muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

ama sinir oldum kim şikayet etti acaba hasettt :KK47:

ben biliyorum kim şikayet etti dün yazdım ya o isim şikayet etti yüzde 90 çünkü konu kapatılmıştır mesajını geçe kalmadan beğenmiş hemen o isim

eğer bir şikayet varsa neden şikayet etti ki acaba sonuçta biz konuya başkalarının girmesini yasaklamıoduk sohbete katılan herkesle aynı sohbeti edioduk hem karşıdan bakılacak hem de onlar kendileri sohbet edioalr die şikayet edilecek böyle şey olurmu gel sende yaz seninlede sohbet edelim neysee:KK70: artık burdaki sayfları doldurun doldurabildiğinz kadar halvetçiler

eğer bir şikayet varsa neden şikayet etti ki acaba sonuçta biz konuya başkalarının girmesini yasaklamıoduk sohbete katılan herkesle aynı sohbeti edioduk hem karşıdan bakılacak hem de onlar kendileri sohbet edioalr die şikayet edilecek böyle şey olurmu gel sende yaz seninlede sohbet edelim neysee:KK70: artık burdaki sayfları doldurun doldurabildiğinz kadar halvetçiler

Bazı insanlar meraklı oluyo böyle şeylere:96:

aynen:13: kimseyi kovmadık.gel bi derdin varsa söyle di mi ya:KK12:
gelip burayı da kapAtmasn:82:

ben şimdi okudum kızlar yaaa fransız kalmışım olaya :KK52: tartışma çıkmış oysaki saçma beğenmeyen izlemesin kardeşim yüzlerce kanal var tvde tek kanallı devirde değiliz artık eğer uydu alıcınızda tek kanal varsa tvnin düğmesine basın kapatın o zaman yine kapanmıosa fişi çekin izlemeyin gerginlik yaratmaya ni gerek vaaarr:KK9:

yine rahat olamıosanız gidin show tv ye şikayet edin alla alla bizim ne suçumuz var biz dizi yapımcısı ya da kanal sahibesi değiliski

Son düzenleme:
ben şimdi okudum kızlar yaaa fransız kalmışım olaya :KK52: tartışma çıkmış oysaki saçma beğenmeyen izlemesin kardeşim yüzlerce kanal var tvde tek kanallı devirde değiliz artık eğer uydu alıcınızda tek kanal varsa tvnin düğmesine basın kapatın o zaman yine kapanmıosa fişi çekin izlemeyin gerginlik yaratmaya ni gerek vaaarr:KK9:

yine rahat olamıosanız gidin show tv ye şikayet edin alla alla bizim ne suçumuz var biz dizi yapımcısı ya da kanal sahibesi değiliski

Diyorum ya bazı insanlar böyle kavga meraklısı:KK60::KK60::KK60:

:kk77::kk77::kk77::78::78:

ya kıslar bende bakıorum bakıorum hep gelinlerle alakalı konular var bu sohbet bölümünde 2011 gelinleri 2009 gelinleri nieki aceep diodum kiiiiiii baktım evlilik hazırlığı bölümüne açmışım konuyu :KK70: editör arkadaşlarım bi el atıverselerde taşısalar gerekli yere

sürekli halvetten bahsediyoruz yaa:KK23:
lan adama demezler mi dünya halvetle dönüyo diye:KK60::KK60::KK60::KK60:
hee bi de son zamanlarda pargalı fentezilerimiz vardı:KK52::KK52::KK52::KK52:bende irfan değirmencinin pantolunu indirmiştm:KK17::KK17::KK17::KK60::KK60::KK60:
sanki suç bizde:63:böyle adamlar reelde vardıda fantezilerimizi gerçekleştirdk sAnki:KK25::KK60::KK60::KK60::KK60:görünce çıldırıyoruz:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

:kk77::kk77::kk77::78::78:

ya kıslar bende bakıorum bakıorum hep gelinlerle alakalı konular var bu sohbet bölümünde 2011 gelinleri 2009 gelinleri nieki aceep diodum kiiiiiii baktım evlilik hazırlığı bölümüne açmışım konuyu :KK70: editör arkadaşlarım bi el atıverselerde taşısalar gerekli yere

geyiğe mi gitcez:KK39:

Bizim bi zamanlar aşkı memnu topiğimiz vardı geyikte..Sanırım geyik en uygunu:KK31:

X