böylemi sezon finali yapılır pikaçular...sizi esefle kınıyorum...ayıptır ayıp...bu düşmanına yapılmaz..dünya izliyor be bu diziyi...ayıpladılar valla bizi...hürremin yaşlı hali diye bunumu getirdiniz derler adama...
insan bunca bölümün hatrına hürremi arkadan falan gösterir yüzünü göstermez..belki yazın barışırsınız.falan...ayıp ya hu lale devri kadar olamadınız...topal adam kaynana kadını tokatlamış sette .adamlar hala oynuyorlar rollerini..kesin barışırdınız tatilde meryemle...profosyenelmisin sen yapımcı ..değilsin basbayagı çocuksun oolum sen...meryeme bu yapılmazdı...walla profosyenel makyazla sümbül bile daha çok benzerdiii..
dua etsek gelirmikipolat alemdarın hürrem için yorumu :
hürreme nazar değdi...iyiydi...
sevmedim ben bu hürremi
iyi geceler[/QUOTE iyi gecelerrrr
vahideeee vahideeeee peruğun düşe emiiiiiii......
cnm hiç üzülme onun da çaresi var.bunların hepsi bir rüya olur biter...sülüman rüya görmüş olur.......hanı uyuyordu ya zaten Rüstem uyandırdı........onun da bulurlar bır çaresını yeter ki barışsınlar.....
ay ne hoş olur..
tüller müller arasında geldi zaten halüsülasyon hürrem... çin malı taklit prada gibi bişi...evet evet rüya bu...sülüman uyanınca rüya olduğuna sevinecek ..ölse daha iyiydi diye...
Toplam 196 kullanıcı konuyu okuyor. (22 üye ve 174 ziyaretçi)
hilka, nınım, cornella, pembevemaviler, ingtugba, narsultan, merye01, _AS_, ayseveayse, Caddy, gnydn64, blueworld, Julietta, chemcat, MASLOW, caninuss, kuzi1503, meltem44, ayozgatli, yazyagmuru07, deniz...demin 232 kişiydikkkkkkkkkkkkk
Şu yaşlı kadının Hürrem olması; yapımcının Meryem'e; ahanda sen bizim gözümüzde bu kadarsın deme şeklidir. ://
Hiç olmamış vallahi hiç; Nebahat Çehre bile daha iyi Hürrem olurdu, ekrana baktımm kaldımmm..