muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

kızlar alvise gritti venedik devlet başkanı andrea girittinin gayrimeşru oğluymuş.diğerleri karısındanmış.bu yüzden venedikte dışlanmış ve istanbula gelmiş.zaten bunları dizide kanuniyle pargalı da konuşmuştu.Geldikten sonra istanbulda çok zengin olmuş.sarayda önemli görevlere gelmiş.onun oturduğu saray şuan venedik konsolosluğuymuş.pargalının idam sebeplerinden biri de onunla çok sıkı fıkı olması olmuş.zaten alvise gritti de idam edilmiş.ama kız kardeşi hakkında bi bilgi yok.acaba onunla da mı pargalı arasında birşeyler olacak.belki de bir daha pek rol almaz bakalım

Miraç kandiliniz kutlu olsun.Rabbimin nuruyla aydınlanan salih kullarından olmak nasip olsun hepinize.Dualarınız kabul olsun...

kızlar mesut yarın köşesinde okudum muhteşem yüzyıl tnt geçebilirmiş haberiniz olsun

Elektrik supurgesi saticisi, bir
apartman dairesinin kapisini
calmis, kapiyi acan bayana
-"Hanimefendi, bu elimde gormus
oldugunuz kovanin icinde at pisligi
var !"
demis ve bu bir kova pisligi evin
icine dogru savurarak
dokuvermis. Sonrada
-"Hanimefendi, elimdeki elektrik
supurgesi ile 10 dakika icinde
bunu temizleyemezsem, bu boku
yiyecegim..! "
Kadin saticiya soyle bir bakmis,
-"Beyefendi, ustune domates
sosu da istermisiniz ? Elektrikler
kesik de.. "

MUHTEŞEM YÜZYIL KANAL DEĞİŞTİRİYOR

r29062011120556hurrem-halit-9_313[1].jpg

Muhteşem Yüzyıl kesin olarak Show TV den ayrılmayı kafasına koymuş durumda.

Maddi sıkıntı içinde olan kanal, ödemeleri geciktirdikçe yüksek bütçeyle yapılan Muhteşem Yüzyıl'da zor durumda kalıyordu geçtiğimiz sezon..
Şimdi Muhteşem Yüzyıl'ı alarak hem Çarşambanın lideri olmak hem de en büyük rakibinin en iyi işini elinden alma hırsında olan iki kanal var. Biri Kanal D, diğeri ise TNT.
TNT geçen sene çok para harcadı flaş isimleri ekrana sürdü ama reytinglere baktığımızda çok da başarılı olamadı.
Bu yüzden olsa gerek yeni sezonda TNT, iş yapan dizilere asılmış durumda.
ATV'den Kurtlar Vadisi Kanal D'den Çok Güzel Hareketler Bunlar'ı alarak yoluna devam edecek. Yani Perşembe ve Pazar gününü güçlendirdi.
Muhteşem Yüzyıl'ı alarak da izleyiciye kanal alışkanlığını pekiştirmeye çalışacak.

muhtes-yuz_640.jpg

Messi'den bile daha pahalı
Televizyon dünyasında yılın transferi gerçekleşti. Olmaz denen oldu.

Geçtiğimiz sezonun en çok ses getiren televizyon yapımı "Muhteşem Yüzyıl" televizyon tarihinin rekoru sayılabilecek bir rakam karşılığında Show TV'den TNT'ye transfer oldu.
Habershow'un edindiği özel bilgiye göre Saner Ayar "Muhteşem transferi" bugün bitirdi. Başrollerini Halit Ergenç, Meryem Uzerli ve Nebahat Çehre'nin oynadığı dizi için ödenecek olan rakam müthiş.
TNT "Muhteşem Yüzyıl"ın yapımcısı Tim's Prodüksiyon'a 3 yıllık anlaşma karşılığında 60 milyon dolar ödeyecek.
Yani "Muhteşem Yüzyıl"ın bölüm başına kazanacağı para 1 milyon TL'den fazlaya gelecek.
Bakalım "Muhteşem Transfer" televizyon dünyasında nasıl yankı bulacak.

ben dizimizi özledim :KK5:
sohbetlerimizi deeee :85:

in cin top oynuyo hey gidi topik efsaneydin bee sen :KK70: yeri gelmişken canlarım özlediniz biliyorum o yüzdeeeeennn....
"HADIMIM" DİYORUM :KK60::KK60::KK60: unutmayalım unutturmayalım :KK52::KK52::KK60::KK60::KK60:

oynee luuliğiii luuuliiiii mallelllçellelll duuuliiii
taysiminaaayyy cuulliiiiii :KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

gildim zebuşummm :KK48:

anammm kimleri görüyorumm:KK52::KK52::KK52:bi daaaa bakim:82:megg oo herhall:KK53:
yerli hürremim megimm:KK19::KK48:oyy özledm kıı:KK19:
yeni adın nassı yerli hürrem:KK48: nerelerdesn :13:

anammm kimleri görüyorumm:KK52::KK52::KK52:bi daaaa bakim:82:megg oo herhall:KK53:
yerli hürremim megimm:KK19::KK48:oyy özledm kıı:KK19:
yeni adın nassı yerli hürrem:KK48: nerelerdesn :13:

bin gibeğ topiğindeyim zebuşum..
bin gibeğyim vağlideğm,bin gibeğyim hünkarım dimek istiyorum çünküm..:emir_bebek::21:

nabıyun bakiim iyi misin yüz güselim zebuşum biblom?:KK19::KK19:

bin gibeğ topiğindeyim zebuşum..
bin gibeğyim vağlideğm,bin gibeğyim hünkarım dimek istiyorum çünküm..:emir_bebek::21:

nabıyun bakiim iyi misin yüz güselim zebuşum biblom?:KK19::KK19:

Allah her şeyin hayırlısını versn megim:KK19:sağlıklı,hayırlı gibeliklern olsn inş:KK49::emir_bebek:

ben aynen uğraşmaya devam:KK31:öyle işte balım karartmayayım içini:KK19:

X