Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende düşündüm bunu keşke bende görünmez olup o günlere gidebilsem dedim,görünürsem kesin halvette olurum
keşke o dönemlere gidebilme şansımız olsada görünmez olarak izleyebilsek (yok görünürüsem HASEKİ ben olurumda o bakımdan )
kesinlikle erkekler hanımlarını öyle görmek istiyor ama dışarıda tam tersini yapan bayanlara gidiyor...
canım türk kadını güzeldir güzel olmaya ama sanırım haddinden fazla anaç .. bu yüzden yabancı kadınlar daha hoppa ruhlu işveli cilveli geliyor onlara
Hürremin hamileliğinin ilerlemiş olmasını fırsat bilir. Sultan Süleyman için halvet hazırlıklarına girişir.
Ozet gelmiiis , anlasilan Hurrem&Pargali 1.Raund basliyooor !!!
Hürrem yeni dairesine yerleşiyor. Ama Hürreme orada da huzur yok. Hürrem, en yakın arkadaşı Marianın müslüman olduğunu öğrenir. Bu durum hiç hoşuna gitmemiştir.
Hürrem, Hatice ile olan yakınlığını ilerletir. Hatice, İbrahim hakkında konuşmaya başlar. Haticenin ettiği laflar, Hürremin Hatice ve İbrahim aşkına dair şüphelenmesine neden olur. Valide, Haticenin mutsuz olduğunu görüyor. Sultan Süleyman ve Valide, Haticenin saadetini nasıl yeniden sağlayabileceklerini konuşurlar.
Hürrem, İbrahimin Haticeye olan ilgisini görmüş. İbrahimi üstü kapalı bir şekilde de olsa tehdit eder. İbrahim ise altta kalacak değil. Hürremin hamileliğinin ilerlemiş olmasını fırsat bilir. Sultan Süleyman için halvet hazırlıklarına girişir.
oğlu olacak. İlk 3 çocuğu erkek son çocuğu kız olacak. .:Yani şehzade gelior,hürrem hayal kırıklığına uğramayacak.
bende arastırdım ve sonunda buldum cnm benim baktığım kaynaktada söyle diodu il önce sehzade mehmet doğcakmıs sonra mihrimah sultan sonra 2. selim sonra beyazıt ve en son cihangir doğuyormus
acaba sultan süleyman baskasıyla yatcak mı ya da eğlence düzenlicek mi hürrem yeni odadayken..ben en çok bunu merak ediorum
zaten sülüman padişahlar arasında eşine tek sadık kalan padişahmış..hürremden sonra gülfem ile olacak hatta sevecek ama onuda öldürtecek
mahıdevrandn oncekı 2 esınden ..hurrem den sonra cocugu yokcanım sultan süleymanın 8 oglu var.. 4 hürremden 1 mahidewrandan 3 kim den :)
ya hakkaten öyleyse hürrem gerçekten aşık etmiş adamı kendine.ne yapmış acaba?ya bi kitap yazsaymış şu kadın da öyle ölseymiş bari.SULTANLARI KÖR KÜTÜK AŞIK ETME METODLARI
sultan sülüman 46 yıl tahtta kalmış,bu dizi kaç yıl sürer artık allah kerim
zaten sülüman padişahlar arasında eşine tek sadık kalan padişahmış..hürremden sonra gülfem ile olacak hatta sevecek ama onuda öldürtecek