muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

zebuşum meleğim nereye gidiyorsun
bizlerde seni çok seviyoruz meleğim
ben çok özlerim ama özletme kendini çabuk dön
bol şanslar meleğim Allah yardımcın olsun,Allaha emanet ol güzel meleğim cnmsnnnnn

nereye :26::26::26::26:

zibinim ne oldu nereye seni çok özleyeceğim lütfen çok bekletme çabuk dön

ben geldiiim ama kimsecikler yoknirdesiniz kızlaaaaaaar

Fülane Hatun diye aklımda kalmış ama..:26:
tan Süleyman'ın çocuklarından yola çıkarsak, 4 eşi vardır.

Birincisi, Gülfem Hatun'dur, Kanuni'nin ilk erkek çocuğu Şehzade Murad' ın annesidir. Şehzade Murad küçük yaşta ölümcül bir hastalıktan hayatını kaybetmiştir.

İkicisi Arnavut kökenli olan, Mahidevran Sultan'dır. Mahidevran Sultan Şehzade Mustafa'nın Annesidir. Kanuniye en büyük aşkı besleyen eşi olarak bilinmektedir.

Üçüncüsü Rutenyalı bir köle olarak saraya giren, hırsıyla kısa zamanda Kanuni'nin gözde carileri arasına girmeyi başaran ve Kanuniye 4 şehzade ve 1 kadın sultan veren Hürrem Sultan' dır. Hürrem Sultan, tarihte bir padişahın resmi nikah kıydığı ilk haseki olarak bilinir. Ortodoks bir rahibin kızıdır.

Hürrem Sultan, Kanuni'nin Mahidevran Sultan'dan olan oğlu Şehzade Mustafa'nın katili olarak bilinir. Pargalı İbrahim'in boğularak öldürülmesini emreden de Hürrem Sultan'dır. Hürrem Sultan, Kanuni'nin aşkından çok makamına sahip olmak istemiştir.

Dördüncü eşi ise, yine saraya köle olarak giren, sarayda müslüman olan, Fül-Dane Gülnihal Sultan'dır. Gülnihal Sultan Şehzade Mahmud'un annesidir.
bunu bi yerden alıntı yaptımda böyle yazınca şaşırdım ama bende sanmıyorum dizide böyle birşey olacağını..sadece gülnihalin ismi başka birşey olsa daha mantıklı olurdu.

ama ben sülüman hürremden sonra haremi kapattırmış diye biliyorum bir daha hiçbir kadınla beraber olmamış diye biliyordum 4. eşte nerden çıktı sülümaaaaaaaan:84::84::84:

kızlar kafama takılan bir şey var:44:madem nikah olayı vardı neden sülüman mahiye nikah kıymamış:26:
demekki mahiye aşık olmamış sadece sevmiş,hürremide aşkla sevmişnikahta kıymış
kıssssskananlarrrrrrrrrrrr çatlasınnnnnnnnnnn:86:

zeboşum yavru kankammmmmmmmmbu yazıda ne böyleeeeeetekrarmı ameliyat olcaksın
yoksa:26:merak etcez seni canımbizi merakta bırakma bollllllll şanş diliyorum sanaaaaahoşçakalllllll en yakın zamanda gel

günaydın kk hareminin gözde cariyeleriiii
nasılsınızzz
yarını iple çekiorummm

Son düzenleme:
Fragman çıksa da merakımızı gidersek azıcık diyoruz ama fragman çıkınca merakımız daha çok perçinleniyor
Hadi çarşamba gel artık...

ama ben sülüman hürremden sonra haremi kapattırmış diye biliyorum bir daha hiçbir kadınla beraber olmamış diye biliyordum 4. eşte nerden çıktı sülümaaaaaaaan:84::84::84:

Bence zaten dizide böyle birşey olmayacak.zaten bazı yerlerdede ful danenin ilk eş olduğu yazıyor

tünaydın cankuşlar nassınız bakemmmmdizi maratonumuz başlüyür bu haftada 3 gün fullüz hee
küccük osmancık pirinçi,balmı zehirmi bellüsüz hürrem,saftrik fatoylakerüm aşku

tünaydın cankuşlar nassınız bakemmmmdizi maratonumuz başlüyür bu haftada 3 gün fullüz hee
küccük osmancık pirinçi,balmı zehirmi bellüsüz hürrem,saftrik fatoylakerüm aşku

aynennnnn
bu akşam osman varr
yarın hüreemmm
birde benim için işin qüzel yani
bu dizileri eşim de en az benim kadar yakından takip ediyor
biz karı-koca qeçioz tv başına elimizde çerez ohh
bide yorumlar yapıoz ki qörseniz

Son düzenleme:

ya evet biz de izlerken yediğimizin haddi hesabı yok he :86:
mısır,çerez,cips vs vs vs..
bazen hararetli hararetli yorum yaparken,dzideki bazı diyaloglar kaçıyo bile
o derece kaptırıyoruz yani yada bu şekil derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…