muhteşem kokuyu arıyorum???

ozgesensoz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
369
4
118
arkadaşlar ben tam bir parfüm tutkunuyum.ama tek bir parfüm kullanmak istiyorum hangi parfümü alsam çok çabuk sıkılıyorum kokusu tam olarak tatmin etmiyor beni,bana önerebileceğiniz parfümler varsa gerçekten beğeneceğime inandığınız lütfen yazın...

avonda bütün kokular neredeyse muhteşem ve kalıcı:) çok uzak mesafeden bile rüzgar esintisiyle kokusu etrefa dağılıyo denemelisin bence:)

Hangi parfümleri kullanıp sıkıldın ? Yaşın ? Tipin ? Giyim Tarzın? Kesinlikle hoşlanmadığın parfüm türleri hangisi ?

Son düzenleme:
Hangi parfümleri kullanıp sıkıldın ? Yaşın ? Tipin ? Giyim Tarzın? Kesinlikle hoşlanmadığın parfüm türleri hangisi ?

avonun parfümlerinin çoğunu kullandım gucci rush,hpnotic poison,amor şuan aklıma gelender bunlar ve bunlar gibi birçok parfüm 22 yaşındayım.esmerim giyim tarzım sade giyinmeyi severim ama sexy ...çok ağır baharatlı kokuları sevmiyorum,şekerli kokuları da sevmem.bunlara göre öneride bulunabilirsen sevinirim:)

ağır baharatlı şekerli kokuları sevmiyosun.
o zaman geriye çiçekli, odunsu notalar ve şipre notaları kalıyor.
marc jacobs lola ya da daisy düşünebilirsin
ya da avonlardan en çok beğendiğin koku hangisi?ona benzeyen diğer orjinal kokuları deneyebilirsin

Son düzenleme:

hypnotic poison ,gucci rush ağır ve riskli parfümler.Riskli parfümler derken ,herkese ,her tene ,her zaman ve mekana uymayan ve daha da önemlisi her iki kişiden birinin sevmediği parfümler.Amor çok şekerli .Onu çok renkli giyinen cıvıl ,cıvıl insanlara .Daha çok 16-20 yaş aralığına yakıştırıyorum.Sexy fena değildir ama karakteristik akılda ya da arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla tende kalıcı da değildir.

Önerilerim;
Elizabeth Arden Red Door Revealed -açık parfümü yok -gittigidiyordan bulabilirsin.(çiçeksi ,sabunsu)

Kenzo Amour (beyaz mat şişe) ; orjinaline benzeten tek açık parfümcü David Walker.Orjinalinden de kalıcı. (sabunsu,pudralı)

Naomi Campbell (kahverengi şişe) ; tüm açık parfümerideki taklitleri kötü ,hiç benzemiyor.(çikolatamsı vanilya,sabun ,pudra)

Bvlgari Blue (açık mavi şişede olan değil ,çivit mavi renkli şişesi olan) ; orjinaline en benzeten açık parfümcü David Walker.(mis sabun-ama tabii yukarıkadikeler de dahil olmak üzere sıradan sabun kokusu değil tabii ki)

Calvin Klein Obsession Night ;Açık parfümericilerden denemeyin .(Bvlgari Blue'nun biraz odunsu ve çok çok az tatlı hali.)

Loccitane Rose de nuit mai :Açığı yok .(Çok yumuşatılmış , hafif rafine ,kremsi bir gül kokusu.Gerçek gül kokusu bile bu parfümün yanında kaba kalıyor:0)

l'instant Guerlain :Açıkları benzemiyor( çiçek,sabun,krem,pudra)

Monteil :Açığı yok.(çiçeksi ,sabunsu ,pudralı) Hobby mağazalarında satılıyor.

Kelly Calleche :Açığı yok .(Sandal ağacı,gül,odunsu ,pudralı)

Bvlgari Omnia Amethist:Açığı yok (çiçeğimsi,sabunumsu)

Avon Bond GİRL 007 : açığı yok (sandal ağacı ,portakal ağacı,misk ,amber,odunsu ,sabunsu )

Bunlardan birini sevebileceğini ve kendine yakıştıracağını düşünüyorum

söylediklerini not aldım çok teşekkür ederim avon bond girl çok sevdiğim bir parfüm ama çevrem de avon ürünlerini satan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…