Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

aayyy Mustafanın oglu Mehmette mi öldürülmüş bende kaçırıp uzaklaştıracaklar zannettim

Son düzenleyen: Moderatör:
mustimle cihangire üzülüp ağlamaktan helak oldum
tabut hiç yakışmadı aslan parçama

o pis cadı hürremi, ne hönküre hönküre ağlattılar..
bizde inanacaktık, yazzzııık aslında ne iyiymiş hürrem diyecektik
kadınceyiz mecburiyetten böyle davranmış,hem mustiye ağladı bak diyecektik...
he he bulur bulur

cihangir ölüyor kızlar :2: sıraya girdiler..

fatma sultan da bu aralar ölüyor normalde tarih de bakalım dizide de öldürecekler mi?

Cihangir karakterini oynayan cocuk bence rolünün en cok hakkini verenlerden birtanesi.
Yasatiyor resmen.

ne bölümdü netten izledim meltem cumbulu beğenmemişler ben çok begendim fatma sultanın gülfemin çığlıkları mustafanın mektubu ölüü oğlunun ölümü ne kötü

bu arada cihangir ve mihrünisa görüntülenmiş aşk kokusu var

valla söylemek istediklerimi söyledin hala hürrem yok öyle yapmak istemedi şöyle yapmak istedi diye yorumlayan insanlar gördükçe kalbim sıkışıyor yahu ne hürremmiş bi peşine takıldınız gittiniz...
meryem uzerli nin sempatikliği ayrı hürrem in yaptıkları ayrı yaa şunu bi ayırt edin bari
gerçi ben meryem uzerli hürremken bile nefret ediyordum hürremden.

Halit Ergenç, sosyal medyada ailesi ile ilgili fotoğrafların paylaşılmasına tepki gösterdi.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kanuni Sultan Süleyman'ı canlandıran Halit Ergenç, Şehzade Mustafa'nın idam edilme sahnesinin ardından sosyal medyada kendisi ve ailesinin yer aldığı fotoğraflarının paylaşılmasına kendi twitter hesabından tepki gösterdi.

Şehzade Mustafa'nın, Sultan Süleyman'ın emriyle Sultan'ın çadırında cellatlar tarafından öldürülme sahnesi milyonları ekrana kilitlemiş, sahne reyting sıralamasında ilk sıraya yükselmişti. İdam sahnesi hakkında sosyal medyada 100 binden fazla yorum yapıldı ve dizi dünya gündemine girdi.

Dizide Kanuni Sultan Süleyman'ı canlandıran Halit Ergenç ise sosyal medyada kendisi hakkında yapılan kötü yorumlara tepkisini dün kendisi ve ailesinin yer aldığı bir capsi paylaşarak gösterdi. Eşi Bergüzar Korel ve oğlu Ali ile yaz tatilinde çekilen fotoğraflarına caps yapılarak altına 'Biraz büyüsün de öye boğarım ben bunu' yazılmasına Ergenç twitter hesabından capsı yayınlayarak ' Buna çok gülüp bir de gülelim diye bana veBergüzar'ayollamışsınız. Biraz edep biraz utanma lütfen' yazarak tepki gösterdi.

haklı.

Oldu.Oynadığı zerzevat diziyi savunurken "senaryo" demeyi biliyo.Bi de yapay yapay,seviye bozmadan uyarma ağızları.ıyyyk

Eklentiler

• $1623773_707339002651950_1785062406_n.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 64
  • $1653410_707339212651929_473154903_n.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 57
  • $1689856_707339682651882_1995770379_n.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…