Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

bence vahidenin normal hali daha genç
dizide iyice yaşlı gösteriyolar sanki

benim anlamadığımda neden yüzündeki çilleri kapatmıyorlar
yani meryemin yerine gelen birini bu kadar zıt çirkinleştirmek çok saçma, aslında yüzündeki çilleri kapatsalar, saçını da açsalar lüle yapsalar vs..yine az buçuk yakıştıracağız, ama zaten değişen bir oyuncuyu iyice beter etmeye ne lüzum var...dizide herkes süt gibi güzel hatunlar maşallah, ama vahideyi mahfetmişler...
hele şu almeda nasıl güzel olmuş yahu, maşallah..zaten makyajsız da çok güzel bi cildi var onun...survivordeayken de çok güzeldi, karamel güzeli ama yazık olacak almedaya, hürrem onun halvete gittiğini öğrenince yakacak çırasını haberi yok..

Yeni hürremd e değişecek o kadar şey var ki
Kıyafetler en başta
Saç naylondan mübarek,hele rengi öyle cırt rengi nasıl tutturdular anlamadım.

Hani o bağı kuramıyorum ben meryemi izlerken vay bee kız nerden nereye sultan oldu derken.Vahide de koptu herşey sanki kadın şöyle bi akraba ziyareti yapmaya gelmiş gibi

Neyse ben hürremci değilim zaten görmezden gelebilirim

Ulen huro,menopoza da girdin ama seytanlik pesindesin,hain rustem de onu bunu tehtid ediyo paso.dilsin uak mercan cikmis diziden,yok ortada,onun yeri e sulumanin oynak kardesi geldi,ne cilveli yahu

meltem cumbul iyi oturmuş role beğendim
berrak ta olmuş sanki
yeni birilerinin girmesi iyi oluyo diziye
ama neden hürremin bütün kıyafetlerinin yakası kapalı bilen var mı ya hepsi öyle çünkü kesin boynunda bişey var

Bu adamın tek derdi Mustafa
Hep Mustafa'yı görüyor.hep mustafa isyanda
Az da hürremi görsün ama yook

Ne rüyalarmış arkadaş.Hürrem az daha dişini sıksa birşey yapmasına gerek kalamdan,süleyman rüyalardan sebep öldürecek Mustafayı

bu berrak ta mustafaya göz dikmiş iyice

beyazıt çok tatlı ya

Son düzenleme:
Selimin yanındaki kalfa kadın daha güzel valla,bu ne koskoca süleyman giden hatuna bak hele kıyafeti felaket

vahide göğüs kanseriydi ya ameliyat olmuştu belki iz falan vardır göğsünde ben öyle düşündüm :44:

Ben hem mahiye acıyorum hem hürrrme.hem birine kızıyorum hem diğerine.ama yinede seviyorum bu diziyi

yuh artık hürrem sonunda kendi gönderdi cariyeyi

almedada baya güzelmiş valla

süleyman da kesin kabul eder sinyallerini verdi çünkü daha önceden de sabıkalı zaten

ek olarak merveyi de hiç beğenmedim ya daha güzel yapabilirlermiş kızı gözüme çirkin göründü nedense

Son düzenleme:
hepimiz hürremin mustafayı öldürtüceğini biliyoruz ilk başlarda çevremdeki insanların yorumlarına şahit oldum hep hürrem cadı bak naptırıcak falan diye konuşuyorlardı ama mahidevranda az değilmiş mehmetin ölüm sebebi o sonuçta

Tehh Allahım.ne şühzade listesiymiş bitmek bilmedi.Süleymanda doğurtub sonra öldürüyor şehzadelerini

Mustafa hep çakal kadınların eline kalıyor maalesef..

Mahidevranin gogsu daha kapaliydi,hatta muhtemelen eski gogsu acik elbisrsine icten yama. Yapmislar,yaslandilar neticede.
Yonetmen,yapimci hepbirlikte seferber oldular iborotti hasretimizi gidermenin yolunu buldular,eferim,bu bolum de ibo renk verdi diziye

vay be en sonunda bu da oldu.hürrem süloya kız gönderdi.acaba sülo ne yapacak.
keşke hürrem menopoza gireceğine sülo iktidarsız kalsaydı.sonuçta o da yaşlandı.
ibrahimin kızı huricihanın keman çaldığı sahne duygusaldı gerçekten.
bu arada nurbanu ya sinir oluyorum ben.itici olmuş bence.gerçi berak tüzünataç kadar olamaz.mustafayla aşk yaşarlarsa onların sahnelerini çekemem sanırım ben.huricihanla beyazıtı yakıştırdım ama.
bir de sonunda tuncel kurtizin göüntülerini göstermeleri de duygusaldı gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…