muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Ya biraz abartı olmuyor mu? Koskoca padişahın bu kadar özeline annesi mi karışır? Bence sinirlenmesi lazım ne karışıyorsunuz diye.
Eğer gerçekte de böyle olmuş ise çok saçma.
Günümüz de böylesi olmaz tabi ama benzer bir şey yaşansa ana kuzusundan tut demediğimiz kalmaz.

eeee kaynanalık günümüze nerden geldi sanıyorsunuz işte bu oğullarının herbişeyine karışır onlar

bu bölüm çok kısa sürdü gibi geldi bana sürekli reklam izledik ve dizide elle tutulur bişey yaşanmadı çok boş geçti güreş sahneleri matrak oynama sahneleri uzadıda uzadıhiç umduğum gibi dolu dolu bir bölüm olmadı

hürrem saraya geldiğinde sülümanın bir bakışı vardıya bölüm için yetti

kızlar diziyi izlerken bol bol kaynatmışsınız ama ben diziyi annemlerde izlediğim için eve dizi bitince geldim muhabbetinize katılamadım

evde tek izlemiyim diye annemlerde izliyorum dizi olunca annemin evi çok yakınn bana hem onlar kalabalık annem dedem anneannem ve ben hepbirlikte izliyoruz o yüzden muhteşem yüzyıl-adını feriha koydum ve fatmagülün suçu ne üç diziyide annemlerle birlikte izliyorum

neyse kimse kalmamış herkese iyi geceler

ben bi süre daha buralardayım yellowum

diğer topik kızıştı

Günaydııınnnn

Çok yarım yamalak izleyebildim

çok güzeldi bu bölüm yaaa soluksuz izledim resmen

miyabaa :80:

culya sen muhteşemi izler miydin kız ?:82:

Aman beee kızlar, Sülüman Hürrem'in odasına gitti de hani öpüştüler ya, orda aklıma sizler geldiniz..."Hah" dedim "halvetdaşlarım, görüp göreceğimiz halvet bu kadar"
Matrakçı Pargalının ikizini görünce koptum orda ikizin tipe ya :86:O ne angut bi model olmuş öyle ya Sıradaki musikiyi kendisine adıyorum :82:
Oy luuu lili luuuu liiii
Nalee Çelliii Vuliii
Naleee Çelliii Vulliii
Taysiiilinaa nuliiiiiiiiiii

Şu Hatice Sultan'ın kolyesini merak ettim, bitse de görsek..Hürrem orda da hemen üstüne alınıp teşekkür etti ya güldürdü beni Sadıka'nın halvete girerken giydiği entariyi neden hürreme giydirmemişler ya, nerde cart renk var Hürrem de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…