muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

sadıkaya nolucak bende merak ediyorum eğer kellesi giderse matrakçının mektup götürüp getirmesede ortaya çıkarsa oda yanabilir:26:

hürrem ölmez leo ölür onun yerine
sadıkada ölecek güle güle
ibrahim paşa amacına uluşamaz hürrem ona gösterecek

sezon finalini daha izleyemedim.indirdim en kısa zamanda izliycem.yazdıklarınızı okudum.pargalı bişeyler yapmış anlaşılan.izledikten sonra da yorumlarımı yapcam.dizimiz bitsede boş bırakmayalım topiğimizi.

diziyi izleyebildim nihayet yaz nasıl geçecek ya.hürrem leoyu öldürecekmi yoksa.pargalının amacı neki şimdi.hürrem leoyu öldürürse ne olacak sanki neyi kanıtlayacak.sadıka salağıda madem ölmeyi göze aldı demekki artık.haticeyi de görüyomusun öyle birşey yaparsa ibrahimi boşarım deyiverdi.bergüzar korelle birşeyler olabilir bakalım

begüzarı hiç beğenmiyorum,haliti hürremi hep gebiş bırakıyor gerçekte onuda gebiş bıraksada diziden defolup gitse hıh :76:

Lütfen bergüzar çıksın diziden.Sevemedim kadını yavv
aklıma binbir gece geliyor hep yan yana görünce..

Aramızda kalsın
Trenin kompartımanında beyefendi ve alımlı bir bayan yolculuk yaparlar. Bayan okadar çok sıkışır ki tünelden geçiş sırasında hafiften osurayım der. Keskin bir koku yayılmaz mı...
Çok pişman bir yüz ifadesiyle
-Beyefendi ne olur aramızda kalsın.
-Aramızda niye kalsın be kadın. Aç şu pencereyi de koku uçup gitsin.

bergüzar güzel kadında dizinin ilerleyen bölümlerinde ne gibi bi rol alıcak merak ediyorum fikri olan varmı ?

Ben mesut yar'ınköşe yazısında okumuştum zorLA girecekmiş onun için uygun bölümler yazılıyormuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…