Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meral Okay'a geçmiş olsun ziyaretine gittiğinde söylemiş bunu Vahide Perçin'e... Bir çeşit vasiyet gibi oldu işte.
senarist biz miyiz? nerden bilek?
Vahide hanım yılların oyuncusu ama olmuyor, karakterin içini dolduramıyor. Meryem replik kullanmasa da jest mimikleriyle anlatırdı. vahide çok ruhsuz oynuyor karakteri. her repliğinde hadi bu sefer beni şaşırtsın diyorum ama olmuyor, olmuyor. çok ezik duruyor.
Selimin de sakalı bir renk, saçı başka bir renk. Çok mu zor ikisini aynı renk yapmak.
Yeni sezonda neler yaşanıcak bilen varmı?
bu sezon bizi neler bekliyor bilen arkadaşlarım nolur anlatın çok merak ediyorum
Yeni sezonda neler yaşanıcak bilen varmı?
bu sezon bizi neler bekliyor bilen arkadaşlarım nolur anlatın çok merak ediyorum
canım yakında şehzade mustafa ölecek onun ölümü üzerine üzüntüden hasta olup cihangir de ölecek...tabiki senarist değilsin konuyu takip etmiş sen veya diğer arkadaşlarım bilmiş olabilir bunun için soruyorum
canım yakında şehzade mustafa ölecek onun ölümü üzerine üzüntüden hasta olup cihangir de ölecek...
beyazıd ve selim sancaklarına gidecekler ama rahat durmayacaklar beyazıd üstün asiliğinden sürekli selimin üstüne gidecek ve iki kardeşin askerleri savaşa girecek ,savaşı kaybedeceğini düşünen beyazıd irana tahmaps'a sığınacak,iran süleymandan oğluna karşı mülk isteyecek..tüm bunların üzerine kanuni süleyman oğlu beyazıd ı almaya adamlarını gönderiyor ve öldürme emrini veriyor...
neticede geriye sadece selim kalıyor tahta oturacak,neticede de o oturuyor..daha ayrıntılarını tarihten öğrenebilirsin,tabi bu arada nurbanu olaylarını fatma hatun olaylarını bilmiyoruz onlar kurmaca olarak devam edecek...
Şehzade kavgası izliyeceğiz........ Mustafa vefat eidcek v.s. v.s. ....
canım yakında şehzade mustafa ölecek onun ölümü üzerine üzüntüden hasta olup cihangir de ölecek...
beyazıd ve selim sancaklarına gidecekler ama rahat durmayacaklar beyazıd üstün asiliğinden sürekli selimin üstüne gidecek ve iki kardeşin askerleri savaşa girecek ,savaşı kaybedeceğini düşünen beyazıd irana tahmaps'a sığınacak,iran süleymandan oğluna karşı mülk isteyecek..tüm bunların üzerine kanuni süleyman oğlu beyazıd ı almaya adamlarını gönderiyor ve öldürme emrini veriyor...
neticede geriye sadece selim kalıyor tahta oturacak,neticede de o oturuyor..daha ayrıntılarını tarihten öğrenebilirsin,tabi bu arada nurbanu olaylarını fatma hatun olaylarını bilmiyoruz onlar kurmaca olarak devam edecek...
Şeyhülislam Ebu Suud Efendi'yi canlandıran usta sanatçı Tuncel Kurtiz vefat etmiş... Çok üzüldüm
ben de çok üzüldüm ya diziye de çok renk katıyodu
Allah rahmet eylesin
onun yerine birini koyacaklar mı acaba
bırı soylemiş tweetler de çok doğru demiş sanırım vahıde hanım sarayda yasıyo ama ruhu kapıcı daıresınde kalmış demişti çok doruu demış....Vahide hanım yılların oyuncusu ama olmuyor, karakterin içini dolduramıyor. Meryem replik kullanmasa da jest mimikleriyle anlatırdı. vahide çok ruhsuz oynuyor karakteri. her repliğinde hadi bu sefer beni şaşırtsın diyorum ama olmuyor, olmuyor. çok ezik duruyor.
Selimin de sakalı bir renk, saçı başka bir renk. Çok mu zor ikisini aynı renk yapmak.
Şeyhülislam Ebu Suud Efendi'yi canlandıran usta sanatçı Tuncel Kurtiz vefat etmiş... Çok üzüldüm
ayy okudum da çok karışık yazmışım zaten ben bunları düşündüğüm için işte dizinin heyecanını yitirmemeye çalışıyorum,yoksa vahide gelimiş meryem gitmiş,tabiki üzüldüm ama dizinin genelini düşündüğümden çok da etkilemedi beni...nurbanu da valide sultan olucak selim tahta geçince
yaaa bende gördüm Allah rahmet eylesin,yerine biri gelmeli çünkü sürekli ortalarda olan biri,süleyman mustafayı öldürmeye karar verirken kime danışacak,torunlarını boğdururken kime danışacak,süleymanın cenaze namazını kim kıldıracak...bunlar hep mesele brini bulsunlar ...kazen i alsınlar mesela ....Şeyhülislam Ebu Suud Efendi'yi canlandıran usta sanatçı Tuncel Kurtiz vefat etmiş... Çok üzüldüm