muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

bergüzar namı diğer şehrazadda sülümanı kıskandığından setlere gidiomş hep röportajda yok öyle bişey hoşuma gittiği içn izlemeye gidiorum diomuş ama yimezler hürremmi mahiyi cariyeleri kıskanıo zavallı

en azından kıskandığını söylüyor:97:diğer ünlü eşleri giibi değil:78:

Ne güzel bir topik olmuş
Bende bu diziyi hiç kacırmadan izliyorum.
Çarsambayı iple çekiyorumm

ben hiiiççç biğenmedim bu 2. fragmanı :KK47:

meg çok saol canım ya ,yeni topiği bulana kadar canım çıkardı benim,teşekkür ederim haber verdiğin için..
2. fragmanla ilgili :KK52::KK52: sadıka,hürrem,mahi,gülfem halvete giriyor ,hepsini sıraya sokmuş bu sülüman efendi.....
abovvv...leo'dan bi halt olmaz çünkü hürrem artık ona bakmaz,sanmıyorum o çoktan unuttu,ailesini,sevdiğini bence...leoyu görünce öle dumur olmayacak bence...

meg çok saol canım ya ,yeni topiği bulana kadar canım çıkardı benim,teşekkür ederim haber verdiğin için..
2. fragmanla ilgili :KK52::KK52: sadıka,hürrem,mahi,gülfem halvete giriyor ,hepsini sıraya sokmuş bu sülüman efendi.....
abovvv...leo'dan bi halt olmaz çünkü hürrem artık ona bakmaz,sanmıyorum o çoktan unuttu,ailesini,sevdiğini bence...leoyu görünce öle dumur olmayacak bence...

maşallah sülüman efendi:KK19: allah kuvvetini arttırsın seni azgın seni:KK9::KK9::KK9:

bence mahi rüya görüyorrrr:KK53:kapıda bacada kaldı ya,mahi artık anca rüyasında görür sülümanı:KK76:
:KK60::KK60::KK60:
sadıkaya gelinceeeee orda ben sülümanın üstünde halvet kıyafetini göremedim:26::KK31:

pis sadıka bi bıcaklasın da görelim sülümanı kim nasıl kurtaracak???

Son düzenleme:
X