ibrahimin ikizine bende gülüyorum valla o ne tip olmuş öyleAman beee kızlar, Sülüman Hürrem'in odasına gitti de hani öpüştüler ya, orda aklıma sizler geldiniz..."Hah" dedim "halvetdaşlarım, görüp göreceğimiz halvet bu kadar"
Matrakçı Pargalının ikizini görünce koptum orda ikizin tipe ya :86:O ne angut bi model olmuş öyle yaSıradaki musikiyi kendisine adıyorum :82:
Oy luuu lili luuuu liiii
Nalee Çelliii Vuliii
Naleee Çelliii Vulliii
Taysiiilinaa nuliiiiiiiiiii
Şu Hatice Sultan'ın kolyesini merak ettim, bitse de görsek..Hürrem orda da hemen üstüne alınıp teşekkür etti ya güldürdü beniSadıka'nın halvete girerken giydiği entariyi neden hürreme giydirmemişler ya, nerde cart renk var Hürrem de.
ay kızlar hurrem le oğluşuna kıyamam ya duygulanıyorummmşu mehmetin ağzını burnunu yemek ıstıyorum yaa süt annede tarih kıtaplarından fırlamış gbi yalnz
dün diğer topk kızıştıdedm tamam şşinci banlanıyorum
oğlak koç ters açıya geçti dün gece birden..:86:
bende tırstım,çünküm ters düştüm o açıynan :18:
zebuş sen gidince de tek kaldım,korktum oralarda bin :18::18::18:
oğlak koç ters açıya geçti dün gece birden..:86:
bende tırstım,çünküm ters düştüm o açıynan :18:
zebuş sen gidince de tek kaldım,korktum oralarda bin :18::18::18:
Aman beee kızlar, Sülüman Hürrem'in odasına gitti de hani öpüştüler ya, orda aklıma sizler geldiniz..."Hah" dedim "halvetdaşlarım, görüp göreceğimiz halvet bu kadar"
Matrakçı Pargalının ikizini görünce koptum orda ikizin tipe ya :86:O ne angut bi model olmuş öyle yaSıradaki musikiyi kendisine adıyorum :82:
Oy luuu lili luuuu liiii
Nalee Çelliii Vuliii
Naleee Çelliii Vulliii
Taysiiilinaa nuliiiiiiiiiii
Şu Hatice Sultan'ın kolyesini merak ettim, bitse de görsek..Hürrem orda da hemen üstüne alınıp teşekkür etti ya güldürdü beniSadıka'nın halvete girerken giydiği entariyi neden hürreme giydirmemişler ya, nerde cart renk var Hürrem de.
sadece oğlak mı ters açıdaydıbonusuda vardı
kanka o tırsmış haalin miverip veriştirmişsn
bınusu vardı efet..
bi nursuzluk vardıadeta..
hee o benim tırsmış halimdi :86::82::82::82:
dün diğer topk kızıştıdedm tamam şşinci banlanıyorum
heeaaaaa:86:
Orası başınızı yiycek
Neyse ben bulaşmıyımda mapıstayken size bakarım
anaağ ninniyi benden iyi biliyosun behh afferim sana
benim versiyon; oyne lulli luuuya lalli lalli luuyiii
ters açımı oldu gene