Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Hiç kusura bakılmasın ama öyle yok bu benim kankim bu benim eşim diye o role gitmeyen bir insana rol verilirse böyle olur

Yapımcı yönetmen yada bir başkasında akıl yok mu da diyemedi " Halitcim Vahide'yi bizde severiz ama o kadın hürrem rolüne uymaz. Ama başka güzel bir rol yaratalım onu oynasın "

Ya bir iki farklı yorum da değil neredeyse herkes uymamış diyor. Bu kadar insan bir dizi için böyle diyorsa bir oturup düşünsünler.

Bu diziyi Halit Ergenç ya da Vahide Gördüm izlemeyecek sadece. Ben istedim şu istedi oldu yapamazlar.Diziyi biz izliyorsak önce bizim fikirlerimiz önemli olmalı.

Anket yapsalardı fikir sorsalardı.Ya da hepsini geçtim bunlar hiç deneme çekimi yapmadı mı? Kimse de yok adamım olmadı bu iş falan demedi mi

Olan Vahide Gördüm'e oldu. Üzülmesine üzüldüm ama

bende öyle düşünüyorum, hatır gönül meselesiyle olacak iş değil ki bu dizi sektörü...
öyle şeyleri kaldırmıyor ve kaldırmadı işte...bütün izleyici olmamış dedi evet olmamış da..olmayacak da... ne kadar usta oyuncu olursa olsun ama role uymadı mı uymaz arkadaş...
ünlüler arasında ne küsler var ne birbirlerine düşmanlar var, ama iş role geldi mi sanki kırk yıllık dostmuş gibi görünebiliyorlar..öyle de olmak zorunda...profesyonellik budur.. yoksa sülümanın gönlü olsun diye birini tutup gelip al sen hürremi oynayıver dersen sonuç budur işte...
meltem cumbul bile ondan iyi olurdu....:KK19:
bu demek değil ki vahide kötü..hayır vahidenin çok usta rolleri var...ama hürreme uymadı olmadı arkadaş olmadı zorlamaya lüzum yok..fragmanı izlerken bile gülüyorum yaa :KK1: beceremiyor hiç...ben hürrem dediği sahne varya, okadar gülünç ki, hey yavrum hey, meryem uzerli o melek görüntüsünün altında yatan şeytan bakışıyla 'ben hürrem' dedimi bütün izleyenler bi ürperirdik,
ama vahide don yağ gibi yahu..olmadı...olmayacak..
bişey değil vahideye yazık oldu...prestiji sarsıldı kadının..

bacııımmmm....istermisin anti hürremciler olarak, kimsenin beğenmediği yeni hürremi biz çok beğenip reyizci olalım:KK9::KK9::KK9::KK9:

Iyy düşüncesi bile kötü

Ama hürremciler bu yeni hürremi beğenmezler ise anti hürremciler olarak kapımız açık :KK53::KK53:

Burada gül gibim mustafam varken hürremde kimmiş :63:

bacııımmmm....istermisin anti hürremciler olarak, kimsenin beğenmediği yeni hürremi biz çok beğenip reyizci olalım:KK9::KK9::KK9::KK9:

Bacımmmm :KK3::KK3: aman amannn dilini ıssır olmaz böle bişeyyy :KK30: rol başkasının olsada o cadının huyunu suyunu biliyoz nasılsa :KK22: reyiz hürremcilerin olsun :KK16::KK16:

Iyy düşüncesi bile kötü

Ama hürremciler bu yeni hürremi beğenmezler ise anti hürremciler olarak kapımız açık :KK53::KK53:

Burada gül gibim mustafam varken hürremde kimmiş :63:

Demi yani gelen hürremcilere kapımız açık nasılsa buyursunlar gelsinler :KK42::KK42:

bende öyle düşünüyorum, hatır gönül meselesiyle olacak iş değil ki bu dizi sektörü...
öyle şeyleri kaldırmıyor ve kaldırmadı işte...bütün izleyici olmamış dedi evet olmamış da..olmayacak da... ne kadar usta oyuncu olursa olsun ama role uymadı mı uymaz arkadaş...
ünlüler arasında ne küsler var ne birbirlerine düşmanlar var, ama iş role geldi mi sanki kırk yıllık dostmuş gibi görünebiliyorlar..öyle de olmak zorunda...profesyonellik budur.. yoksa sülümanın gönlü olsun diye birini tutup gelip al sen hürremi oynayıver dersen sonuç budur işte...
meltem cumbul bile ondan iyi olurdu....:KK19:
bu demek değil ki vahide kötü..hayır vahidenin çok usta rolleri var...ama hürreme uymadı olmadı arkadaş olmadı zorlamaya lüzum yok..fragmanı izlerken bile gülüyorum yaa :KK1: beceremiyor hiç...ben hürrem dediği sahne varya, okadar gülünç ki, hey yavrum hey, meryem uzerli o melek görüntüsünün altında yatan şeytan bakışıyla 'ben hürrem' dedimi bütün izleyenler bi ürperirdik,
ama vahide don yağ gibi yahu..olmadı...olmayacak..
bişey değil vahideye yazık oldu...prestiji sarsıldı kadının..

E sarsılır tabi. Biraz öz eleştri yapsaydı keşke ben bu role uymam deseydi. Yılların oyuncusu sonuçta değil mi hala kendisine bir rolün uyup uymadığını bilebilir.

Başka bir dizide bir role uymasa hiç demem ki Vahide naptın sen. Ama Muhteşem Yüzyılda Hürrem Sultanı oynuyorsa daha doğrusu oynayamıyorsa garipserim itici gelir.

E tabi çoğu kadın oyuncunun atlamak istediği bir rol. Ama o kadar iyi bir oyuncu da böyle yapmamalıydı
:KK14:

Bacımmmm :KK3::KK3: aman amannn dilini ıssır olmaz böle bişeyyy :KK30: rol başkasının olsada o cadının huyunu suyunu biliyoz nasılsa :KK22: reyiz hürremcilerin olsun :KK16::KK16:

Demi yani gelen hürremcilere kapımız açık nasılsa buyursunlar gelsinler :KK42::KK42:

Herkes bir gün anti hürremci olacaktır En Büyük KK:KK1:

Ne bulurlar anlamam gül gibi mustafam dururken o cadolozda :KK19:

X