Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Toplam 196 kullanıcı konuyu okuyor. (22 üye ve 174 ziyaretçi)
hilka, nınım, cornella, pembevemaviler, ingtugba, narsultan, merye01, _AS_, ayseveayse, Caddy, gnydn64, blueworld, Julietta, chemcat, MASLOW, caninuss, kuzi1503, meltem44, ayozgatli, yazyagmuru07, deniz...:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:demin 232 kişiydikkkkkkkkkkkkk

uuu,fena ucmusuz

Süleymanın annesi gibi duruyor yanında bir de bu kadın çooook donuk Hürrem gibi işve cilve yüz mimikleri mümkün değil yapamaz, sesinde bile değişik tonlar yok tekdüze konuşuyor
Yani bu kadar arayıp tarayıp Hürrem e en zıt insanı bulmuşlar

yaaa iste annesi gibi durduyu icin isve cilve yapamiyor onlarda biraz daha genc bulsalardi hadi genc bulmamislar suleymani bari biraz yaslandirsalardi boyle olmadi yaaa hic dizinin dadini tuzunu kacirmaya basladilar bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaa :KK50::KK50::KK50:

Gözümüz alışır zamanla. Kolay değil, 2 sene boyunca hapis hayatı yaşamış. Bir de hırsları onu hem yaşlı, hem de hasta etmiş.... Züyürt tesellisi yapalım biraz :KK23:

baştan beri meryem uzerliyle başlandığı için gözler ona alıştı evet güzel oynadı güzel rol yaptı diziye çok yakıştı ama son üç bölüm kala gitmesi hiç şık olmadı hasta olabilir buna kimsenin bi sözü olamaz ama buradada tedavi olabilirdi hadi bunuda geçtim tamam almanyaya gitsin orada tedavi görsün ama iyileşip gelecem deseydi yapımcıda onu beklerdi anlardı heralde ama gemileri yakıp telefonlara bile çıkmayıp kaçar gibi gitmesi haklı olarak yapımcılarıda kızdırmıştır sanmıyorumki dönmesi için yapımcılar meryem uzerliyle irtibata geçmek istemesin ama olmadıysa olmamıştır bi oyuncu yüzünden bi dizi bu kadar yerilip izlenmemezlik edilmemeli bence o diziden bi çok insan ekmek yiyor vahide gördüme gelince oyunculuğuna diyecek laf olamaz ha diziye göre biraz yaşlı durmuşmu bana göre çokda kötü olmamış hatta izledikçe alışılacakda bence dizi vahide gördümle yani onun oyunculuğuyla daha güzel olacak yeni sezonu merakla bekiyorum kendi adıma.......................

huu huuu komşuuu..yoksa sen yapımcının ajanımısın komşuuuuu.. :)

Gözümüz alışır zamanla. Kolay değil, 2 sene boyunca hapis hayatı yaşamış. Bir de hırsları onu hem yaşlı, hem de hasta etmiş.... Züyürt tesellisi yapalım biraz :KK23:

yapamam ben bunu yapamam...kuaförümü değiştirmem gibi birşeeeyyyy buuu...bunu kendime yapamam....hürreeeeeemmmm bebeğimmmm nerdesinnn...saçlarımı mahvettiler gibi hallerdeyim...yok ya...olmadı bu ...olmadı ferihanın anne olmadı....

Kızlar muhtesem süliman rüya görüyor bizde kabus görüyoruz

Önümüzde iki ay var bugun değilse yarın barışacaklar meryemle

Sülimanda bizde uyanacaz kabustan

Şu yaşlı kadının Hürrem olması; yapımcının Meryem'e; ahanda sen bizim gözümüzde bu kadarsın deme şeklidir. ://

Hiç olmamış vallahi hiç; Nebahat Çehre bile daha iyi Hürrem olurdu, ekrana baktımm kaldımmm..

hıc alakası yok.bu rolu uyduruk hurrem taklıdı yapan ne ıdüğü belirsiz kızlara verınce mı kurtulucaktı meryemın şanı!asıl bu role meryemden de daha buyuk bı oyuncunvn gelmesı onu daha cok rahatlatmalı...uzun soluklu olacagı ayan beyan bılınen bı dızıye başrol olarak gırerken ıyıce dusunseydı madem.kaprıs de yaptı.yapımcı ıyı bı teklıf sunsa sendromu fılan kalmazdı
yenı hurremı oncekıyle kıyasladıgımız ıcın yadırgadık halıyle.tarz olarak da meryem ve vahıde cok farklılar ama yapımcı kesın olarak donmıycegı anlasılan oyuncu yerıne genc olsun dıyerek orda burda hurrem taklıdı yapan gereksızlerden bırını koyucagına akıllılık edıp karakterı yaslandırdı(bu arada vahıde gordum gercek hurreme daha cok benzıyo)
kısacası cıddı anlamda senaryo sıkıntısı yasanan dızımızde bır de en cok sıvrılen tıplemenın yenı versıyonunu dızıye oturtma sorunsalı cıktı.ne olursa olsun dızı her halıkarda ivme kaybedecek kı zaten bı suredır kaybedıyo da zaten ve dızıye yenı dusman gorumce fılan katmaktansa devlet konularına yogunlassalar daha ıyı

oy malkoçum ooooyyyyy:KK14:

açeydim gollerimi:87:getme deyeydim..:KK45:

yalnız kovboy, ret kit gibin gitti..:KK5:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

hıc alakası yok.bu rolu uyduruk hurrem taklıdı yapan ne ıdüğü belirsiz kızlara verınce mı kurtulucaktı meryemın şanı!asıl bu role meryemden de daha buyuk bı oyuncunvn gelmesı onu daha cok rahatlatmalı...uzun soluklu olacagı ayan beyan bılınen bı dızıye başrol olarak gırerken ıyıce dusunseydı madem.kaprıs de yaptı.yapımcı ıyı bı teklıf sunsa sendromu fılan kalmazdı
yenı hurremı oncekıyle kıyasladıgımız ıcın yadırgadık halıyle.tarz olarak da meryem ve vahıde cok farklılar ama yapımcı kesın olarak donmıycegı anlasılan oyuncu yerıne genc olsun dıyerek orda burda hurrem taklıdı yapan gereksızlerden bırını koyucagına akıllılık edıp karakterı yaslandırdı(bu arada vahıde gordum gercek hurreme daha cok benzıyo)
kısacası cıddı anlamda senaryo sıkıntısı yasanan dızımızde bır de en cok sıvrılen tıplemenın yenı versıyonunu dızıye oturtma sorunsalı cıktı.ne olursa olsun dızı her halıkarda ivme kaybedecek kı zaten bı suredır kaybedıyo da zaten ve dızıye yenı dusman gorumce fılan katmaktansa devlet konularına yogunlassalar daha ıyı

Mesajımı alıntı yapıp içinizi boşaltmışsınız.

Altı üstü;"" Şu yaşlı kadının Hürrem olması; yapımcının Meryem'e; ahanda sen bizim gözümüzde bu kadarsın deme şeklidir. ://"" yazdım.
Şanla şerefle ilgili ne yazmışım? Allah Allah ya..
Neyse, katılmıyorum. :)

Son düzenleme:
Allahım baktım baktım ve ohhhaaa :KK53::KK53::KK53:dedim çok ayıp oldu biliyorum ama üfff o neydi öle üzerinde ölü topragı vardı sanki ya Vahide gördüm de
Şu nazar istanbulda ki (sakız reklamı)kızı koysalar o bile daha yakışırdı :KK50::KK50:
Valla bende Vahidem içün Bizimlaa deyılsın diyorum:KK14::KK14:

Hürrem olmuş mu Allah aşkına bu kadının nesi Rus cariye. Bu bildiğin dulkadiroğulları beyliğinden Hayriye ... :):):KK52:

X