- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 93
Çarşamba başlıyor demi dizi
bacııımmmm....istermisin anti hürremciler olarak, kimsenin beğenmediği yeni hürremi biz çok beğenip reyizci olalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çarşamba başlıyor demi dizi
Hiç kusura bakılmasın ama öyle yok bu benim kankim bu benim eşim diye o role gitmeyen bir insana rol verilirse böyle olur
Yapımcı yönetmen yada bir başkasında akıl yok mu da diyemedi " Halitcim Vahide'yi bizde severiz ama o kadın hürrem rolüne uymaz. Ama başka güzel bir rol yaratalım onu oynasın "
Ya bir iki farklı yorum da değil neredeyse herkes uymamış diyor. Bu kadar insan bir dizi için böyle diyorsa bir oturup düşünsünler.
Bu diziyi Halit Ergenç ya da Vahide Gördüm izlemeyecek sadece. Ben istedim şu istedi oldu yapamazlar.Diziyi biz izliyorsak önce bizim fikirlerimiz önemli olmalı.
Anket yapsalardı fikir sorsalardı.Ya da hepsini geçtim bunlar hiç deneme çekimi yapmadı mı? Kimse de yok adamım olmadı bu iş falan demedi mi
Olan Vahide Gördüm'e oldu. Üzülmesine üzüldüm ama
bacııımmmm....istermisin anti hürremciler olarak, kimsenin beğenmediği yeni hürremi biz çok beğenip reyizci olalım
Iyy düşüncesi bile kötü
Ama hürremciler bu yeni hürremi beğenmezler ise anti hürremciler olarak kapımız açık
Burada gül gibim mustafam varken hürremde kimmiş
bende öyle düşünüyorum, hatır gönül meselesiyle olacak iş değil ki bu dizi sektörü...
öyle şeyleri kaldırmıyor ve kaldırmadı işte...bütün izleyici olmamış dedi evet olmamış da..olmayacak da... ne kadar usta oyuncu olursa olsun ama role uymadı mı uymaz arkadaş...
ünlüler arasında ne küsler var ne birbirlerine düşmanlar var, ama iş role geldi mi sanki kırk yıllık dostmuş gibi görünebiliyorlar..öyle de olmak zorunda...profesyonellik budur.. yoksa sülümanın gönlü olsun diye birini tutup gelip al sen hürremi oynayıver dersen sonuç budur işte...
meltem cumbul bile ondan iyi olurdu....
bu demek değil ki vahide kötü..hayır vahidenin çok usta rolleri var...ama hürreme uymadı olmadı arkadaş olmadı zorlamaya lüzum yok..fragmanı izlerken bile gülüyorum yaa beceremiyor hiç...ben hürrem dediği sahne varya, okadar gülünç ki, hey yavrum hey, meryem uzerli o melek görüntüsünün altında yatan şeytan bakışıyla 'ben hürrem' dedimi bütün izleyenler bi ürperirdik,
ama vahide don yağ gibi yahu..olmadı...olmayacak..
bişey değil vahideye yazık oldu...prestiji sarsıldı kadının..
Bacımmmm aman amannn dilini ıssır olmaz böle bişeyyy rol başkasının olsada o cadının huyunu suyunu biliyoz nasılsa reyiz hürremcilerin olsun
Demi yani gelen hürremcilere kapımız açık nasılsa buyursunlar gelsinler
Herkes bir gün anti hürremci olacaktır
Ne bulurlar anlamam gül gibi mustafam dururken o cadolozda
asla bu mümkün olmaz canım sonuna kadar hürrem
Kararını değiştirirsen kapımız açık
eminsin yani ben asla hürremden dönmem ama bakalım belki sizlr bize gelirsiniz
Herkes bir gün anti hürremci olacaktır
Ne bulurlar anlamam gül gibi mustafam dururken o cadolozda
eminsin yani ben asla hürremden dönmem ama bakalım belki sizlr bize gelirsiniz
Yok olmazlarrr biliyorum laf bile söyletmiyorlar zombiye zaten
Ne ısmarlayım sevgicimmm ne istiyonnnn
Açılış benden olsun
Neredesiniz Muhteşemciler
ben burdayim bakalim ilk bolum nasil olucak
Dört gözle özetin bitmesini bekliyorum
Meryem uzerli yok tat yok ama hurrem rolu icin izleniyor en azindan hala hurremciyimmm .ozet de pek yavas gidiyor