Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Süleymana söyleyeceğim müge anlıya başvursun kadın kayıpları buluyor belki hürremi de bulur :KK53::KK53:

Of çok saçma bişey oldu bu dizi ya hiç sevmedim bu bölümü:KK37:

Bende bi ara fena bağlanmıştım bu diziye ama sonradan çok sıkıldım, çok abarttılar izlemiyorum.
Zaten Hürrem'siz tadı yok :KK1:

geçicide olsa 3 bölümlük bir hürrem bulmalılar,haftaya hürrem bulunacak ama yine yüzünü göremeyeceğiz,3 bölümlük birini çıkarsınlar yeni sezona da vahideyi çıkarsınlar işte..Alla allaa bunuda biz mi diyekkk...
bu 102 . bölüm kızlar ;haticenin ölümü ile geçecek bol bol pargalıyı izleyeceğiz;
103. bölüm hürrem bulunacak,ve mehmet ile manisaya gidecek.
104. bölümde mehmet ölecek ve final...
bence finalde ya mehmedi öldürmesinler ,yada yeni bir hürrem bulsunlar..oğlu ölecek hürrem nolcak odalara mı kapancak ,göremiycekmiyiz göz yaşlarını...hayret bişiy yaaaa,bırakmıyım diyorum zorla soğutuyolar...

geçicide olsa 3 bölümlük bir hürrem bulmalılar,haftaya hürrem bulunacak ama yine yüzünü göremeyeceğiz,3 bölümlük birini çıkarsınlar yeni sezona da vahideyi çıkarsınlar işte..Alla allaa bunuda biz mi diyekkk...
bu 102 . bölüm kızlar ;haticenin ölümü ile geçecek bol bol pargalıyı izleyeceğiz;
103. bölüm hürrem bulunacak,ve mehmet ile manisaya gidecek.
104. bölümde mehmet ölecek ve final...
bence finalde ya mehmedi öldürmesinler ,yada yeni bir hürrem bulsunlar..oğlu ölecek hürrem nolcak odalara mı kapancak ,göremiycekmiyiz göz yaşlarını...hayret bişiy yaaaa,bırakmıyım diyorum zorla soğutuyolar...

Bu saçmalığa iki bölüm dahamı katlanacağız :18:

Hakikaten hürremi bir şekilde halletmeliler :KK19: En olmadu ölsün çıksın diziden ama böyle olmasın dizinin tüm büyüsü gitti.

salak niye kaçtım diyosun ki iyi birşeyler uydur işte.yalnız sülonun kelle uçurduğunu da gördüm ama hiç dayak attığını görmemiştim.

Hanı donemın super gucu osmanlı olmasa hurrem daha kallavi bı hukumdarı ayarttı ona kactı dıycem de :-Dkoskoca kanunı varını yoğunu ona akıtırken mumkun dil boyle bisey.kesın haçça kızın isi bu

yalnız halit ergenç de öyle bir rol yapıyor ki duygulandırıyor. yıllar mı geçti şimdi nasıl olcak ya

X