muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

düşünki bu olanlar senin başına gelseydi,hamileyken zehirlemeye çalışsaydılar seni
diğer taraftan kocanın koynuna en yakın arkadaşını koysalar:KK31:
sen ne yapardın??????????

benmi olsaydım:26:

elbetteki aynı kini,nefreti,öfkeyi hissederdim onları canını acıtmayı isterdim ama asla bir başkasını öldürmeyi düşünmez ve bunun için planlar yapmazdım:KK23:maalesef o dönemde böyleymiş ama mahiyede yazık onada acıyorum haklı demiyorum bak dikkat edersen onun yaptıgıda fenaydı ama hürremde sütten çıkma ak kaşık değildi dürüst olmak lazım,saraya girdiğinden beri sülüman görsün diye bi üstüne atlamadığı kalmıştı ki onuda kollarına bayılarak dikkatini çekti.:KK23:

aman işte böle iyiki o devirde değiliz:KK66: iyiki böle saray ve taht kavgalarımız yok:KK66: ay düşünsenize sarayda kk daki tüm hatunların haremde sülüman için savaş verdiğini ıyyy:KK51::KK51:

Aa bak bu konuda Hürrem`in cok güzel bir lafi var. Diyolar Hürreme mahinin zehir koydugunu nerden cikardin. Hürrem "Ben olsam bende öyle yapardim" diyo.. Dedigim gibi al birini vur öbürüne. Hürremin ogluna kizina bisey dedigim yokki. Mihrimah Sultanida severim ben. Cekmemis anasina:KK9:

daha öncede yazmıştım,aslında birbirlerine benziyorlar ikiside kendisinin olanı paylaşamıyor:86:
halbuki mahi gülfemin üstüne gitmiş,hürremde mahinin üstüne:86:

düşünki bu olanlar senin başına gelseydi,hamileyken zehirlemeye çalışsaydılar seni
diğer taraftan kocanın koynuna en yakın arkadaşını koysalar:KK31:
sen ne yapardın??????????

Mahinin yaptigi gerckten ayip canim hamile kadini öldürtmek ne demek..??(tabi dogruysa)
Hürremde sütten cikma akkasik degil hani. Kendi kasiyo sürekli. Pargaliya satasip satasip durudu. Cariyeyle kim hasodabasi kim? En yakin arkadasina yaptigina ne demeli. Padisah cagirmis kadin hayir deme hakkinami sahipmis. Ayrica Hürremde Gülnihalde cariye. Birbirinden bir üstünlükleri yokki.:44:

benmi olsaydım:26:

elbetteki aynı kini,nefreti,öfkeyi hissederdim onları canını acıtmayı isterdim ama asla bir başkasını öldürmeyi düşünmez ve bunun için planlar yapmazdım:KK23:maalesef o dönemde böyleymiş ama mahiyede yazık onada acıyorum haklı demiyorum bak dikkat edersen onun yaptıgıda fenaydı ama hürremde sütten çıkma ak kaşık değildi dürüst olmak lazım,saraya girdiğinden beri sülüman görsün diye bi üstüne atlamadığı kalmıştı ki onuda kollarına bayılarak dikkatini çekti.:KK23:

aman işte böle iyiki o devirde değiliz:KK66: iyiki böle saray ve taht kavgalarımız yok:KK66: ay düşünsenize sarayda kk daki tüm hatunların haremde sülüman için savaş verdiğini ıyyy:KK51::KK51:

tabiii bütün bunlar kesin diyemiz her tarihçi farklı yazıyor
iyiki değiliz:86::KK60::KK60::KK60:

ömürrrrrrrrrrrr uyumadın dimiiiiiiiiiiii
hatçenin halveti gösteriyorlarrrrrrrrrr:KK52::KK52:

hatice sülüman gibi oldu.halvete girerken şimdide onun eteğiöpülüyor.hatice kalpten gidecek ha

daha öncede yazmıştım,aslında birbirlerine benziyorlar ikiside kendisinin olanı paylaşamıyor:86:
halbuki mahi gülfemin üstüne gitmiş,hürremde mahinin üstüne:86:

Öyle.. Ordaki herhangi bir cariye de olabilirlerdi. Hicc kadir kiymet bilmiyolar canimm. Anca didissinler. Hürreminde üstüne gelse ya bi tane :KK34:

ayy bu bebişleri nerden buluyolar çok şugarlar yaa ınsanın yıyesi geliyor:KK53:

hürrem sultana laf yok :KK51: :KK51: :KK51: tahta mahiden daha sempatık oldugu kesın :63::KK9: :KK9: ya mehmeti cok sevıyodum ben kızlar ya ınş değişmemiştir dıcem ama kesın değişti :KK31:

X