Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
yab bi taraftanda kızıyorum,ula uşağım babanın kızacağını biliyorsun düşmanlarına nasıl böyle bir koz veriyorsun nisa hatunu gönder çiftliğine üstün korumaya al,arada git yanına,ne inatlaşıyorsun validenle kadın seni düşünüyor sen bi kendini düşünemedin gitti be mustafam...
rüstem böyle şeyler yapmasa bile nisa yüzünden başın yanacak...
ayrıca ben rüstemin ne yaptığını anlayamadım kız uyandı mızırandı kaçırdım bi mektuplar döndü ortada ama biri açıklayabilir mi?

oyyyyy meryemli bölümleri izledim ne kadanda güzelmiş tadından yenmezmişşşş

Ohh canımıdaa değsin hürrem cadısı gidiyor beyazıtın yanınaa

Valeriaya üzüldüm ya öldürdüler kızıNurbanunun eline kan bulaştı tam hürreme benzedi

Raziyeye ne olacak şimdi kız kimsesiz kaldı

güzel bir bölüm bizi bekliyor ölüm sahnesi önceden yaşandı gibime geliyor

nurbanu ile selimin sahnesi çok hoş ve komik... Nurbanu ,selimin yatağında başka cariye görünce doğum sancısı tutuyor. selim nurbanuyu yatağına yatırmak istiyor, ama yatakta cariye var o sırada. nurbanu hayatta yatmam o yatağa diyor o sancılı haldeyken cariyeyi takmış kafaya odadan kovdurtuyor çok güldüm

gördüm şimdi yeni fragmanda,neler oluyor böyle son 3 haftadır dizi harika gidiyor acaba senaristlerde bir değişiklikmi oldu ki ?!

Mustafam kıyamam sana zehirli kaftanlar mı yollar baban sana,pamuklara sarması gerekirken

Senin o hazırlanışına kuşanma kurban ancak bu kadar güzel olabilirsin

Ah rüstem seni yolmak lazım yoluk yoluk sultan kadar başına taş düşsün emi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…