Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Annende göreydide kahrolaydı cihangir tek başına bunca vicdan azabını üstlenmen herkes kendini haklı görürken hele

Bu diziyi izledikçe Atatürk'e sonsuz teşekkür edıyor ve daha çok minnet duyuyorum.

Bizi ne yaptıgı bellı olmayan, kendını haşa Allah'ın yarattıgı kullardan üstün görüp halkına kullarım diye hitap eden padişahlardan ve bu diktatör düzenden kurtardığı için.

Sadece Allah'a kul olmamızı sağladığı için.

Ben anlamadım neden Mustafayı göstermiyorlar.Bu sahnede mustafayı sesi değil kendisi ile görmek isterdim.

İbrahimdede aynısını yaptılar bir daha hiç göremedik

Eeee sülüman..Bir evladının canını ellerinle aldın, diğer evladın üzüntüsünden kollarında can verdi..
Senin adaletin ilahi adaletin altında ezildi...

Hurremin de yuregine ates dustu. Gerci cihangirin olumu antihurremci de olsam beni de uzdu. Nur icinde yatsin

ayyyy 3 haftadır var ya ,ciğerlerim kaburgalarımdan fırlıycak,tiroid nodülüm çatlıycak..
pek fenaydın bebişim cihangirim

aksam icim parcalandi cihangir nasil vefat etti hani abisi mustafanin mezar basinda bulunmustu huri kizi aldi goturdu cennete mahidevran niye gizukmedi bu bolmumde suleyman kildigi namaz ne namaziydi aklma gelmedi adi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…