Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazzzıkkkk.... menapoza girmiş hürroş
bazı insanların sakallarıyla saç renkleri farklı olabiliyor.
bence onun orjinal sakalı o renk.
neden bilmem.
misal benim kardeşimin saçlar kaşlar koyu kahve sakal bıraktığında arada bayağı kızıllar var.
reel hayatta olabilir ama bu bahsettiğimiz bir dizi. benim gözümü rahatsız ediyor.
yazzzıkkkk.... menapoza girmiş hürroş
Yani şuan dizide kıyafetlerini en beğenmediğim hürrem ya. niye öyle boğazını kapatıyor falan ? saçını falan niye örüyor ya ? iyice sinir olmaya başladım. fatma sultanda hürremden daha güzel. herkes hürremden güzel. herkesin kıyafetleri çok güzel. offff hürrem neden değişti gördükçe isyan ediyorum yaaa
bende boyun kısmında bi sorun mu var acaba diye düşünüyodum
çünkü bütün kıyafetlerin boyun kısmı kapalı
hatta son bölümde yataktan kalktığı geceliğin bile boyun kısmı kapalıydı sanki
saç örme konusunda da haklısın saçı örülü olunca bana iyice ferihayı hatırlatıyo
şu saçları açsalar daha iyi olabilir en azından farklı bi görüntü elde eder
aynen öyle. meryemi yaşlandırmak için saçlarını topluyolardı hadi. ama vahidede fazla yaşlı zaten onu biraz gençleştirin bari demi ama yaa. iyice yaşlandırıyolar iyice yaşlandırıyolar. açın saçını başını daha genç giydirin. süleyman hala genç görünüyor ondan. hele birde onların arasındaki aşkı falan anlatmasınlar artık iyice soğuyorum ya. meryeme güzel bişeyler söylerken hayranlıkla izlerdim. şimdi öyle mi ? bikere vahide çok samimiyetsiz bakıyor süleymana..
tek merak ettiğim nurbanuyla selim şuan.. haticenin kızıda çok güzel olmuş bu arada. aynı hatice gibi duru bi güzelliği var
haticenin kızı hangisi onlar ölmedimi ayruca sülümanın ne çok bacısı varmış