Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bu şekilde senaryoyu değiştiricene meryem uzerliye benzeyen birini kesin bulurladı iyice saçmalamışlar yıllarca hürrem kayıp bakalım nasıl bağlıycaklar tarihte böyle bişey yokki bare baska bişey uydursalardı sancağa gidebilir yıllar sonra dönmüş yapabilirlerdi...kim gelicek hürremin yerine yaşlı halini kim oynıycak bi bilginiz varmı kızlar çok merak ediyorum

Vahide Gördüm oynayacak

bu şekilde senaryoyu değiştiricene meryem uzerliye benzeyen birini kesin bulurladı iyice saçmalamışlar yıllarca hürrem kayıp bakalım nasıl bağlıycaklar tarihte böyle bişey yokki bare baska bişey uydursalardı sancağa gidebilir yıllar sonra dönmüş yapabilirlerdi...kim gelicek hürremin yerine yaşlı halini kim oynıycak bi bilginiz varmı kızlar çok merak ediyorum

Bi Vahide görüdm diyorlar bi Hülya Avsar lafi geciyor. Bilmiyorum ki.

Sehzade Selimin gencligini Yabanci Damattaki Niko oynayabilir bence, ne dersiniz?

Acaba kim olacak Selimle Beyazit

Hiç rahat durmuyor bunlar ya,bak görüyormusun mahiye :KK47::KK47: ilyası sevmemiştim aklıma geldi mahi aslında ilk gördüğümde ilyası:KK47::KK47:

pislik mahiye bak sen de göreceksin yakında gününü.gerçi mustafaya üzülüyorum da ona yazık olacak

Vahide Gördüm oynayacak

Bi Vahide görüdm diyorlar bi Hülya Avsar lafi geciyor. Bilmiyorum ki.

Sehzade Selimin gencligini Yabanci Damattaki Niko oynayabilir bence, ne dersiniz?

Acaba kim olacak Selimle Beyazit

bence hülya avsar oynasın çok yakısır sultan gibi kadın,evet yabancı damattaki niko çok yakısır bencede

Kim çıkacak bu işin altından :44: hakikaten mahimi olamaz ama mahi olsa sülü kellesini vurdurur o da olmaz :44::44:

Balibeye ne oldu yaf,ne guzel sorguluyodu daha once yumuşak yumuşak.adamın canına okudu.pargalıya bagladı valla

X