muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Aman beee kızlar, Sülüman Hürrem'in odasına gitti de hani öpüştüler ya, orda aklıma sizler geldiniz..."Hah" dedim "halvetdaşlarım, görüp göreceğimiz halvet bu kadar" :KK53:
Matrakçı Pargalının ikizini görünce koptum orda ikizin tipe ya :86:O ne angut bi model olmuş öyle ya :KK60:Sıradaki musikiyi kendisine adıyorum :82:
Oy luuu lili luuuu liiii
Nalee Çelliii Vuliii
Naleee Çelliii Vulliii
Taysiiilinaa nuliiiiiiiiiii:KK66::KK66::KK66:

Şu Hatice Sultan'ın kolyesini merak ettim, bitse de görsek..Hürrem orda da hemen üstüne alınıp teşekkür etti ya güldürdü beni :KK1: Sadıka'nın halvete girerken giydiği entariyi neden hürreme giydirmemişler ya, nerde cart renk var Hürrem de.
ibrahimin ikizine bende gülüyorum valla o ne tip olmuş öyle :KK52::KK52:birde nevar der gibi bakınması yokmu ölüyorum gülmekten..

Son düzenleme:
ay kızlar hurrem le oğluşuna kıyamam ya duygulanıyorummm :KK59: şu mehmetin ağzını burnunu yemek ıstıyorum yaa :KK52: süt annede tarih kıtaplarından fırlamış gbi yalnz :KK60:

evet o hep öyleydi,çok güzel bir kız benim orta okuldan arkadaşım 3 sene aynı sırada oturduk ama 5-6 aya kadar beni facesinden çıkarmış,aslında bir çok sınıfd arkadaşını çıkarmış facesinden bende geri arkadaşlık göndermiyorum..
boyu çok kısa ama yüzü ay parçası gibidir ...ben süt anne rolünü çok yakıştırdım ona...

diziyi dün akşam tam izleyemedim annemler geldi ,babam vardı kaynanam vardı gözlerimi dikip pür dikkat bakamadım artık yine netten tekrarına bakarım bu gece...
bende hürrem pargalıya neler etçek onu düşünüyorum :)

dün diğer topk kızıştı:KK52:dedm tamam şşinci banlanıyorum:KK60:

oğlak koç ters açıya geçti dün gece birden..:86:
bende tırstım,çünküm ters düştüm o açıynan :18:
zebuş sen gidince de tek kaldım,korktum oralarda bin :18::18::18:
:KK53:

sadece oğlak mı ters açıdaydı:KK60::KK60::KK60:bonusuda vardı:KK60::KK60::KK60:
kanka o tırsmış haalin mi :KK60:verip veriştirmişsn:KK60:

6754.jpg

:KK69::KK69:

Son düzenleme:

Orası başınızı yiycek:KK60::KK60::KK60:

Neyse ben bulaşmıyımda mapıstayken size bakarım:KK53::KK60:

Aman beee kızlar, Sülüman Hürrem'in odasına gitti de hani öpüştüler ya, orda aklıma sizler geldiniz..."Hah" dedim "halvetdaşlarım, görüp göreceğimiz halvet bu kadar" :KK53:
Matrakçı Pargalının ikizini görünce koptum orda ikizin tipe ya :86:O ne angut bi model olmuş öyle ya :KK60:Sıradaki musikiyi kendisine adıyorum :82:
Oy luuu lili luuuu liiii
Nalee Çelliii Vuliii
Naleee Çelliii Vulliii
Taysiiilinaa nuliiiiiiiiiii:KK66::KK66::KK66:

Şu Hatice Sultan'ın kolyesini merak ettim, bitse de görsek..Hürrem orda da hemen üstüne alınıp teşekkür etti ya güldürdü beni :KK1: Sadıka'nın halvete girerken giydiği entariyi neden hürreme giydirmemişler ya, nerde cart renk var Hürrem de.

anaağ ninniyi benden iyi biliyosun behh afferim sana :KK66:
benim versiyon; oyne lulli luuuya lalli lalli luuyiii :KK53::KK53::KK53::KK53::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

sadece oğlak mı ters açıdaydı:KK60::KK60::KK60:bonusuda vardı:KK60::KK60::KK60:
kanka o tırsmış haalin mi :KK60:verip veriştirmişsn:KK60:

bınusu vardı efet..
bi nursuzluk vardı :KK53::KK53::KK53:adeta..

hee o benim tırsmış halimdi :86::82::82::82:

dün diğer topk kızıştı:KK52:dedm tamam şşinci banlanıyorum:KK60:

ters açımı oldu gene :KK53: :KK53:

:KK55: :KK42: :KK19:

Orası başınızı yiycek:KK60::KK60::KK60:

Neyse ben bulaşmıyımda mapıstayken size bakarım:KK53::KK60:

Sarma don neyim yolla bizee :KK53: :KK53:

anaağ ninniyi benden iyi biliyosun behh afferim sana :KK66:
benim versiyon; oyne lulli luuuya lalli lalli luuyiii :KK53::KK53::KK53::KK53::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

Bak gördünmüüü azelya nasıl nini ediiiiiiii :KK53: :KK53: :KK53:

X