- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
meryem'den daha çabuk türkçe'yi öğrenir umarım. meryem yaşlılığında bile doğru düzgün konuşamıyordu.katılıyorum Evrim Alasya sanki gerçek gençliğiydi Nebahat Çehrenin
Bu kadınları çok arıyorlar mı merak ediyorum Meryem Uzerliden hiç hazetmezdim
çok itici ve çirkin gelirdi sülüüüman diye çığırması berbattı
bu kız güzel bayağı ama yine iticilik ve donukluk var
niyeyse o kadına büyük ifrit oluyorum hiç sempatik gelmiyor o bozuk türkçesi kulağımı tırmalıyordumeryem'den daha çabuk türkçe'yi öğrenir umarım. meryem yaşlılığında bile doğru düzgün konuşamıyordu.
Sevgilimle surtunme yoluyla goz goze geldik hamile kalir miyim?gözgöze gelince oluyormuş, yanlış biliyorsun.
: D : DSevgilimle surtunme yoluyla goz goze geldik hamile kalir miyim?
Hayirosmanlı'da sevişmiyorlar mıymış. : D
Ben izledim,muhteşem yüzyıl kadar sürükleyici olurmu bilmem ama ben beğendim.Acaba oyuncular ve dekor,kıyafet açısından zayıf olurmu diye düşünmüştüm ama gayet başarılı buldum,üstelik bu sefer tüm oyuncular cuk diye oturmuş,hiç kimsenin rolünü yadırgamadım.Mesela muhteşem yüzyılda Kanuni Sultan Süleymanı canlandıran Halit Ergenci ilk gördüğümde o role hiç yakıştıramamıştım.Başladı izleyen yok mu?
Ben izledim,muhteşem yüzyıl kadar sürükleyici olurmu bilmem ama ben beğendim.Acaba oyuncular ve dekor,kıyafet açısından zayıf olurmu diye düşünmüştüm ama gayet başarılı buldum,üstelik bu sefer tüm oyuncular cuk diye oturmuş,hiç kimsenin rolünü yadırgamadım.Mesela muhteşem yüzyılda Kanuni Sultan Süleymanı canlandıran Halit Ergenci ilk gördüğümde o role hiç yakıştıramamıştım.
Ekin Koçu daha öncede bir kaç dizide görmüştüm ,her gördüğümde hep tanıdık gelirdi,ayrıca yüz olarakta çok beğenirim,kimmiş neymiş neyin nesiymiş diye araştırdım akraba çıktık ya,demek kan çekiyorSırf Ekin için bile izlenir.
Şuanki Kösemle Ekin koç çok yakışıyo ama Beren saat gelince neolacak merak ediyorum annesi gibi durur
Okadar çabuk mu öldüreceklerBeren geldiğinde ekin dizide ölmüş olacak
Gerçekte 28inde ölmüş o yüzden.Okadar çabuk mu öldürecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?