Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Bu kadar saçmalamışlarken pargalıda geri dönse onca saçamalığın arasına bunuda sıkıştırsalar ne güzel olurdu

Adam çok erken gitti diziden ya hatice bu kadar sündürülürken pargalı hemen nasıl gitti az daha kalabilirdi

Bu kadar saçmalamışlarken pargalıda geri dönse onca saçamalığın arasına bunuda sıkıştırsalar ne güzel olurdu

Ah nerdeee, ben arada Sülünün rüyalarinda görmeye bile raziyim. Arada görünsün sen kimsin be adaamm desin, baska bisey istemem

hatice süleymanın karsısında atıcak kendini evet süleymanda yokluğunda daha bi anladı hürremin kıymetini bundan sonrada dahada bağlanıp sözünden çıkmıycak hürremin tarihteki gibi körkütük bağlanıcak hürreme

Son düzenleme:
aaa zehir içmiş hatice çok acıklıydı sahne ibrahim gibi onunda gözünden yaş aktı ne yüzyılmış boşa dememişler muhtesem yüzyıl muhtesem süleyman diye olaylara bakın

Son düzenleme:
ne bu arkada şahuban gülfem falan birşey olmamış gibi dikiliyor,onların da biraz kendini parçalaması gerekmezmiydi.

Bu kadar da saçmalanmaz ki Aylardır izlemiyordum en saçma bölüme denk geldim sanırım.

Bari finalde Mustafa'yı tahta çıkarsınlar bu kadar saçmaladılar nasılsa

Bu kadar da saçmalanmaz ki Aylardır izlemiyordum en saçma bölüme denk geldim sanırım.

Bari finalde Mustafa'yı tahta çıkarsınlar bu kadar saçmaladılar nasılsa

Gercekten tarihle karsilastirilinca Hatice Sultan konusunda baya sacmaladilar, hem Hüsrev Pasayla evlenmesi, hem gercek ölüm tarihinden gec ölmesi, hemde intihar etmesi.

Gercekten tarihle karsilastirilinca Hatice Sultan konusunda baya sacmaladilar, hem Hüsrev Pasayla evlenmesi, hem gercek ölüm tarihinden gec ölmesi, hemde intihar etmesi.

Sadece Hatice değil ki her konuda saçmaladılar. Tamam Süleyman Hürrem'i çok sevmiş ama Hürrem dizide ki kadar adamın gözüne soka soka hata yapsa çoktan kelle gitmişti

bu arada düşündüm de hatçe kendini öldürdü ama çocuklarını hiç düşünmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…