Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Padişah macunu dedikleri şey gerçekten işe yarıyormuş demek ki :))))) Süleyman rekora gidiyor

Nurbanu'ya sinir oldum........... Tarihde Hürrem'i alt eden sultan bumudur yani ? O maske neydi yaaaaa..Spartacus'da bol bol var o maskelerden biliyoruz da Odanın ortasına bir direk koyup dans ettirmedikleri kaldı. Zaten milletçe Sülüman'ın altınyol&halvet ardından gebelik haberlerinden bıkmıştık , şimdi şehzadelerin halvetlerini izleyeceğiz demek ki.

Rüstem'den yusuf yusuf nidaları gayet güzeldi.. Hele hele yeniçeri ocağındaki oda sahnesine bayıldım..

Cihangir'e güzel bir aşk hikayesi yazsalar , bir kız olsa onun gibi masum , içinde fesatlık , fetne fücur olmayan... Ne güzel olur. Sümbül ağa ile bohçacı Cevher arasında da dramatik bir aşk olacak gibi.

yalnız o zamanlarda tıp çok ileriymiş galiba
cariye halvete girip ertesi gün hamile kaldığını anlayabiliyo

yalnız o zamanlarda tıp çok ileriymiş galiba
cariye halvete girip ertesi gün hamile kaldığını anlayabiliyo

aynen cok ilerlemis aksam helvette ertesi gun hamilemilleti salakmi saniyorllar ne bide seye cok guldum nurbanu haremdekilere hava atiyorduya kizin biride hih biseyede benzese bari celimsiz bisey dedi yuzune karsi

başını ve sonunu izleyemedim cariye mutlu çıktıysa halvet olmuştur bebek sahnesi rüyamıydı

fatma sultanın huricihana onu iyi akıl ettin demesine çok güldüm beyazıdı öptüğünü demişti ne teyzeymış

Hürrem'in rüyasıydı bebekli sahne , kan ter içinde uyandı ya zaten

bu yıl bu diziyi hiç seyretmedim.meryem uzerli gitti filmin tadı kaçtı.kadın hürrem yerine hiç yakışmadı.birde uzadıkça saçmalamaya başladılar.sıkıldım sanki

hayy allah iyiliğinizi versin kızlar çok komik yorumlamıssınız bende hepinize katılıyorum hani süleyman hürrem sonra baska kimseyle olmamıştı tarihte böyle değilmiydi...ama koskoca padişah belkide olmuştur tarihçiler bi el atsın diziye senariste bırakırlarsa böyle olur halvet olup ertesin gün hamile olduğunu öğreniyo 1 ay sonra falan yazsalarmış bari dizi çığrından çıkmaya basladı

yok artık bu diziyi izlemeyeceğim. iyice saçmalamaya başladı. bence bir an evvel bitirsinler.
hep aynı şeyler,saçma senaryolar. yarısında başka kanala geçtim. baydı gerçekten.

yok artık bu diziyi izlemeyeceğim. iyice saçmalamaya başladı. bence bir an evvel bitirsinler.
hep aynı şeyler,saçma senaryolar. yarısında başka kanala geçtim. baydı gerçekten.

ah nerde o eski günler nerde meryem uzerli

vahide gördümü de çok beğenirim ama bu rolde olmamış.bir gün diziyi izlerken onun yüzünden inme inecek bana

süleyman hürremden sonra kimseyle birlikte olmadı...
o yüzden hürrem bu kadar tarihe geçti, çünkü kısa zamanda çok şehzade doğurduğu ve başka cariyeye müsade etmediği için...
senarist saçmalamış, hatta komedi gibi olmuş... süleymana cariye göndermesi vs bunlar okadar saçma ki, gülünç duruma düşürdü senarist diziyi... osmanlı da hangi kadın nikahlı kocasına cariye gönderir.... üstelik bu kadın hürrem ise
benim hatırladığım hürremden kısa süre sonra harem kapatıldı, ama dizide hala kapatmadılar, çünkü malzeme haremden çıkıyor senariste, haremi kapatsa elinde senaryo kalmaz

bu hafta yeni bölüm yoktu, iyice soğuttular diziden...
ben hürrem falan düşünmüyorum da, şu şehzadelerin geleceği, nurbanu vs gibi olayları merak ediyorum..izlerken hürremi düşünmeden izlemeye çalışıyorum zaten..
fragmanı izledim, hürrem fatma sultana epey döktürüyordu tehdit şantaj ne arasanız var..
önceleri fragman çıkınca hemen buraya eklenirdi ama bakıyorum da günlerdir aynı sayfada kalmışız

konunun hızlanması gerekiyor çok acil yoksa ne hürrermin ölümünü ne selimin tahta geçişini göremeyeceğizzz....gerek yok kardeşim dibe gdiyorsunuz bari hızlandırın ya her bölüm başka bir saçmalıkkk !!! hürremin gidişini geçtim konu batıyor artık...

nurbanu zindanda heralde birtek buna şaşırdım iyimi

kızlaarrrr....bugün çarşamba artık merak etmiyorum o kadar ne olacak ne bitecek diye...izlerken kendimde ne keşfettim biliyormusunuzzz aaa halıya bak ne güzel,offf elbiseye bak,ayyy tacı ne ka güzellll demeye başladım yaaa
olsun ben yinede adeti bozmuyorum bu akşam çikolatalı pasta yapıyorum,yine kaynanamı çağırıp muhteşem yüzyılımı izliyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…