Anamm bu topik tamamen Hürremci kesilmis. Pargaliyi bile canavar yapmissiniz.
Yav bu Hürrem Hatun Osmanlida bir devri kapamis bir Hatun. Padisaha öz oglunu öldürtmüs bi hatun. Ve bunu sirf kendi oglu basa gecsin diye yapmis, fakat oglunun tahta gectiginide göremeden ölmüs gitmistir. Pargalinin burnunun kafdagini gectigini iddaa eden arkadasim kaynak verebilirmisin acep? Tamam Hürrem seytan degil belki ama MELEK olmadigida ayan beyan ortada degilmi. Cok sasirdim. Pargalinin Sucu Ne?Ne yanlisini gördünüz zavallimin kendi halinde gecinip gidiyo..
ne oldu ne bu ciddiyet?
Ay böyle okuyunca banada cok ciddi geldim
Kırmızı çok yakışmış hatice sultana
Yok be arkadasim sasirdim sadece. Ben nedense pek sevemedim Hürremi. Kesinlikle Mahidevrandan güzel..(En azindan filmde öyle) Ne bilim aski cok yapmacik bence. Sanki Sülümana degil tahta asik gibi geliyo. Hem yazik degil mi Leocuka
Yok be arkadasim sasirdim sadece. Ben nedense pek sevemedim Hürremi. Kesinlikle Mahidevrandan güzel..(En azindan filmde öyle) Ne bilim aski cok yapmacik bence. Sanki Sülümana degil tahta asik gibi geliyo. Hem yazik degil mi Leocuka
olur mu olur yanişimdi bu düğünlerde moda olur kızlar kırmızı gelinlikler felan
şimdi bu düğünlerde moda olur kızlar kırmızı gelinlikler felan
ben mahidevranı daha çok beğeniyorum zaten gerçekte çok güzel bi kadın değilmiş ama çekiciymiş