Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Bende diyordum hürrem uzun zamandır mustafayı öldürmeye çalışmıyordu,nerelerde kalmıştı
Çok sevgili hürremimizin eline hanedan kanı bulaşmaz zaten

Bu sümbülün kazanımı ne oldu anlamadım.Merveyi seçse de alacaktı o mücevheri.Niye başka bir kızla almaya çalıştıki

Bu sümbülün kazanımı ne oldu anlamadım.Merveyi seçse de alacaktı o mücevheri.Niye başka bir kızla almaya çalıştıki

kız uyanıklık yapmaya çalıştı seçtiğinde alırsın diye
o da ona haddini bildirmiş oldu kendince

İçtiğim kahve boğazımda kalıyordu az daha o nasıl sus demekti öyle.Öldüm gülmekten

Şuan diziyi izleyemiyorum malesef daha sonra tekrarını izlicem. Önceden diziyi zamanında izlemedigimde meraktan çatlar yerimde duramazdim. Oysa simdi o eski heyecanım kalmadi çünkü meryem gitti. O dizi meryem sayesinde bu kadar tutuldu yahu. Eski tadi yok birşeyler eksik geliyor. Vahide gördüm iyi bir sanatçı ama ben bir türlü ısınamadım. Meryemin o hirsli asil davranıslarından parlak yüzünden sonra vahide gördüm çok soguk yapmacık geliyor. Keske gitmeseydi meryem. Ya da daha genç bir oyuncu olsaydi yerine. Makyajlada yaşlandırılabilirdi. Bu sezon diziye şehzadeler renk katacak. En merak ettigimde nubanu selim aşki. Yoksa vallahi sarmaz..

Beyazite acıdım.babasıda gözü kör olmuş.iyi yi kötü yü ayıramıyor

o kutunun içinde ne var sizce...bence ya kulak var ya parmak
birde nurbanuyu acaip sevdim ben...hatun dediğin böyle olacak :) hürrem o kıza bakınca kendini gördü...amacı da buydu..kendi eliyle ayağıyla geldi kız....ama nurbanu selime yazık olur kızcağız..öyle zeki kız ancak mustafaya yaraşırdı
bundan sonra hürremi değil nurbanuyu ön saflarda göreceğiz sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…