mahidevran bu bölümde esra eroldaki teyzeleri aratmadı.
-şu kadını görüyormusun heh o seni beğenmiş.
+saolsun varolsun
-haber yolladı oğluna istiyor seni sende istersen
+hmpf kem hüm ben pek düşünmedim evliliği.
-iyi çocuk bak ssk sıda var zengin de bir çay için bence
sümbülüm oyy senin yerine ben üzüldüm valla baklavalarıda almadan geldin geri. sana üzülürken diziyi hiç izlememiş olan
eşim: ne oldu şimdi.
ben: harem ağası ya olmayacak birşey.
eşim: ne olmuşki.
ben: onları kısırlaştırıyorlar yavrum.
eşim: niye harem ağasını kadınlardan seçmemişler ki.
ben:??
hımm bilmem.
harbiden niye kadınlardan seçmemişler de bu heriflere böyle eziyet etmişler. sanki pastadan yapılımış evde diyetle yaşıyor adamcağız. bilen varsa yazıversin öğrenmiş olalım.
hürremin mehmetin ölümünden duyduğu üzüntü oyuncu değişimi dönemine denk geldiğinden gümbürtüye gitmişti. şimdi böyle bir mezar ziyaretine yer vermeleri güzel olmuş. umarım güzel de yansıtırlar. siyahlar iyi olmuş.
sağdan soldan okuduğum kadarıyla fatma sultanın kocasından ayrılma nedeni kocasının fatma sultanı bir erkekle aldatmasıymış.
konu biraz bıçaksırtı olduğundan tersiymiş gibi yansıttılar sanırım ilerleyen bölümlerde görürüz.
beyazıt sende amma hızlıymışsın cancağızım ne ara yaptın 2 bebeyi.
abin mustafada ne arada olduğunu bilmediği bir şekilde ayşe hatundan kız çocuk sahibi oldu ama sen daha baskın çıktın maşallah.
selime bak sen her türlü entrikanın kol gezdiği saltanat yolculugunda hatuna gözünü bağlatıyor.
arkadan hatun bıçağı dürtse de ölsen fantazi yaparken öldü temel içgüdü ottaman serisine bağlarlardı artık.
işte böylede yazıyor yazar kişisi. göz bağlatıyor şehzadeye.
nurbanu avrupanın çeşitli ürünlerini selime fantazik şekilde tanıtıma çıkmış pazarlamacı gibi. maskedir, küvettir,danstır.
hatun hayatında ilk defa manisada bulunuyor ama sanki yıllardır ordaymış gibi yürütüyor işleri.
iş bitiricilik böyle bir şey azizim nasıl ikna etti hatunu.
öbür saftorik ağaya ne demeli hatunu tehdit ediyor. be adam kadının derdi para, çocukları. para verelim de çık işin içinden.
rüstem ölümün nefesini ensesinde hissediyor hürreme koşuyor.
hürrem rerere rörörö.
yahu kadın adama düzgün bir güvence ver bir yardımcı ol.
neymiş ondan yana olursa rüstemin başına birşey gelmezmiş.
ibo bile sülonun fermanına rağmen öldü sen neden bahsediyordun.