Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
hürrem rolü için aslı hünelede teklif göndermişler ama kabul etmemiş sonradan pişman olmuş iyiki kabul etmemiş güzel kadın ama hiç alakası yok hürremle

bende bir hürremci yani MERYEMci olarak çok üzüldüm..
bu geceki bölüm harikaydı kim ne derse desin mehmetin ölümü

ama en güzeli atarlı mihrimahtı...valla anasından dişli çıktı izlerken zevk duydum

hürroşuda şöle yapsalardı ...ama mihrimah onların soyundan olduğundan daha diişliii

tebrikkk ederimmm valla keyiff aldım açıkcası...

vahide gördüm severim güzel oyuncu bir istanbul masalındaan beri takip ederim evet o rolleri çok iyi yaptı

ama bu role olmadı yüzü çok soğuk cansız geldi...nerede o aşkla bakan hürrem ne yaşarsa yaşasın süleymandan aşk dolu bakışlarını hiç esirgemezdi...dedim buzdolabı geliyor valla....birde son sahnede ayyy öpüşeceklermi dedim...yaa halit ergençle 5 yaş var aralarında

olmadı bencee olmadııııı..............

[h=4]Yeni Hürrem Sultan twitter'ı karıştırdı
[/h][h=6]Vahide Gördüm Muhteşem Yüzyıl'ın sezon finalinde büyük tepki topladı.[/h]

Meryem Uzerli gittikten sonra Muhteşem Yüzyıl'ın yeni Hürrem'i merak konusu oldu. Uzun arayışlardan sonra Vahide Gördüm Hürrem olarak diziye başladı. Muhteşem Yüzzyıl'ın sezon finalinde rol alan Vahide Gördüm Twitter'ı da karıştırdı.
İşte atılan bazı tweetler:
Demet Akalin Kurt ‏@DemetAkalin
hurremimin ulkeyi terkedisinin 1. ayi ahhhh meryem ahh yapmicaktin bunu bize vallaaaa iyiles gel kurban oliyim birak su inadi.

EROLKOSE ‏@drerolkose
Bu çakma Hürrem ile bu gece sezon finali değil gerçek final yaptılar farkında değiller !
mevlut tezel ‏@mevluttezel
Yeni Hürrem Vahide Gördüm, Kanuni'nin annesi gibi duruyor :)
Meh&Met ‏@34Fenerbahce31
sorun vahide Gördümde degil sorun dizide karekterlerin biri yaşlanırken digerlerinın yerinde sayıyor olması...yeni Hürrem çok yaşlı !!

Merve Havva Kıyıcı ‏@mrvhvvkyc42 sn
Vahide Gördüm'ü Hürrem'e benzetmeye çalıştıkları kadar sevdiklerinin peşinden koşmamışlardır la
Seda Doğru ‏@sedadogru25
bu yeni hürrem gerçekten olmamış be meryemm neden gelmedin.
Melike Tamara ‏@Mtamara_

Vahide Gördümden Hürrem mi olur allasen insan biraz yaratıcı olur.
Burçin ‏@BurcinAkta
Hürrem gelcek diye bekledik Hürrem gitti anası geldi.Valla tüm hevesim kırıldı.
zeynep baran ‏@baranzeynep
bu vahide gördüm hürrem olsun diyede kim karar verdiyse çok ayıp etmiş direnin hürrem fanları elbet yapımcı istifa eder
Emel Öztürk ‏@emeelztrk
nasıl bir sezon finalidir o öle aman yarabbim de hürrem olmamış yahu fazla yaşlı kalmış sülümanın yanında eski hürrem nerdesin :))

[h=1]Yeni Hürrem geldi, Twitter karıştı!
[/h][h=2]Meryem Uzerli'nin Muhteşem Yüzyıl dizisini terk etmesinden sonra 'Hürrem' karakterini canlandırmaya başlayan Vahide Gördüm, Twitter'ı karıştırdı.[/h]

Muhteşem Yüzyıl dizisi, yeni Hürrem'ine kavuştu. Muhteşem Yüzyıl'ın sezon finalinde ortaya çıkan 'Hürrem'i ünlü oyuncu Vahide Gördüm canlandırdı.
Hürrem'in tekrar saraya dönmesinden sonra Twitter kullanıcıları da yeni Hürrem ile alakalı yorumlarını paylaştı.
İŞTE O TWEET'LERDEN BAZILARI:
Burak Özçivit: Görev tamamdir.Balibey dörtnala memleketine doner.Butun set ekibine ,emegi gecen herkese tesekkurler...

Demet Akalın: Hürremim'in uülkeyi terkedişinin 1. ayı. Ahhhh Meryem ahh! Yapmicaktin bunu bize. Vallaaaa iyileş gel. Kurban olayım bırak şu inadı.

Erol Köse: Yeni Postmenapoz Hürrem Vahide Gördüm tam fiyasko. Kanuni'nin annesi yaşında , inandırıcı değil ah MeryemUzerli ah !
Hürrem bırak şu tükenmişlik sendromunu felan derhal dön şu muhteşem yüzyıla sensiz tadı tuzu yok anlasana !!!
-Vahide Gördüm'ü Feriha'nın annesi olarak nasıl sevip bağrıma bastımsa, Muhteşem Yüzyıl'da da o kadar yakıştıramadım sevemedim. #otursıfır

-Tanınmadık bi yüz gelseydi saraya hürrem yerine daha hos olurdu

-Bu Hürrem olmamış. Kalkın eylem yapiyoruz #direnseyirci

-Anlaşıldı yeni sezonda Kanuni, yeni Hürrem'den kaçmak için attan hiç inmeyecek büzün sezonu seferde geçirir

-Hürrem iğrenç olmuş vahide gördüm harika bi oyuncu ama hürrem onun en son oynayacagı karakter

-Hürrem,Süleymanin annesi olarak geri dönmüş ya la
-vahide hanım çok iyi bir oyuncu ama hürrem olmamış
-Vahide Gördüm'ü çok severim ama Hürrem olmamış Şakır şakır Türkçe konuşuyo bi kere:)
-Yeni Hürrem Sultan'ın ilk repliği ortaya çıktı. ''Takma dişlerimi, mahidevran çalmış olabilir. Kırışıklık kremime zehri de o koydu.''
-Süleyman'la , yeni Hürrem Sultân öpüşürse kusarım net.
-Bu Hürrem'den sonra televizyonu kapatır camdan aşağıya atarım.

senin tarafını biliyorum aşkım,sadece mustiii,bu yorumu yazarken hatunlardan herhangi birini tutmadığını biliyorum yani
benim düşüncem de ,şu anda mahiyi atağa geçirecek bir durum yoktu,zaten hürrem 2 senedir ortada yok herkes öldü gözüyle bakıyor,eee zaten şehzadelerin en büyüğü mustafa,manisada olan illa tahta çıkacak diye bişey de yok,o vakit mehmeti öldürmek neyin nesiii?ben ondan kızdım mahiye ,mustafanın tahta çıkma öncülüğü var bi kerem ,sen ordan yol alsana mehmedi ne öldürüyon...

ne güzel olur ya ,bakakaldım yemin ederim ekrana sehpaya vurdum kafamı sinirime,ekranın yarısından fazlasını kapladı,yürüyerek gelişi iyi güzeldi,ama karşı karşıya geldiler ki cüssesinden süleymanı göremedim,bari şok diyet falan yapsalardı bi zayıf olsaydı,2-3 sene esir alınmış bi deri bi kemik kalsaydı,yüzü göçseydi...
başından beri meryemin yerine koymayacağım sanki diziye yeni başlamış gibi izleyeceğim diyordum ama hiç de 3 sene esir alınış,sevdiğinden ayrı konulmuş bir hatuna benzemiyordu bakışları bu nedir ki yaaa..valla seyirciye saygısızlıktır yani...

BÖN BÖN BAKIYOR

SÜLEYMAN DİYOR

ADAM SARILMAYA BİLE ÇEKİNİYOR

şu fotolarda,bu kadın 3 sene esir hayatı yaşamış ve canının parçasına kavuşmuş izlenimi var mı allah aşkına yaaaa...

Son düzenleme:
hürrem rolü için aslı hünelede teklif göndermişler ama kabul etmemiş sonradan pişman olmuş iyiki kabul etmemiş güzel kadın ama hiç alakası yok hürremle

o trt de seneleeer evvelindeki hürrem için..bizim hürrem için değil yani..
o kadınada gıcık oldum acık kapı bıraktı resmen ama avucunu yalar

hayır benim anlamadığım sanki Meryem uzerliyi diziden kovmuşlarda hatalarını anlayıp yalvar yakar getirsinler diyosunuz bence bu kadar şımarıklıktan sonra Meryem uzerli hiç gelmesin daha iyi o şımarıklık yapacak seyirciyi yüzüstü bırakıp gidecek ondan sonrada arkasından yalvarılıp dahada şımarmasına sebep olunulacak ne ala memleket bizim ülkemizde ondan bin kat daha iyi oyuncular var vahide gördüm yaşlı kaçmış olabilir ama olsun bence bi kaç bölüm sonra alışılır hem bana göre insanların izlemek istediği tarihteki Hürrem sultan değil Meryem Uzerli onu izlemek isteyenler gazetelerde boy boy resimleri var bakıp izlesinler

Anlıyorum canım aynı sebeplerden bende kızıyorum mahiyeOğluna yapıyor ne yapıyorsa şimdi süleyman iyiden gözden düşürecek mustafayı

Ama bir gerçek ki mehmet ölsede ölmesede hürrem mustafamı öldürteccekti.Mustafamın tek suçu varlığı mehmetinde tek suçu buydu

cadolozlar

Süleyman her haltı rüyasında görüyor da bunları ne için görmez ancak mustafamı görsün rüyasında

Kızlar muhtesem süliman rüya görüyor bizde kabus görüyoruz

Önümüzde iki ay var bugun değilse yarın barışacaklar meryemle

Sülimanda bizde uyanacaz kabustan

İnşallah dediğin gibi olur..

hurrem gitti mihrimah geldi yeni idolum mihrimahsumsuk mahi nasil kiydin mehmetekendi oglunun sonunu hazirliyor haberi yokayyy suleyman hurreme sarildiya nerdeyse agliyacaktim kiskancliktanzamanla alisirmiyiz bilmiyorum ama hurrem bi yara birakti gitti

muhteşem yüzyıl 19 haziran çarşamba günü bitti benim için.benim eşim muhteşem yüzyılı pek izlemez o bile yuh artık çok yaşlı dedi.yani meryemden sonra bu olur mu hiç.kimse yaşlanmamış hürrem çökmüş zavallı. OLMADI OLMADI OLMADI.
PROTESTO EDELİM KIZLAR,MERYEM GELMEZSE DİZİYİ İZLEMİYORUZ

Vahide 1965 doğumlu Halit Ergenç ise 1970 doğumlu aralarında çok değil 5 yaş var ama sanki 15 yaş varmış gibi görünüyor. Kazulet gibi kadın, çam yarması dediğimiz cinsten, Hürreminde boyu uzun balık etliydi ama çok zarifti her yeri ayrı oynuyordu

aslında bu hürrem tarihdeki hürreme daha çok benzemiş. o resimlerdeki hürreme. meryem daha az benziyordu.

alışırız. önemli olan tarihi bir diziyi izlemek. sanatçıyı değil.

Hürrem sultan karakterini sevmesem de hem meryem uzerliyi, hemde oyunculuğunu çok beğenirdim. Zaten dizilerden bir karakteri çıkarıp yerine hiç birşey olmamış gibi yeni bir yüz getirip devam etmeleri genelde tam bir fiyasko oluyor. Sevenler hürrem karakterini meryem uzerliyle sevdi, alışılan bir yüz, ses, mimik..

Vahideyle nasıl olacak bilmiyorum??

aslında bu hürrem tarihdeki hürreme daha çok benzemiş. o resimlerdeki hürreme. meryem daha az benziyordu.

alışırız. önemli olan tarihi bir diziyi izlemek. sanatçıyı değil.

bende öyle düşünmek istiyorum,Ama 2 senedir izlediğim dizi sezon finalinde bir soğuk bitti..
ben her sene 1 diziye takarım hep onu izlerim diğerlerine göz ucuyla bile bakmam,bundan önce aşk-ı memnun vardı benim için ,o yaz tatili bitmedi,yazın bile gündüzleri tekrarı vardı onları bile soluksuz izliyordum..

ama bu çarşamba aynı tat olmadı işte,yaz hemen bitsin 104.bölüm gelsin diyemiyorum neden pekii? ben aşırı meryemci değildim,geçmiş yorumlarıma bakılırsa da hep vahidenin yakışacağını düşünüyordum ama gerçekten olmadı ya,hani süleymanı aşık eden,her sözüyle kandıran ,işveli,cilveli hürrem bu mu?

meryem devam etmiş olsaydı,dudakları öne uzatıp,kaşlarını da emrah yapıp,"canımın parçası sultanım,bana bunu reva görenler,senden mahrum bırakanlar" diyip ağlamaya başlardı....
vahide kalas gibi süleyman dedi,emanetten sarıldı....

Arkadaşlarım deli gibi facelerde kuzey güney final sezonunun videolarını paylaşıp,sağa sola kuzey güney replikleri fırlatırken ben böyle öksüz kaldım,bana bu sayguısızlıııııııkkkkkkkk...ay yazdıkça sinirleniyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa

MERYEM KAYBOLDU BU ARADA 1 HAFTALIK HIZLANDIRILMIŞTÜRKÇE DİL KURSUNAGİTMİŞ DİL DÜZELMİŞ ESTETİK YAPTIRMIŞ
EMEL ACAR LA BAŞTAN YARAT PROGRAMINA GİTMİŞ SANKİ

Kızlar Tolga karel den ne güzel sarı selim olur değil mi
gerçi o böyle bir dizide oynamıştı, unuttum dizinin adını şimdi,devam ediyor mu onuda bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…