muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

ama ne güzel halletmişsiniz işte ohh rahatsınız artık :92:

kaynattık evet dün gece..
bazı arkadaşlar konuyu merak etmişler,konu adı;
'kocam lise aşkıyla evlenecekmiş' idi..

Son düzenleme:
ama ne güzel halletmişsiniz işte ohh rahatsınız artık :92:

kaynattık evet dün gece..
bazı arkadaşlar konuyu merak etmişler,konu adı;
'kocam lise aşkıyla evlenecekmiş' idi..

hımm yüz mesaj olmamış özel mesaj atmak istiyor lafı geçmişte x bir şahıs için bende linkini verdiğim konu üzerine konuşulmuş sandım çünkü linkini verdiğim konudada 100 mesaj hakkı dolmamış biri özel mesaj attığından vs. bahsetmişye aman herneyse çorba oldu

şimdi göz attımda dediğin konuya ya acaba o kadın ın kocasının kendini aldattığını söylediği lise aşkı kadın diğer konu açan kişimi

Son düzenleme:

hı hıı anladım efet pisicim benim :26:

ama sen o konuyu görmüşsün ve yazmışsın sanırım,hatırlıyo gibiyim

Hürrem'mi çarpık? Pardon.
Bende arada sırada oturuken ayaktayken ayaklarımı öyle yaparım.
Ama hiçbir yerim Allah'a şükür çarpık değil
Hürrem'inde bacakları çarpık değil.
Topuklu ayakkabısı sıkmış oldugundan öyle yapmıs olabilir.
Ne var bunda?

Hürrem'imize nazar değmesin inşallah. Bence çok tatlı görünüyor.

Son düzenleme:
QUOTE=Dailys;18987775]Hürrem'mi çarpık? Pardon.
Bende arada sırada oturuken ayaktayken ayaklarımı öyle yaparım.
Ama hiçbir yerim Allah'a şükür çarpık değil
Hürrem'inde bacakları çarpık değil.
Topuklu ayakkabısı sıkmış oldugundan öyle yapmıs olabilir.
Ne var bunda?

Hürrem'imize nazar değmesin inşallah. Bence çok tatlı görünüyor. [/QUOTE]

anammm lafta söyletmiler bu gacılar

ammaaaa
hürroşun bacakları çarpıkk yada pos verırken durmasını bilmii yada topuklu ayakkapı giymesin ne bilem ben işte çarpık bananek

anammm lafta söyletmiler bu gacılar

ammaaaa
hürroşun bacakları çarpıkk yada pos verırken durmasını bilmii yada topuklu ayakkapı giymesin ne bilem ben işte çarpık bananek

Evet.
Söyletmem. ?
Çünkü çarpık değil.
Ne diyorum?
Ayakkabıları sıktıgından ayaklarını öyle yapmıs olabilir.
Bende öyle yapıyorum arada.
Ama çarpık değilim.
Hürrem'de değil.

2.fragmanda pargalı evlendıgıne gore hatçeyle daha sonra sefere gıdıyo olabülür 1.fargmanda dıo ya gıdıom elveda dıye:44:

Siz hürrem doğum yapıyor felan deyince ben birkaç bölüm sonradan bahsediyorsunuz sandım bir baktım yeni fragman çıkmış.Ne çabuk doğurdu ya daha dün haberini aldı :)
Aslında böylesi daha iyi başka dizi olsaydı değil 9 ay,19 ayda doğuramazdı birde düşünün ki kaç çocuk doğurmuş afakanlar basardı yani.

Bu arada katilin hala yakalanmamış olması ve bunun kimsenin umrunda olmaması da bir acayip.
İnsan o tanık kızı bir daha konuşturur akşam vakti ayni yerde arkasını döndürüp eşkaline baktırır,teker teker tüm kızları sorguya çeker vs. vs.Bu konuda hiç hareket yok,hala ortalarda o sadıka.

Bu arada İbrahim le hatice'nin masası da dikkatimden kaçmadı.Osmanlı yerde yiyor ya yemeğini o masada,resimler filan...Yüzü pek bir batıya dönük demek ki yakın takip ediyor.Öyle öyle demek ki söylentiler çıkıyor gerçek dinini terk etmedi diye.Ayrıca bir yerde okumuştum kanuninin pargalıyı boğdurma sebebi kendisine bre türk (küçümserce) demesiymiş.Uyarmasına rağmen bir kaç kere daha söylemiş en sonunda da boğdurmuş.Demek söylenenler gibi tek başına Hürrem yüzünden değilmiş boğulması.Bunda birçok etken varmış,mevkisinden dolayı böbürlenmesi de dahil.

slm arkideşlerim bugün bir yolculuğa çıkıyorumbiletim kesildinereye,niçin diye sormayınsadece şans dileyin. çünkü buna çok ihtiyacım var:18:,

dönersem,dönebiilirsem söz veriyorum yazacağım

çok seviyorum sizlerive bu lafta değil inanınyalnızlığıma arkadaş oldunuz

hoşçakalın:98:

duygusala bağladm laa iyi mi

laaa nereye laaa

inşallah hayırlı bişey için gidiyorsundur ve umarım en kısa zamanda dönersin canım benim

herşey gönlünce ve Allahım daima sana yardımcı olsun bol şans bebekim

zebuşum ne demek ya dönersem,dönebilirsem ne demek

Allah yardımcın olsun,güle güle git güle güle gel inşallahh bebekim,herşey istediğin gibi olsun inşallah...

ayrıca ben özlerim seni,çabuk dön...

En kısa zamanda bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…