsaydı ,keşke zeboşumuz şimdi bir yazı yazsa bengeldim diye ,off offf çok acı ya kelimeler kifayetsiz kalıyor inan ,daha çok ama çok gençti ya... Mekanı cennet olsun hepimizin başı sağolsun...

• Beğen
Reactions: Meg

kösem sultan kim olcak isim bellimi filmi güzeldi diziside güzel olur inş

buarada vefat eden arkadaşa Allahtan rahmet diliyorum hastalığı neydi

Allah mekanını cennet etsin.Ne tanırım nede konuşmuşluğum var ama sanki çok tanıdığım birini kaybetmiş gibi hisettim.İlk üye olduğum zamanlar yorumlarını görürdüm.Çok zor Allah yakınlarında sabır versin :KK50:

çokk üzüldümm şuan okudum şokkk oldumm:KK53: burada azmı konuşurdukk ahhhh bayadırda burada arıyordum....bulayımda bakayım durumu ne diye çokk gençti çokkkkkkk gerçek ismiini bilen varsa yazsın bu mübarek günde dua edeyim....

allahhh rahmet eylesin....mekanı cennet olsun....birde neydi hastalığı sormaya dilim varmamıştı

Tims Prodüksiyon, yeni Osmanlı dizisi “Kösem Sultan”ın ilk tanıtım filmini “Muhteşem Yüzyıl”ın final bölümü sırasında yayınladı. 1,5 yıl sonra yayınlanması planlanan dizide Kösem Sultan’ı kimin oynayacağı merak konusu oldu. Kulislerde konuşulan isim; Beren Saat.

EKRANDA Hürrem Sultan’dan sonra Kösem Sultan dönemi başlıyor. Yapımcılığını Tims Prodüksiyon’un üstlendiği, ilgiyle izlenen “Muhteşem Yüzyıl” dizisi, önceki akşam yayınlanan final bölümüyle ekrana veda etti. Final bölümünün ardından, yapımcı şirketin yeni dizi projesi “Kösem Sultan”ın tanıtım filmi ekrana geldi.
$kosem_sultan_beren_saat.jpg
KANAL DA ONU İSTİYOR

1,5 yıl sonra yayınlanması planlanan dizinin ilk görüntüleri, seyircinin aklına “Meryem Uzerli, Hürrem Sultan’ın ardından ekranlara Kösem Sultan rolüyle mi dönecek?” sorusunu getirdi. Ancak başrol için kulislerde adı geçen isim Meryem Uzerli değil, en son “İntikam” dizisiyle seyirci karşısına çıkan Beren Saat. Dizinin tanıtımında yer alan kızın kumral olması dedikoduları güçlendirirken, Star TV yönetiminin de Kösem Sultan rolünde Saat’i istediği söyleniyor.

KESKİN ZEKASIYLA TANINIYOR

Osmanlı tarihinin en etkili kadınlarından biri olan Kösem Sultan, 1590 yılında Yunanistan’da doğdu. Asıl adı Anastasia’ydı. 15 yaşındayken İstanbul’a gönderildi, Sultan I. Ahmet’e haseki oldu. Keskin zekasıyla padişahı etkiledi, kısa zamanda bütün saraya nüfuzunu kabul ettirdi. İki oğlu padişah olan, aynı zamanda torununun da padişahlığını gören Kösem Sultan’ın hayatı, birçok dizi ve filme konu oldu.

X