muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Anamm bu topik tamamen Hürremci kesilmis. Pargaliyi bile canavar yapmissiniz.
Yav bu Hürrem Hatun Osmanlida bir devri kapamis bir Hatun. Padisaha öz oglunu öldürtmüs bi hatun. Ve bunu sirf kendi oglu basa gecsin diye yapmis, fakat oglunun tahta gectiginide göremeden ölmüs gitmistir. Pargalinin burnunun kafdagini gectigini iddaa eden arkadasim kaynak verebilirmisin acep? Tamam Hürrem seytan degil belki ama MELEK olmadigida ayan beyan ortada degilmi. Cok sasirdim. Pargalinin Sucu Ne? Ne yanlisini gördünüz zavallimin kendi halinde gecinip gidiyo..

SELAM MİLLET

ya ama olmamış dokuz ay daha olmamış ki hürrem hala hamile ama 9 ayda mustafayı hormonlamışlar resmen,simdi mehmetle mihrimahta kocaman çıkarsa tv ye heç beğenmicim...

ya bu sülüman nassı dio hürremimmmmmm diye,ağzından bin tane çıkıo sankim adam daki aşk süpermiş

selam kızlarr..ayy hurremın bu tatlığı nedır ya çıldiriciim şu karna bakın mahinin bakışlarıda yıne fena yanı çattt dıye çatlıcak ortadan ıkıye yenı mustafayı sevımsız buldum arkadaşlar ayy sülümanla bırlıkte uyandılar

ne oldu ne bu ciddiyet?

dizini kyafetleri süper gerçekten dönemi tam olarak yansıtıyor mu bilmiyorum ama göze çok güzel hitap ediyorlar

Yok be arkadasim sasirdim sadece. Ben nedense pek sevemedim Hürremi. Kesinlikle Mahidevrandan güzel..(En azindan filmde öyle) Ne bilim aski cok yapmacik bence. Sanki Sülümana degil tahta asik gibi geliyo. Hem yazik degil mi Leocuka

Yok be arkadasim sasirdim sadece. Ben nedense pek sevemedim Hürremi. Kesinlikle Mahidevrandan güzel..(En azindan filmde öyle) Ne bilim aski cok yapmacik bence. Sanki Sülümana degil tahta asik gibi geliyo. Hem yazik degil mi Leocuka

ben mahidevranı daha çok beğeniyorum zaten gerçekte hürrem çok güzel bi kadın değilmiş ama çekiciymiş

Son düzenleme:
şimdi bu düğünlerde moda olur kızlar kırmızı gelinlikler felan

o sizin fikriniz,biz hürremciyiz canım bizde mahiyi sevemedik

anamm hürreme bak bıras kucuk yastık koysalarmış karnına komik olmuş

wuwwwwwww rodosta kazanılan herşey harcanmış ne düğünmüş beaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…