Şehzade mehmete nasıl kıydıniz...başım kopacak ağrıdan
el kadar bebenin boynuna ipi nasıl doladılar.
Ters dönesin sülüman
vicdansız
bogdurcakmı ne ipi ben kaçırdım
onee?Bu arada 7 adet
"Hürrem SYŞG" diye mesaj geldi : )
aynen bende arabamızın anahtarlığın da ve dikiz aynasına asılı osmanlı nişanesi var yarın ikisini de çıkarıp atıcam ...o kadar kinlendim..Allah'ım çok kötü yaa..ecdadımdan iğrendim bir an cidden..
Kıydılarmııııoffffffff.ben arkadayım daha ya...içim acıdı..
Cihangir payitahta dönecekmi acaba ölmeden önce,keşke dönsede en güzel ayaraı o verse anasına bacısınaO çok güzel konuşuyor benim demek istediklerimi haykırsa hürreme
Hürremi hadi anladımda hadi anlamadımda anlamış olayımsen mihrimah canın kanın abine nasıl kıydın ya Ulan rüstem senin ne çıkarın vardı bu işten oğlan senın değil taht sana kalacak değil sen ne kraldan çok kralcısın kimdi o hürremin yanında harem şeysi oldu artık bi kadın vardı insan gram üzülmezmi ya seni mustafa pislikçen çıkardı sarayına aldı ihanet etttin sana ekmek veren adama
Süleymana dieycek sözüm yok adam sözün bittiği yerde yaşıyor
yok dönmeyecek diye biliyorum sefer sırasında ölecek, beyazıtta iran şahına sığınıyor kazvinde boğduruluyor sülo para ödüyor oğlunu şahtan almak için, oğullarının ve beyazıtın türbesi sivasta
kızlar bu hafta duygu sel, daha çok olacağı bellydi ölüm sahnesi ardından haberleri almaları acıları yaşamaları...
onları geçtm de cihangir ve mehmet beni çok üzdü
ya şunu anlamadım ben mehmeti kim aldırttı ve neden
babasının intikamını almasın diye mi
padişah olarak tahta geçmesin diye mi
neden
Mustafa'nın ölümünden sonra 7 yaşındaki oğlu Mehmet de ilerde dedesine karşı intikam savaşına girmesin diye boğdurularak öldürülmüştür.hani süleyman ölümsüz ya mehmed büyüyene kadar ölmeyecek ya ...
Mehmeti de mi öldürüyolar
Ben sadece gözden ırak bi yerde büyütür sesini çıkaramaz ne de olsa torunu diye düşünmüştüm küçücük çocuğa da mı kıymış