Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
İnlersin sülüman mustafa mustafa diye yaptın haksızlıkları canın çıkmıyor işte

Rüsteeemmm bitliii rüsteemm ahahah nasılda apışıp kaldın bayazıtın rakibi yok derken mustafamı görünce

Tırsak selime bak titriyor yeniçeriye baş kaldırmak kim sen kim bee yürü git oyuncak kılıcınla oyna sen

Mustafam koca yürekli mustafam senin kurtardığın kişiler ölmen için dualar ediyor mustafam

O nasıl fragmandı oyle ya selime gülerken pat diye çıktı karşıma ah mustafam senin ölümünümü izleyeceğiz bir dahaki bölüm içim acıdı

oofff diyorum rüstemm bir an mihrimahın yerinde olmak istedim ya la :2:

yeni fragman çok acııı,haftaya hepimiz salya sümük...mihrimaha mührünü çaldırtıyor benim bitlim

Sorma ne ateşliydi

Of ya mihrimah bunları nasıl sırıta sırıta yapar anlamam.Tamam bir taraf seçtin tamam zorundaydın da be müslüman bari az üzül yaptıklarına öyle sırıtıyor

Bir dahaki bölüm ve sonraki bölümler çok kötü geçecek sırf hürremin ölümü için izleyeceğim pis cadı

yok yaaaa,o da çok üzücü olacak,mustafa tahta geçebilseydi nasıl olurdu acaba,hala osmanlı hükümeti mi olurdu başımızd ki acep...

yok yaaaa,o da çok üzücü olacak,mustafa tahta geçebilseydi nasıl olurdu acaba,hala osmanlı hükümeti mi olurdu başımızd ki acep...

Bilmiyorum belki herşeyin sonucu gibi yinede Osmanlı nihayte erecekti ama Mustafa tahtı hak etmişti onun soyundan gelen bir yönetimle nasıl olurdu bilinmez

Hani Rüsto Selim'i pek severdi, noldu da şimdi ona tuzak kuruyor, ben bişey mi kaçırdım?:26:

O Mihri ile Rüstonun sahnesi neydi öyle yaa ilk gece bile öyle sahne izlemedik yani.. Mihri de baya etkilenmiş gibiydi zor dayandı zaten şimdi ne oldu Rüsto sahiden Bayazıdın tarafına mı geçti. Selim'i boğmak istedim yaa adam taht telaşına düştü ondan başka kimsenin tahtı düşündüğü yok herkes babasının sıhhatini düşünüyo ama o herkesi suçluyor insan fikri neyse zikri de o olurmuş ama iyileşince de başlar yalakalığa hala kendini vekil sanıyor padişah gelmiş daha ne padişahçılık oynuyorsun. Nasıl tırstı ama ödü patladı hünkara bir şey olacak Mustafa tahtı kapacak diye. Hiçbirşey de yapamazdı ne gücü var ki herkes Mustafa'nın yanında. Bayazıd ve Cihangir'i görünce Hürrem'den mi çıktı hepsi diye şüpheye düşüyorum. Ama Hürrem'in aşkı da yadsınamaz kadın çırpınıyor valla Mustafa'dan korkusuna değil yani gerçekten o korku var gözlerinde. Benim canımı alsın sana versin diyecek kadar. Ama Mahidevran yine böyle bir şey olduğunda oğlunun tahta geçme planlarını yapmıştı öldü kabul etmişti. Yine de Mustafa ya da hadi Hürrem'in istediği biri gelecekse Bayazıd tahta geçseydi çok farklı olurdu herşey.

Son düzenleme:
bu bölün güzel değili mihriyle rüstem renk katmak istemiş rtük izin vereydi iyi olurdu

çok güldüm o titremelere..bir arkadan höt dese selimden şıııırrrrrr sesleri gelecekti

Hani Rüsto Selim'i pek severdi, noldu da şimdi ona tuzak kuruyor, ben bişey mi kaçırdım?:26:
Bende ona şaşırdım küçükken selimi tutmuyormuydu bu adam selime sözler vermemişmiydi beni dinlerseniz hep yanızda olurum felan filan ne için saf değştirdiki karısı için heralde.Mihrimah beyazıtı destekliyor oda karısını seçti galiba :26:
çok güldüm o titremelere..bir arkadan höt dese selimden şıııırrrrrr sesleri gelecekti

Üff sorma çok komikti yaa ona kahkahalarla gülerken küt diye mustafanın idamı fragmanını koydular bi manyak oldum Böyle yapmasalar iyidi

Dizıyı ızlemıyorum artık. Annem salonda ızliyo,ben odamda takılıyorum. Iborottımın olumuyle zaten yıkılmıstım,dızının tadi da kacmıstı,sımdı de aslan mustafama yapılan oyunları,adım adım olume gıtmesını ızlemeye dayanamıyorum. Zaten mehmet gunsuru oynattılar,adam haddınden fazla yakıstı role,ıyice uzvluyorum.

yavuzu ne saçma bir şekilde çıkardılar diziden,atın üstüne koyacak başka adam mı bulamadılar baş adamını koydu...
neyse çalışıkuşuna geçmiş kendileri..

para iktidar nasıl bir hırs ki herkesin gözünü kör ediyor....

hürremi hep sevmiştim dizide taki oyuncu değiştirene kadar aşkına söz yok ama sanki hiç ölmeyecekmiş gibi selimi tercih etmesi gıcıklığıma gıcıklık ekledi...

yazık oldu mustafaya beyazıta mehmete vahki ne vah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…