muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

kütahya seramik,muhteşem yy sponsoru diye bi sürü tehdit almış:KK30:

diğer topıkte boyna hürremi yeriyorlar şimdi anlasıldı şikayet sebebii ne ka komık:KK60::KK60::KK60::KK60:hatta hürrem lezbiyenmıs yazmıslarrr:KK53:

diğer topıkte boyna hürremi yeriyorlar şimdi anlasıldı şikayet sebebii ne ka komık:KK60::KK60::KK60::KK60:hatta hürrem lezbiyenmıs yazmıslarrr:KK53:

iş taaa lezbiyenliğe kadar gelmişşşşşşş yazarın ammaaaa hayal gücü
varmışşşşşşş:KK53:

Vay..vay..vay..vay :KK53: Çantaya baaa :KK53: (topiğe topiğe :KK53:)

Hayırlı olsun sansürsüz topigimiz, yaşasın halvet, yaşasın halvet yoluna gençliğini adamış halvetdaşlarım.. :KK74::KK74::KK74::KK74:

meg beni de unutmadıgın içünn çok teşekkür ederim :KK71:

hoşş geldin komşummmm:KK3:sen geldin ben çıkcam birazdan:KK9:
buralar sana emanet:KK52::KK9:

Hoş gördükkkkkk komşucummmmm :KK55: nereye gidiyon geneeee :KK53: :KK53:

Vay..vay..vay..vay :KK53: Çantaya baaa :KK53: (topiğe topiğe :KK53:)

Hayırlı olsun sansürsüz topigimiz, yaşasın halvet, yaşasın halvet yoluna gençliğini adamış halvetdaşlarım.. :KK74::KK74::KK74::KK74:

meg beni de unutmadıgın içünn çok teşekkür ederim :KK71:

Wayyyyyyy halvettaşımız gelmişşşşş :KK55: hoş gelmişşşşş :KK19:

Hayırlara vesile olsun bu gece rüyamda 15 gün kadar ban yedimmm :KK53: :KK53: anammm diyom gene ne ettimde bana ban virdilerrrr :KK28: :KK30: dimekkiii bu topik açılacakmışşş uyarııı gelmişşş vahi tarafındannn :KK60: :KK60:

Hayırlara vesile olsun bu gece rüyamda 15 gün kadar ban yedimmm :KK53: :KK53: anammm diyom gene ne ettimde bana ban virdilerrrr :KK28: :KK30: dimekkiii bu topik açılacakmışşş uyarııı gelmişşş vahi tarafındannn :KK60: :KK60:

bende dün gece hürremi gördum üryamdaa ellamm ban yicemm bu hürrem yüzündenn:18::KK52::KK52::KK52::KK52:vahimi ablaaaaaa:KK52::KK52::KK52::KK60:

Abla rüyalarında hep burayla uğraşıyosun:KK60::KK60::KK60::KK19::KK19:

bergüzar namı diğer şehrazadda sülümanı kıskandığından setlere gidiomş hep röportajda yok öyle bişey hoşuma gittiği içn izlemeye gidiorum diomuş ama yimezler hürremmi mahiyi cariyeleri kıskanıo zavallı

X