Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bende hurrem'e benzettim, daha yakindan gostermeyecekler sanirim yeni sezonda olacakti vahide gordum insallah olmaz yaa bakalim kesin olsaydi hemen gosterirlerdi bir umut hala meryem'i bekliyorum ben :KK25:

O mu iyi Meryem mi iyi bilmiyorum da bu kadar saçma bir bahane olamazdı.

Meryem 34 beden değildi. Kızı diyete soktular otelde tatlı falan göndertmemişler sırf kilo versin diye ama Öykü Çelik 6 kilo fazla diye .. peh peh peh.. Bari açıkça söyleseymiş niye istemediğini

Aaa Harem dizisinde de Hürrem var şu Esad'a sülüman diyen valla benziyoda onu alsınlar Hürrem diye hem kız gene aynı rolde olcak :KK37:
gerçi öykü oynasaydı nasıl olurdu bu kadar çok ısınabilirmiydik bilmiyorum,ama en azından oyuncu aynı oyuncu olacaktı...
harem dizisinde ki hürremi hiç görmedim bulayım bakalım videosunu...

tükenmişlik sendromunun tedavisi can ateş galiba...:KK52::KK52::KK52:
adamın ateşi yakmış kendine getirmiş,gelinimiz mi olacak şimdi hıh haspammm :KK33:

Vahide yerine öyküde olabilirdi ama yaşlılık konusunda sorun yaşarlardı.Yinede öykü nasıl olurdu çok merak ediyorum
hürremde ilk başladığın da mum gibiydi..:KK49:

Benim gibi izlemeyi anında kesen çok kişi vardır diye düşünüyorum..
Hürrem'siz Muhteşem Yüzyıl mı olur :KK19:
Hürrem'in kazandırdığı paralara karşılık,yapım nasıl olur da Hürrem'e yani Meryem'e az para verir..
Hadi başta ünlü değildi ama ya sonra?
Az para demeyelim de başkasına oranla az para diyelim..
İsyan ettirttiler işte..
Haksızlık mı? -Evet..
Bizlere de haksızlık!

aynen...kaç haftadır izlemiyorum,yarın ve yeni sezonda da izlemeyi düşünmüyorum.
bu sezon bitirmeliydiler.
aslında diziden soğumamın tek etkisi hürrem de değil oyuncu değişikliği
hangi dizide olursa olsun birinin yerine başka biri geldi mi bende olay bitiyor büyü bozuluyor,
kaldı ki bu hürrem gibi bir karakterde daha bariz etkili.

bu gidişle burda mahi-hürrem kavgasından sonra diziyi izlemeyi bırakanlar-ve izlemeye devam edenler kavgası olacak :KK23::KK1::KK52::KK53:

Muhteşem Yüzyıl'da bu hafta, güneş tekrar yükseliyor!

Süleyman Hürrem’in ardından Hatice’yi de kaybediyor. Süleyman, kollarında can veren Hatice’nin ölümüyle yıkılır. Hatice ile birlikte Hürrem’i bulma umutları da yok olur. Süleyman kardeşiyle birlikte aşkını da kaybetmiştir. İçindeki yangını söndüremeyen Süleyman sefere çıkıyor. Mihrimah, haremin idaresini ele alıyor ve Şah Sultan’ın saraya girmesini yasaklıyor!

Taht hayallerini yitiren Mustafa, askerin sadakatiyle yeniden umutlanıyor. Mahidevran, Mehmet’i öldürmek için harekete geçiyor. Şah Sultan, Mihrimah tarafından köşeye sıkıştırılıyor. Bali Bey bulduğu ipucunun izini sürüyor. Mehmet’in başarılarıyla gurur duyan Süleyman, Manisa’dan gelen acı haberle kahroluyor. Uçurumun eşiğine gelen Süleyman’ı, bir mucize tekrar hayata döndürüyor!

keşke sezon finalinde o pis mahi'nin ölümünü görseydik..
ama ne ettiysen evladına ettin mahii..mehmet'in canını aldın mustafanınkine karşılık:KK50:

bundan sonra benim favorim hürrem değil mihrimah. o ne asalet öyle.yeni bölüm fragmanında tam bir afeti devrandı. yaşasın mihrimah sultan. hürremi aratmıyor maşallah
:KK52:

01.jpg
:KK14:

hürremin 3 sezon yapamadığını mahidevran mehmete 1 bölümde yaptı ya pessss......

Hürrem Yaşlancakta diğerleri hala genç mi kalcak anlamadım ki.. yıllar sadece hürrememi yaramayacak:KK1:

Vahide gördüm simdilik Hürrem rölünde görüntü olarak fazla siritmamis gibi duruyor. Yani bekledigim kadar yasli gözükmüyor. Ama tabi dizide belli olacak.

Selimle Beyazit rolüne kim gelecek bir bilgi varmi?
Burdan yapimcilara sesleniyorum. Selimi Özgür Cevik, Beyaziti da Ahmet Kural oynasin nooooluuuuuur:81:

kaç sene geçti şimdi. mihrinin kızına bakılırsa 2-3 yıl oldu. okadar zaman bi yere kapatılmış hürrem psikolojsi bozulmuştur, kinle öfkeyle bilenmiştir, okadar zamanda 10 yaş yaşlanmıştır bide gelecekki mehmet ölmüş tabii o kadında ne işve kalır ne cilve...

ben yakıştırdım ummadığım kadar iyi olmuş vahide gördüm eminimki rolünüde iyi oynayacak dikkat edin zaten tarihteki hürreme daha çok benziyo andırıyo resimlerine bakın vahide gördüm daha çok benziyo gerçek hürreme,izlemeye devam kızlar meryem uzerlinin yaptığı saygısızlık yüzünden asla izlememezlik yapmıyalım almancılara bu kadar güven olur işte,o kadar yıldan sonra ve yasadıklarından sonra değişmesi yaslanması çökmesi normaldir ama çok iyi duruyo vahide gördüm beklediğim kadar yaslı durmuyo süleyman daha yaslı duruyo iyi yakıştırmışlar:KK9:

Son düzenleme:
X