muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

bu bölümdeki halvetten sonra selim e hamile kalacak dimi??:44:

yani sarı selim için gayrimeşru diyenlerde var ama günahı boynuna artıkın

aa nasıl gayrimeşru şüphesine düşeceklerki dizide acaba şimdi hürremin eski sevgilisi saraya girincemi ortalık karışacak hürremin eski sevgilisi olduğu anlaşılırsa o zaman belki selim ondan diye dedikodu yayılabilir mahi cadısı tarafından

aa nasıl gayrimeşru şüphesine düşeceklerki dizide acaba şimdi hürremin eski sevgilisi saraya girincemi ortalık karışacak hürremin eski sevgilisi olduğu anlaşılırsa o zaman belki selim ondan diye dedikodu yayılabilir mahi cadısı tarafından

aslında çocuğun kimden olduğunu hürremde bilmiyormuş diyenler var ama hürrem yapmaz iftiradır bizi hürrem çok aşık

aslında çocuğun kimden olduğunu hürremde bilmiyormuş diyenler var ama hürrem yapmaz iftiradır bizi hürrem çok aşık

ama öyle bir söylenti olmuşsa zamanında dizidede kesin o şüpheyi yaratacak durumlar olacaktır ama olmaz inşallah üzülmesin hürremcik:KK14:

Hürrem'in Mahi'nin eteğini öpmek zorunda kalmasına çok bozuldum hanımlar....

Bunda da vardır bir hayır diyorum kendimi teselli etmek için.Hürrem'e büyük hırs verir bu etek öpmek,

zaten diyor ya Mahi'de benim eteğimi öpecek diye...Bence Mahi daha onun eteğini öpmeden

öpmüşten beter oluyor...Perşembe gecesi ya Allah bismillah hazırlanmış giderken Hünkari Hürrem'in

kolllarında...Bundan büyük cezamı var....Etek öpmeye razı olur Mahi..Yeterki hünkarı onunla olsun....

Hamama dalıp biraz dokunayım diye yalvarmasına bakılırsa ......

Pardon arkadaşlar iyi akşamlar demeden daldım konuya....

Hepinize iyi akşamlar.....

Muhteşem yüzyıl izleyicileri hepinize günaydıııııınnnnn:KK16:

Amaninnnnn noldu kızlarrr ya :KK53: baksırlı pargali didik diye şikayetmi edildik yoksammmm :KK30: :KK30:

Hayırlı ossun topiciğimizzzzz :KK64: :KK64:

Megimm haber verdiğin için teşekkürlerrrr canımcımmm :KK19: :KK19:

[video=youtube;bhhlAOMckLM]http://www.youtube.com/watch?v=bhhlAOMckLM&feature=youtu.be[/video]

selammmmm kızlarrrrrrrrr:KK3::KK16:
hayırlı olsun topiğimizzzzz:KK9::KK9::KK9:
4024.jpg

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

şu pargalıyada sinir oldummmmmm:KK53::KK57:
hürremin resmini tanıdı o yüzden hürremin eski sevgilisini saraya alacak:KK53::KK57::KK57::KK57:
pargalı severler zeboşummm kusura bakmayın:KK31:
valde sultan,mahiiiiiii ve pargalısı kötülük yapıyorlar hürreme:KK53::KK57::KK57:

şu pargalıyada sinir oldummmmmm:KK53::KK57:
hürremin resmini tanıdı o yüzden hürremin eski sevgilisini saraya alacak:KK53::KK57::KK57::KK57:
pargalı severler zeboşummm kusura bakmayın:KK31:
valde sultan,mahiiiiiii ve pargalısı kötülük yapıyorlar hürreme:KK53::KK57::KK57:

bende gıcık aldm pargalıdan:KK47:
ya bu saraydakiler haketmiş her şeyi:KK47:

X