Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Nur içinde yatsın Allah rahmet eylesin dev sanatçıya..
Özleyeceğiz

Yerine birini koymasınlar bence..

Tarih de Süleyman'dan sonra Selim döneminde de görevini sürdürdüğü yazıyordu.. Bakalım ne yapacaklar.

ben de o yüzden sordum mustafanın ölümünde de ona danışıyo diye duymuştum o yüzden napıcaklarını meraketiim

Maalesef bir yıldız daha kaydı işte geç tanınan ama oyunculuğu su götürmez büyük usta mekanın cennet olsun o dizide bir yarışmaya katıldı diye oyuncu yapılan kişilerin yanında ne de güzel parlıyordu nasıl göz dolduruyordu oyunculuğu, tecrübesi her bölümde söylüyordum ekrana yakışan dolduran nadir kişilerden diye. Yerini hiç kimse dolduramaz kimsecikler gelmesin yerine.

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin tuncel kurtiz e ....diziye girişinde zaten ne kadar büyük bir usta olduğundan bahsetmiştim..
sevenlerine sabırlar diliyorum...

Mesele yaşamak değil, mesele iz bırakmaktır...Tuncay Kurtiz...

Ramiz Dayı ile efsaneleşti... Kaz Dağları öksüz kaldı.. Edremit'e defn edilecekmiş...

Son düzenleme:
Evinde düşüp başını çarpmış herhalde , zaten yalnız yaşıyormuş.. Hastanede vefat etmiş..

Hayır canım nereden çıkardınız yalnız yaşadığını, hastanede öldüğünü. Evli kendisi eşi var ama o an evde değilmiş dışarıdaymış.Spor yapıyor Tuncel Kurtiz günlük sabah sporunu eve geliyor kahvaltı hazırmış zaten düşüyor bir anda kalp krizi geçirmiş sanırım eşi eve geliyor görüyor o halde çığlık atıyor çığlığa apartman görevlisi koşuyor dışarıdan duyuluyor kadının çığlığı yani. Ama o anda ölmüş zaten hemen polisi ve ambulansı çağırıyorlar çarpmış başını sol tarafı kanamış. Bir anlık birşey. Zaten cenazesi evden çıkarıldı hastanede vefat etmedi.

Son düzenleme:

evet aynen böyle olmuş..ecel gelince evde eşi de olsa yapacak bişey yok..
eniştem aynen bu biçimde vefat etti ,evde 7 kişiler ama banyoda iken kriz geçirip düşüp, vefat etti

İlkten Milliyet haber bu şekilde haber geçti.. Bende sonradan tv haberlerden öğrendim..

Aaa çok üzüldüm.kader işte.ömrü bu kadarmış

Tuncel Kurtiz'in öldüğünü görünce çok üzüldüm çok şaşırdım.İnsan sanki hiç ölmeyecekmiş gibi ve kimsede ölmeyecekmiş gibi hissediyor.
Allah rahmet eylesin

Kenan İmirzalıoğlu ne evine gitmiş dün ne de bugün anma töreninde vardı. Neredeydi acaba gelemeyecek kadar sonuçta aynı dizide oynadılar zaten o dizide tanındı Tıncel Kurtiz ve yeğen dediği kişiydi dizide ayıp etti bence mazareti ne bilemiyorum ama bir taziye yapabilirdi yani enteresan :26: valla anma töreninde de yok yoktu tüm duayen sanatçılar oradaydı. Allah rahmet eylesin. Tabi sayın başbakanımız bir baş sağlığı bile demedi tv den neşet ertaşı anmaya gitmiş ama adını bile anmadı Tuncel Kurtiz'in. Sebeb belli tabii. Ama o kadar çok seveni var ki gerekte yok zaten onun taziyesine.

[video=youtube;dmIY2CNPNes]http://www.youtube.com/watch?v=dmIY2CNPNes[/video]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…