muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

bak işte bakın bu hürrem daha şimdiden kızının düğününde sarayda mahiyle pargalı olmıcak dıo,daha sımdıden plan yapıyor,yok olacaklar dio haın gacı
mahide ham salak düşük çenesi yüzünden kaybetti

çokkkkkk merak ediyorum,madem nikah vardı sülüman neden mahiye nikah kıymamış:26:

o sizin fikriniz,biz hürremciyiz canım bizde mahiyi sevemedik

Al birini vur öbürüne.. Mahiye aciyorum ben.. Saraydan cikip sefillik ceken tek kadin diye geciyomus tarihte.. Yaziktir bir anda kocasini kacirdi elinden.

Leoyada yaziktir yav.. Nasil ariyo gözleri Alexandrasini

Aynen.. O cenesini tutmayi basarsaydi belki viyanadaydik

Al birini vur öbürüne.. Mahiye aciyorum ben.. Saraydan cikip sefillik ceken tek kadin diye geciyomus tarihte.. Yaziktir bir anda kocasini kacirdi elinden.

Leoyada yaziktir yav.. Nasil ariyo gözleri Alexandrasini

eeee padişahın sofrasına zehir koydurttu ve cariyeyi mahinin yalakası öldürdü.
mahiye maaş bağlayanda hürremin oğlu 2.selimdir
mahide ilk eşi değilki sülümanın,yani mahide gülfemin üstüne gelmiş

çokkkkkk merak ediyorum,madem nikah vardı sülüman neden mahiye nikah kıymamış:26:

Hürrem akilli kadin canim napip edip kiydirmistir resmi nikahi. Mahidevranin tek derdi Hürrem. Hürremle ugrasmayi birakip Sülümana yakinlasma cabasi olsaydi belki oda bi yerlere gelirdi.

düşünki bu olanlar senin başına gelseydi,hamileyken zehirlemeye çalışsaydılar seni
diğer taraftan kocanın koynuna en yakın arkadaşını koysalar
sen ne yapardın??????????

Hürrem akilli kadin canim napip edip kiydirmistir resmi nikahi. Mahidevranin tek derdi Hürrem. Hürremle ugrasmayi birakip Sülümana yakinlasma cabasi olsaydi belki oda bi yerlere gelirdi.

bencede,hürremle uğraşmayıp sülümanla uğraşsaymış

düşünki bu olanlar senin başına gelseydi,hamileyken zehirlemeye çalışsaydılar seni
diğer taraftan kocanın koynuna en yakın arkadaşını koysalar
sen ne yapardın??????????

Abla bırakın ya şöyle ikiye bölünmeyi kimbilir o zamanlar neler yaşandı kim melek kim şeytan nerden bilincek..İkisi de sultanımızmış işte

Aa bak bu konuda Hürrem`in cok güzel bir lafi var. Diyolar Hürreme mahinin zehir koydugunu nerden cikardin. Hürrem "Ben olsam bende öyle yapardim" diyo.. Dedigim gibi al birini vur öbürüne. Hürremin ogluna kizina bisey dedigim yokki. Mihrimah Sultanida severim ben. Cekmemis anasina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…