muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

kütahya seramik,muhteşem yy sponsoru diye bi sürü tehdit almış

diğer topıkte boyna hürremi yeriyorlar şimdi anlasıldı şikayet sebebii ne ka komıkhatta hürrem lezbiyenmıs yazmıslarrr

diğer topıkte boyna hürremi yeriyorlar şimdi anlasıldı şikayet sebebii ne ka komıkhatta hürrem lezbiyenmıs yazmıslarrr

iş taaa lezbiyenliğe kadar gelmişşşşşşş yazarın ammaaaa hayal gücü
varmışşşşşşş

Vay..vay..vay..vay Çantaya baaa (topiğe topiğe )

Hayırlı olsun sansürsüz topigimiz, yaşasın halvet, yaşasın halvet yoluna gençliğini adamış halvetdaşlarım..

meg beni de unutmadıgın içünn çok teşekkür ederim

hoşş geldin komşummmmsen geldin ben çıkcam birazdan
buralar sana emanet

Hoş gördükkkkkk komşucummmmm nereye gidiyon geneeee

Wayyyyyyy halvettaşımız gelmişşşşş hoş gelmişşşşş

Hayırlara vesile olsun bu gece rüyamda 15 gün kadar ban yedimmm anammm diyom gene ne ettimde bana ban virdilerrrr dimekkiii bu topik açılacakmışşş uyarııı gelmişşş vahi tarafındannn

Hayırlara vesile olsun bu gece rüyamda 15 gün kadar ban yedimmm anammm diyom gene ne ettimde bana ban virdilerrrr dimekkiii bu topik açılacakmışşş uyarııı gelmişşş vahi tarafındannn

bende dün gece hürremi gördum üryamdaa ellamm ban yicemm bu hürrem yüzündenn:18:vahimi ablaaaaaa

Abla rüyalarında hep burayla uğraşıyosun

bergüzar namı diğer şehrazadda sülümanı kıskandığından setlere gidiomş hep röportajda yok öyle bişey hoşuma gittiği içn izlemeye gidiorum diomuş ama yimezler hürremmi mahiyi cariyeleri kıskanıo zavallı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…