Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Bu saçmalığa iki bölüm dahamı katlanacağız :18:

Hakikaten hürremi bir şekilde halletmeliler :KK19: En olmadu ölsün çıksın diziden ama böyle olmasın dizinin tüm büyüsü gitti.
ne diyopn kızzz,hürrem ölsün mü dedin sen.tiz kellen vurulaaaa :KK52:

Su ilyasa gicik olan bir benmiyim?

bende ...

2 sene geçti kızlar mevsimler atlarken,mustafa ve mehmet sancağına gitti...
yine söylüyorum hürremi kaçırtan MAHİDEVRANNNN

salak niye kaçtım diyosun ki iyi birşeyler uydur işte.yalnız sülonun kelle uçurduğunu da gördüm ama hiç dayak attığını görmemiştim.

aaa!suluman adam mı dovdu.ben de ıcerden gelen bagırıs cıgırıs da ne dıyorum..dızı sıkıyo dıye pek ızlemıyorum da artık,sızın aracılıgınızla takıp edıyorum.bı yandan da jimnastik yapıyorum B-)

hangi ara yıllar atladı hey gidi meryem uzerli sayesinde koskoca tarih bile değişti bunca yıl hürrem sultan kayıp ve öldü sanılıyor:)

ne diyopn kızzz,hürrem ölsün mü dedin sen.tiz kellen vurulaaaa :KK52:

bende ...

2 sene geçti kızlar mevsimler atlarken,mustafa ve mehmet sancağına gitti...
yine söylüyorum hürremi kaçırtan MAHİDEVRANNNN

Başak bir şey desem olacakmış.Herkes hürremin ruhuna fatiha okuyor şuan :KK60: :KK60:

aaa!suluman adam mı dovdu.ben de ıcerden gelen bagırıs cıgırıs da ne dıyorum..dızı sıkıyo dıye pek ızlemıyorum da artık,sızın aracılıgınızla takıp edıyorum.bı yandan da jimnastik yapıyorum B-)

evet adamı bir güzel patakladı

Off kizlar moralim bozuldu.

O divanda Ibo Pasa oturmaliydi bir yandan (ben hala orda takili kaldim), Mustafam üzgün depresyonlarda bir taraftan :KK43:(((

bu şekilde senaryoyu değiştiricene meryem uzerliye benzeyen birini kesin bulurladı iyice saçmalamışlar yıllarca hürrem kayıp bakalım nasıl bağlıycaklar tarihte böyle bişey yokki bare baska bişey uydursalardı sancağa gidebilir yıllar sonra dönmüş yapabilirlerdi...kim gelicek hürremin yerine yaşlı halini kim oynıycak bi bilginiz varmı kızlar çok merak ediyorum

Son düzenleme:
X