Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OoO OOoo o nasıl sahneler ooo halvette bile böyle ateşli değildi
oofff diyorum rüstemm bir an mihrimahın yerinde olmak istedim ya la :2:
yeni fragman çok acııı,haftaya hepimiz salya sümük...mihrimaha mührünü çaldırtıyor benim bitlim
Sorma ne ateşliydi
Of ya mihrimah bunları nasıl sırıta sırıta yapar anlamam.Tamam bir taraf seçtin tamam zorundaydın da be müslüman bari az üzül yaptıklarına öyle sırıtıyor
Bir dahaki bölüm ve sonraki bölümler çok kötü geçecek sırf hürremin ölümü için izleyeceğim pis cadı
yok yaaaa,o da çok üzücü olacak,mustafa tahta geçebilseydi nasıl olurdu acaba,hala osmanlı hükümeti mi olurdu başımızd ki acep...
Rüsteeemmm bitliii rüsteemm ahahah nasılda apışıp kaldın bayazıtın rakibi yok derken mustafamı görünce
Tırsak selime bak titriyor yeniçeriye baş kaldırmak kim sen kim bee yürü git oyuncak kılıcınla oyna sen
Mustafam koca yürekli mustafam senin kurtardığın kişiler ölmen için dualar ediyor mustafam
Bende ona şaşırdım küçükken selimi tutmuyormuydu bu adam selime sözler vermemişmiydi beni dinlerseniz hep yanızda olurum felan filan ne için saf değştirdiki karısı için heralde.Mihrimah beyazıtı destekliyor oda karısını seçti galiba :26:Hani Rüsto Selim'i pek severdi, noldu da şimdi ona tuzak kuruyor, ben bişey mi kaçırdım?:26:
çok güldüm o titremelere..bir arkadan höt dese selimden şıııırrrrrr sesleri gelecekti