Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Mustafanın ölümü bu bölümdemi olacak ya :18: izlemeye dayanamam

:18::18:

ya ben hala hürremciyim..ya çok safım ya da hürremi yanlış görüyorlar..ben alamadım valla ...
karşılaştırma yapmıyorum mahidevranla,ki dizide izlediğimiz çoğu konuda hürrem halı bana göre..
ama şu son mevzu kadın tabi ki çocuklarının öldürülmemesi için uğraşıyor..kim olursa olsun akışına bırakamaz,müdahele etmek ister çocuklarının öldürülmemesi için,kadın cihangir için bile uğraşıyor ki,taht hırsı olsa cihangiri bi kenara atardı nasılsa tahta çıkamayacak diye..
bir ara pes etti mustafa çok güçlü,sanırım o çıkacak tahta ve çocuklarımı öldürecek dedi..mahidevran valide olacak beni mahfedecek derdi..demedi..
oysa mahidevran süleymanın ilk hastalığın da valide sultan ayaklarına girmişti...

Of 2.fragmanı izledim.Mustafa ne kadar güçlendiyse o kadar ölüme yaklaştı bu bölüm sonu boğdurulma sahnesinimi izleyeceğiz gerçekten

gittikçe heycanlı olmaya başladı yaa.. fragmanları izlerken bile heycanlanıyorum bu hafta nasıl izleyeceğim bu bölümü kimbilir :18:

ortaokuldan beri Mehmet günsur hayranlığı var bende , beyaz gelincikteydi o zamanlar.. ordada mustafaydı mustafa isminide bir severimki beyaz gelinciktede ölmüştü burdada ölüyo işte ah mustafa yaaaaaaaaa

valla ben ağlarım öldüğü bölümde çok yakıştı bide role yaaa daha iyisini bulamazlardı bence..

Son düzenleme:
al benden de o kadar..mehmet günsuuurrrr...mustafaaaaammmm :2:
aşk tesadüfleri sever de bile kalbi sıkıştıkça benim canım acırdı...

Ben mustafanin bu bolumde oldugune dair birsey gpremedim nerden cilti i bu? Bence rahat 1 ayi daha var mustafamizin en az. Valide sultan, pargali derken dizinin reytingi zaten azaldi. Mustafanin olumunu geciktiricekler bence. Zaten gecen sezon olaylari arasindaydi musstafanin olumu ama bu sezona sarkti
reyting kaygisiyla

Mustafamin oglu buyumus.ogullarina da kiyacak suluman

Son düzenleme:
mustafa ne zaman ölecek ya
en son iki bölüm daha kaldı diyolardı merak ediyorum

Süleymana bak sen kendini nasıl dolduruyor Bu adam oğlunu hiç seveyecek ya az umutlanıyorum yok diyorum ya

Hele o mihrimah yok mu mihrimah saçını yolup eline veresim geldi anası kılıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…