muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Çok güzel bir diziyi;birlikte seyrettik.Hem diziyi hem birbirimizi sevdik.Her günümüz çok güzeldi.Hepinize teşekkürler.Hepinizi seviyorum.....

Şimdi herkese iyi tatiller....Gerçi ayrılık yok hepimiz HÜRREMCİYİZ;HEPİMİZ KK 'LIYIZ.....

İYİ GECELER GÜZELLER....

pargalıya saymak için herr çarşamba saat 20 de burada hazır olacagım ruhunu şaddd etmek tüm topiğin borcuuu gacılar

Tahminler lütfennnn:92:
Sadıka öldüremeyecek doğla olarak, tarih tekrardan yazılmayacaksa.Bu karışıklık hürreme yarıyacak ama nasıl:26:

Biz de seni seviyoruz BEYZUS ablacım

beyzuşum buralarda ol

Son düzenleme:
hiçte muhteşem bir sezon finali değildi . beyenmedik benle eşim..hıh :95:
hem sadıka hatunun ki hayal gibi geldi bana .. kesin hayal ediyordur...artık inanmıyorum.
o değilde yeni sezonda bunların hepsi rüya olmasın

başka bir dizide görüşmek üzere...öpüldünüz...

bu arada kızlar ben tahmin için şunu diyim eğer sadıka hayal değilse ki okadarda abartmamışlar diye umuyorum herkez bahçeye koşacak hürrem pargalıda olayı farkedep oraya koşcak diye tahmin ediyorum .. ve bence bu sırada leoda lokumu yiyecek.. ölecek birisi varsa bu sezonda o olur büyük ihtimal, ardından sadıka hatun .

Son düzenleme:
Sadıka tabiisi hünkarı öldüremeyecek, kellesini tezden isteyecek Sülüman. Bunu öğrenen matrakçı da canına kıyabilir. Çıkan kargaşada Leo kaçar, Sülo Pargalı' ya çemkirir neden bilmediğin cariyeelri saraya soktun diye çünkü bölümün başında pargalı demişti ya sizin bilmediklerinizden ben sorumluyum diye. Sülo da 'bu lafını uınutma! dediydi İbo' ya

Tahminler lütfennnn:92:
Sadıka öldüremeyecek doğla olarak, tarih tekrardan yazılmayacaksa.Bu karışıklık hürreme yarıyacak ama nasıl:26:

sadıka ölcek..
leogil ölcek..
hürroş doğurcak..
sülümannan hürroş heppp halvet etcekler..
iprağim gözden düşcek..
hatçe doğurcek..
iprağim gibercek
soraaa..
hürroşnan sülüman halvet etcekler

Son düzenleme:

Eğer rüya ise biz de yeni sezonu artık istihareye yatıp izleriz

ama yeni sezonda mahidevran melek olacakmış meg'cim ne diyin bu hususta

Gelecek sezonun özeti olmuş bu meg

evet meleğim pargalı geberecek
bu gece bütün küfürleri saydım o maymun kılıklı pargalıya

ilk ve son muhabbetimiz desene keyfliydikapanışı sizlerle yapmak :) tahminim sadıka kellesindn olacak .. hürrem bebeyi düşürebilir.. sonra iboş monica ile kırıştıracak kellesinden olcak hatice sultan yine yas moduna geçecek padişah hayatını yaşıyacak

en büyük halveten büyük aşk en büyük kk sizi seviom bebekler antalyanın ölüm gibi sıcağından ii geceler..
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HADIMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM oley oley oleyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…