muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

aswangım meleğim sağolasın:KK16::KK19::KK71::KK70:
çok heyecanlı bu bölümmm çarşambayı iple çekeceğiz bu durumda meleklerim:KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK51: ebettt bu bolum heycanlı bakalım hürrem leoyu görünce netçek

bu arada zamanda ilerlemiş izlicez umarım bu sefer diğer çocuklar buyumus olur:KK51:

Son düzenleme:
yoksa süşümanın çocuklarında büyümeme hastalığımı varmış acebaaaa heç büyimiler:KK53::KK53::KK53:

İyi akşamlar.:KK42:
Ooo..Sarı Selim doğuyor.:KK1:
Yine yeni yeniden bir doğum sahnesi arrgh !
Mahidevran bir çeneni tutsan diyorum bak aklına getirdi işte.
O bu değil de ileride Kıvanç Tatlıtuğ'u bu dizide görmek isterim ben.
Mihrimah nasılmış acaba tipi filan?Annesi gibi miymiş?Onu da kim oynayacak ileride merak ediyorum..:)

gayette incecik ve çok güzel hürremimis :92:

tek sorun bacakları çarpık:KK53:fotoda en güsel hatçe ile mahinin fiziği:KK24:

cevap veriyorum; yirrr :KK53::KK53::KK53:

yok ya o gülnihal deel,güldane hatun.. yada gül.... bişey bilemiyorum tam..
mahiden önceki eşiilk eşi ve mahmutun anası.. ölmüş şehzade ama :kk77:
kanuninin eşleri yazıp baktım bir kaç yerde yazıyor.gülfem,mahidevran,hürrem,gülnihal diye.gülfem muratın annesi murat küçük yaşta ölmüş.şehzade mahmutun anneside gülnihal yazıyor.dizide göstermezler diye tahmin ediyorum ama,niye gülnihal diye biri var onu anlamadım

kanuninin eşleri yazıp baktım bir kaç yerde yazıyor.gülfem,mahidevran,hürrem,gülnihal diye.gülfem muratın annesi murat küçük yaşta ölmüş.şehzade mahmutun anneside gülnihal yazıyor.dizide göstermezler diye tahmin ediyorum ama,niye gülnihal diye biri var onu anlamadım

Fülane Hatun diye aklımda kalmış ama..:26:

hürrem haseki sultan Şehzade Mehmed, Cihangir, Mihrimah Sultan ve II. Selim'in annesi
Mahidevran Haseki Sultan Abdullah kızı ve Şehzade Mustafa’nın annesi
Gülfem Hâtûn Cariyelerden ve Şehzade Murad’ın annesi
Fûl-Dâne Hâtûn Abdullah kızı ve Şehzade Mahmud’un annesi.

slm:KK3::KK3::KK3: ay okuya okuya geldim ancak bitirdim ne çok kaynatmışsınız mahşallah :KK1::KK1::KK1:

bende anneme yardım ettim bugün kahvaltıdan sonra başladık anca bitti işimiz büyük temizlik yaptık :KK59:

Son düzenleme:
------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
X